Ievietot sludinājumu

Projektā Loft&Rosegold pieejamas arī komercplatības

Viens no veiksmīga biznesa stūrakmeņiem ir tā atrašanās vieta un tas, kādā vidē strādā uzņēmuma darbinieki. Galvaspilsētas jaunais projekts Loft&Rosegold mūsdienīgām Latvijas un starptautiskām kompānijām piedāvā lielisku iespēju atrasties prestižajā Rīgas Klusajā centrā – vienā no mūsdienu jaunās arhitektūras šedevriem.Projektā Loft&Rosegold pieejamas arī komercplatības - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLoft&Rosegold atrodas Strēlnieku ielā 8, un to veido 7 stāvu jaunceltne un 4 stāvu pilnībā atjaunota vēsturiska ēka. Komercplatības tiek piedāvātas abās ēkās. Daļa šo telpu jau izīrētas, piemēram, zināmajam arhitektūras un dizaina birojam “Trentini“.

Brīvo komerctelpu formāts un plānojums prestižajā kompleksā ir daudzveidīgs – sev piemērotas telpas var atrast dažnedažādu biznesa jomu uzņēmumi. Telpas var izmantot, piemēram, biroja vajadzībām, saloniem, medicīnas klīnikām, uzņēmumiem, kas piedāvā Food Court jomas pakalpojumus, mācību iestādēm, sporta klubiem un daudziem citiem.

Rosegold pirmā stāva īrniekiem vai pircējiem piedāvājumā ir kompakta (61,9 m2) fasādes telpa ar izeju uz Emiļa Melngaiļa ielu, kā arī divas plašas iekštelpas – 338,1 un 356,9 m2.Projektā Loft&Rosegold pieejamas arī komercplatības - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVēsturiskajā LOFT ēkā, kur griestu augstums sasniedz 6 metrus, īrniekus gaida uzreiz 5 telpas, no kurām viena – ar izeju uz Strēlnieku ielu. Pirmā stāva platība ir 667 m2, otrā stāva – 316, un kopā tie ir 983 kvadrātmetri lieliskas radošas un darba telpas. Īpašais vēsturiskās ēkas pluss – četras divlīmeņu telpas mansarda 3. un 4. stāvā. To platība – no 184 līdz 259 m2. Piekļuve šīm telpām notiek caur piekaramām stikla galerijām un elegantu jaunās kompleksa ēkas iekšējo vestibilu. Pēc vēlēšanās, arī šie četri komerctelpu moduļi var tikt apvienoti – projekts paredz tādu iespēju. Tādā gadījumā kopējā telpas platība būs 905 m2.

Vēl viens piedāvājums, kas noslēdz Loft&Rosegold komerctelpu paleti – divstāvu vēsturiska ēka ar ieeju no Emiļa Melngaiļa ielas. Tajā pieejamas telpas ar kopējo platību 231 m2.

Visas Loft&Rosegold komerctelpas tiek piedāvātas bez apdares, taču būvnieks ir gatavs tās īstenot līdz pat, tā teikt, atslēgai. Standarta īres likmes ir no 14,5 līdz 25,5 eiro par kvadrātmetru. Maksa par apsaimniekošanu – tikai 1,1 eiro par kvadrātmetru plus PVN.Projektā Loft&Rosegold pieejamas arī komercplatības - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNodots ekspluatācijā 2020. gada februārī, projekts Loft&Rosegold pēc ārkārtējās situācijas beigām tiek aktīvi apdzīvots. Tajā jau apmetušies pirmie iemītnieki un vēl vairāk nekā desmit dzīvokļu īpašnieki drīzumā pabeigs remontu un ievāksies. Pēc būvnieka datiem, rudens sākumā kompleksa dzīvojamajā daļā bija pārdoti 40% dzīvokļu.

Vairāk uzzini projekta mājas lapā.

Saistītie sludinājumi

Iznomā komercplatības - LOFTS&ROSEGOLD - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Strēlnieku iela 8 - 777 m² - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Strēlnieku iela 8, Klusais centrs,
Centrs, Rīga
    • 777 m²
    • 1/4 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Iznomā komercplatības - LOFTS&ROSEGOLD - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Strēlnieku iela 8 - 220 m² - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Strēlnieku iela 8, Klusais centrs,
    Centrs, Rīga
      • 220 m²
      • 2/4 st.
      • Sludinājums nav aktīvs


      KOMERCINFORMĀCIJA

      R.Evolution City

      Publicēts 29.09.2020