Ievietot sludinājumu

Vienīgie dzīvokļi Rīgā ar pieaugošu vērtību – projekts Ģenerāļa Radziņa krastmalā 29

Šobrīd, dažādu pasaules “kataklizmu“ iespaidoti, cilvēki arvien rūpīgāk pārdomā savus pirkumus, it sevišķi tad, ja tā ir tik nozīmīga pozīcija kā nekustamais īpašums. Aspekti, par kuriem pirkšanas procesā, dažādu emociju un vilinošu piedāvājumu (pērc šodien un virtuves iekārta dāvanā!) vadīti, cilvēki aizmirst, ir īpašuma potenciāls nākotnē. Divi zaķi ar vienu šāvienu – tā varētu teikt par lēmumu iegādāties mājokli ar pieaugošu vērtību. Tas nozīmē ne vien iegādāties nekustamo īpašumu, bet pie viena arī saņemt teju garantiju, ka pirkumu nenāksies nožēlot un, iespējams, ilgtermiņā skatoties, pat nopelnīt. Vienīgie dzīvokļi Rīgā ar pieaugošu vērtību – projekts Ģenerāļa Radziņa krastmalā 29 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsBet kas tad ir tas, kas palielina nekustamā īpašuma vērtību un ierindo to kategorijā drošs pirkums? Mēdz teikt, ka izvēloties dzīvesvietu, svarīgas ir tikai trīs lietas: vieta, vieta un vēlreiz vieta, tomēr jāsaka, ka ne tikai…

Vienīgie dzīvokļi Rīgā ar pieaugošu vērtību – projekts Ģenerāļa Radziņa krastmalā 29 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Pasaules pieredze rāda, ka īpašumi, kas atrodas pilsētas centrā, kādas ūdenstilpnes tuvumā vai ar skatu uz to, ir kā zelta komplekts, jo tie ir no tiem īpašumiem, kam ir šī nezūdošā vērtība un daudz lielāka iespēja, ka to aktualitāte nezudīs. Tātad, laba lokācija un skaists skats ir, tomēr veiksmes stāsts var sākties no pavisam praktiska aspekta - iegādes cenas. Parasti šādi īpašumi vienmēr maksā dārgāk, līdz ar to, ja šādu īpašumu iespējams iegādāties par ļoti labu cenu, tad uzvara ir teju garantēta. Apsveicam, Jūs esat noslēdzis labu darījumu un gudri investējis“, komentē Dzintars Bērziņš, 1 37 digital agency valdes loceklis

Kur meklēt šādus īpašumus?

Dzīvokļi Rīgā ar pieaugošu vērtību šobrīd ir projektā Ģenerāļa Radziņa krastmalā 29. Renovētā, vēsturiskā namā kopumā ir 24 atjaunoti 2 un 3 istabu dzīvokļi, ar pilnu apdari, platībās no 67 līdz 95 m2. Šobrīd pircējiem pieejami 10 mājokļi. Dzīvokļos ir atjaunotas oriģinālās dēļu grīdas un durvis, saglabāti ulmaņlaiku radiatori un atjaunoti senie ķieģeļu atsegumi, kas iekštelpās rada īpašu atmosfēru. Mājā ir nomainītas komunikācijas – uzstādīts jauns siltummezgls (gāzes apkures katls), jauni stāvvadi, kā arī atjaunots jumta segums.

Šeit summējas visas iepriekšminētās priekšrocības – mūsdienīgi dzīvokļi ar vēsturiskiem elementiem, senā un sevi pierādījušā namā, ar fantastisku skatu uz Daugavu un tās promenādi, kas paveras no mājokļu logiem, lielisku un ērtu atrašanās vietu, par cenu,  sākot no 1390 eur/m2. Mājas veiksmīgā atrašanās vieta nodrošina izbraukšanu uz visiem galvenajiem pilsētas tiltiem, kas aizved uz labākajiem Pārdaugavas galamērķiem. Savukārt Vecrīga un Centrāltirgus ir 5 minūšu attālumā, bet centrs sasniedzams  10 minūšu pastaigā, kājām ejot.  


Pērc tagad, lai nākotnē Tev piederētu vērtīgākais

Pilsētplānotāji uzskata, ka apkaime ap Krasta un Maskavas ielām ir viena no perspektīvākajām Rīgas vietām, kam ir milzu potenciāls nākotnē. Jāsaka, ka rajons jau šobrīd virzās pozitīvā virzienā. Tie, kas raduši investēt nekustamajā īpašumā, šobrīd šeit labprāt iegādājas īpašumus par demokrātiskām cenām, lai nākotnē tos realizētu jau citās perspektīvās. Par virzību pareizajā virzienā liecina arī lielāki un mazāki nekustamo īpašumu attīstītāji, piemēram, “Kaamos“ un “Bonava Latvija“, kas šajā apkaimē šobrīd attīsta iespaidīgus projektus. Arī biznesa vide šeit attīstās arvien plašāk – Spīķeros sev mājvietu atraduši vairāki spēcīgi uzņēmumi. 

UZZINI VAIRĀK ŠEIT!

Sazinies ar Ģenerāļa Radziņa krastmalas projekta pārstāvjiem, lai uzzinātu vairāk un iegādātos savu īpašumu ar pieaugošu vērtību! Kontaktinformācija: Laura Valta; [email protected]; +371 2617 1515. Dzintars Bērziņš; [email protected]; +371 26137222.

 

KOMERCINFORMĀCIJA

1 37 digital agency

Publicēts 28.09.2020