Ievietot sludinājumu

Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām

Arvien vairāk cilvēku prātos nostiprinās jauniegūtā apziņa, ka daudz varam paveikt attālināti, ka nav obligāti ar savu klātbūtni jāpagodina lielpilsētas sastrēgumi un steidzīgās ielas. Arī nekustamo īpašumu pārdošanas speciālisti arvien biežāk pārliecinās, ka pieaug interese un notiek darījumi ar privātmājām ārpus lielajām pilsētām, kur ikdienu pavadīt pavisam citā kvalitātē un ritmā.

Esam atraduši īpašumu piemērus (no demokrātisko cenu kategorijas līdz premium klasei), kas apliecina, ka dzīvojot laukos, dzīves kvalitāte nemazinās, arī tā iespējams dzīvot mūsdienīgi, skaisti un gaumīgi!

EKOLOĢISKA PRIVĀTMĀJA AMATCIEMĀDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMāja, kas celta tikai no ekoloģiskiem materiāliem. Amatciems ir vienota stila, standarta un kvalitātes dzīves telpa Amatas novadā, netālu no Cēsu pilsētas, gleznainā vietā. Māja ir nodota ekspluatācijā un tās kopējā platība ir 250 m2, zemes platība ap māju 5324 m2.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApskati vairāk foto!

ĪPAŠUMS PAŠĀ DAUGAVAS KRASTĀ Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsUz 4800 m2 plaša, labiekārtota zemesgabala atrodas divas mājas - 342 m2 māja bez iekšējās apdares un mazā māja ar pirti - gatava dzīvošanai. Sava laivu piestātne, basketbola laukums, džakuzi, videonovērošana, automātiska laistīšanas sistēma.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApskati vairāk foto!

AUGSTAS KVALITĀTES, RESTAURĒTA 16. GADSIMTA DZĪVOJAMĀ MĀJADzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLauku rezidence - muižas īpašums Dobeles novada Jaunbērzes pagastā, ar pilnībā renovētu 16.gs. dzīvojamo ēku, plašu un praktiski pielietojamu saimniecības ēku un leģendām apvītā 18. gs. Lustes muižas pils drupām. Teritorija ir sakopta, ar vairākiem 500 gadu seniem dižozoliem, liepu ieskautu pili un dīķi. Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĪpašumā atrodas arī Veselības avotiņš un zeme 7,52 ha platībā. Pils ir renovējama, agrākais tās nosaukums bija Frīdrihslustes izpriecu pils, tāpēc tā ir bijusi grezna ar franču dārzu un plašu medību parku.

Apskati vairāk foto!

AUTENTISKA LAUKU STILA ĪPAŠUMS LĪDZĀS BALTIJAS JŪRAIDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPatiesi skaists īpašums, kas atrodas Jūrkalnes pagastā pie Baltijas jūras. Īpašumā ietilpst 5 ha zemes un divas ēkas - galvenā ēka un viesu māja ar kopējo platību 575 m2. Izmantoti tikai augstas klases interjera dizaina materiāli un iekārtas. Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMājas ir uzbūvētas un projektētas autentiskā lauku stilā. Īpašumā ir skaisti iekārtots dārzs ar privātu dīķi, siltumnīcu, āra kamīnu un koka kublu ar malkas krāsni. Pa izveidotu koka taku iespējams no pagalma aiziet līdz pašam jūras krastam.

Apskati vairāk foto!

ĪPAŠUMS 500 METRUS NO JŪRAS AR ŠIKU INTERJERUDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLabiekārtota, 400 m2 plaša dzīvojamā māja ar 4400 m2 zemi Nīcas pagastā, 2 km attālumā no Liepājas. Īpašumam papildu vērtību piedod jūras tuvums, kura sasniedzama vien 500 metru attālumā. Bonuss: labiekārtota teritorija, iekopts augļu dārzs, pagrabs. Interjerā Svarovski kristālu lustras, itāļu dizaina tapetes.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApskati vairāk foto!

ELPU AIZRAUJOŠU AINAVU IESKAUTA VIENSĒTADzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsGulbenes novada Rankas pagastā - vietā, kur tuvumā nav citu viensētu un kaimiņu, kur plešas elpu aizraujoši un zaļi plašumi, atrodas ar mīlestību iekopta un veidota lauku viensēta “Vecrozas“. Šīs ir mājas, kur elpu ievilkt plašāk, kur pilnībā izbaudīt dzimtenes lauku burvību, ziedošas pļavas un pārpasaulīgu mieru. “Vecrozu“ dzīvojamā māja (263,7 m2) atrodas pakalnā, no kura paveras neticams panorāmas skats uz 0,5 ha lielu dīķi, pļavām, mežiem un ābeļdārzu. Turpat blakus slejas plaša viesu māja (151,7 m2), divstāvu pirts ēka (73,2 m2) un šķūnis.  Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsZemes īpašums sastāv arī no lauksaimniecības un meža zemes, kas īpašniekam sniegs plašas pielietojuma iespējas. Zemes kopējā platība sasniedz 19,2 ha, tajā skaitā lauksaimniecībā izmantojamā zeme - 10,1 ha, meži - 6 ha. 

Apskati vairāk foto!

PAVISAM JAUNA PRIVĀTMĀJA AR PIRTI AINAVISKĀ VIETĀ PIE DAUGAVASDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKvalitatīvi celta jaunbūve ainaviskā vietā ar plašu zemesgabalu, kurš robežojās ar pašu Daugavas krastu. Māja būvēta no ekoloģiskiem materiāliem uz nopietniem betona pamatiem. Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsTeritorijas ir pirts ēka aptuveni 20 m2 platībā. Auglīga zeme, neapplūst, stāvkrasts. Pie paša krasta ir koka lapene un peldošā laipiņa. 

Apskati vairāk foto!

MEŽU IESKAUTA MĀJA AR PELDVIETUDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJauna, energoefektīva privātmāja uz peldošajiem pamatiem, ar kopējo platību 91, 5 m2 un pilnībā pabeigtu iekšējo apdari. Mājai ir plašs pagalms un zeme 4300 m2 platībā. 

Labs piebraucamais ceļš, sakopti kaimiņu īpašumi, 150 m no īpašuma atrodas Mazā Jugla ar peldvietu, bet apkārtējie meži sniedz iespēju garām pastaigām, sēņošanai un citām lauku dzīves cienīgām nodarbēm.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApskati vairāk foto!

KLUSUMA, MIERA UN PRIEŽU MEŽA IESKAUTA PRIVĀTMĀJADzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsBaldones pagastā pieejama priežu ieskauta privātmāja ar plašu pagalmu, kuru rotā dīķis ar karūsām. Māja ekspluatācijā nodota 2007. gadā. Mājai ir četras guļamistabas, darba kabinets, plaša viesistaba un ēdamzāle, trīs vannas istabas, virtuve, koka terase, divi balkoni un garāža. Viesistabā ir izbūvēts norvēģu kamīns kuru var izmantot gan kā interjera elementu, gan lai apsildītu māju.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApskati vairāk foto!

IDILLISKS NAMS EZERA KRASTĀDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMūsdienīgs un mājīgs nams ainaviskā vietā Latgalē, Vīragnas ezera krastā. Ēku var izmantot gan kā brīvdienu māju atpūtai no pilsētas ikdienas, gan pastāvīgai dzīvošanai. Divstāvu ēkas platība ir 204 m2, pieguļošā zeme 2,6 hektāri. 

Ezera krastā izveidota laivu piestātne. Apkārtējā vide ļauj baudīt brīnišķīgu Latgales dabu ar lieliskām sēņošanas un ogošanas vietām, savukārt ezers piedāvā izcilas makšķerēšanas vietas.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPagalms pie mājas un pussala ir izgaismoti, pagalmā ierīkota strūklaka. Īpašums apsargāts, teritorija norobežota ar žogu, visapkārt videonovērošana. 

Īpašums atrodas 2 kilometru attālumā no Daugavpils - Rēzeknes šosejas, Daugavpils novada Dubnas pagastā. 

Apskati vairāk foto!

ZAĻUMA IESKAUTA VIENSĒTA AR RESTAURĒTU PAGRABUDzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKuldīgas viensētas dzīvojamās  mājas platība ir 209 m2, apdarē izmantoti kvalitatīvi materiāli. Visas detaļas ir restaurētas pie zināmiem sava aroda meistariem, metodes pietuvinot maksimāli tuvu laikam, kad 1927. gadā celta māja, pielietojot tikai vēsturiski atbilstošos materiālus (pilnībā restaurējot).

Ainavu arhitekta izstrādāts dārza projekts - atjaunots, iztīrīts dīķis, sastādīti košumkrūmi un koki, kas ieskauj teritoriju. Pēc projekta paredzēts tenisa korts. Ideāli restaurēts pagrabs - vīnam, sulām un citām dabas veltēm.Dzīvot laukos skaisti! Iegādei pieejamas privātmājas ar gaumi un ērtībām - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsUz zemes gabala, līdzās dzīvojamajai mājai atrodas saimniecības ēka, ko iespējams pielāgot savām iecerēm, attīstot tajā ekoloģisko saimniecību vai piemērojot lauku tūrismam.

Apskati vairāk foto!

NR.1 ARĪ JAUNO PROJEKTU IZVĒLĒ - CITY24.LV! SKATIES ŠEIT!

City24.lv

Publicēts 07.10.2020