Ievietot sludinājumu

Podniekos četru mēnešu laikā rezervēti 50% dzīvokļu

Podniekos četru mēnešu laikā rezervēti 50% dzīvokļu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Kas mudina rīdziniekus arvien vairāk lūkoties Pierīgas virzienā? Dzīvošanas iespējas mazajos ciematos, Rīgas tuvumā šobrīd ir pievilcīgākas nekā jebkad – attīstās infrastruktūra un paplašinās dzīvojamais fonds, līdz ar to, rīdzinieki arvien biežāk ierauga savu vietu kādā no šarmantajiem ciematiem, dzīvojot lēnāk, esot daļai no kopienas ar līdzīgām interesēm, vērtībām, pazīstot savu kaimiņu. Tajā pašā laikā, saglabājot apziņu, ja nepieciešams nokļūt pilsētā, tas būs aptuveni 20 minūšu brauciens ar auto. Podniekos četru mēnešu laikā rezervēti 50% dzīvokļu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Labs piemērs ir ĀDAŽI – viena no turīgākajām Pierīgas pašvaldībām, kas kā magnēts pievelk jaunus iedzīvotājus, un veiksmīgas saimniekošanas rezultātā, pēdējo gadu laikā attīstās apbrīnojamā tempā. 

Jauni dzīvokļi Podniekos

Atbilstoši straujam ādažnieku skaita pieaugumam, te top arī jauni mājokļu projekti. Viens no jaunākajiem veikumiem ir nekustamo īpašumu attīstītāja “EfTEN Capital“ projekts zaļajos un mierīgajos Podniekos, ko ļoti iecienījušas ģimenes ar bērniem, sniedzot savām atvasēm iespēju droši doties piedzīvot bērnību pagalmā, dabas klātesamībā. 

No prakstiskā aspekta skatoties, ļoti motivējošas ir arī mājokļu cenas, kas nekustamajam īpašumam ir draudzīgākas kā galvaspilsētā. Piemēram, 80 m2 plašu dzīvokli jaunajā projektā Podniekos iespējams iegādāties par aptuveni 100 000 EUR, kamēr Rīgā līdzvērtīgs īpašums var izmaksāt par 20 000 – 30 000 EUR vairāk. Arī izvēles iespējas ir ļoti daudzveidīgas – Ūbeļu ielas 5. namā pieejami gan kompakti, gan plaši 3 un 4 istabu dzīvokļi ar pilnu apdari, platībās no 57 līdz 94 m2. Kāpņu telpas ir gana plašas un gaišas, lai tajās varētu novietot bērnu ratiņus vai, piemēram, velosipēdus un skrejriteņus, savukārt lifts nodrošina ērtu nokļūšanu jebkurā no stāviem arī ar bērnu ratiņiem vai smagākiem iepirkumiem. Katram dzīvoklim pagrabā paredzēta individuāla mantu novietne, kā arī pieejamas divas virszemes stāvvietas vai garāža divām automašīnām. 

“Četru mēnešu laikā, kopš esam uzsākuši dzīvokļu rezervāciju, projekta būvniecības stadijā ir rezervēti aptuveni 50% dzīvokļu, kas liecina, ka interese par dzīvošanu Pierīgā ir augsta, mūsu klienti ir gatavi ieguldīt savus līdzekļus īpašumā, kuram redz pievienoto vērtību, ir pārliecināti par savu pirkumu“, stāsta Normunds Muskats, projekta pārdošanas vadītājs. Podniekos četru mēnešu laikā rezervēti 50% dzīvokļu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPerspektīvie Ādaži 

Ādažus par vietu savai attīstībai izvēlējies arī uzņēmums “Orkla Latvija“, kas nupat ekspluatācijā nodeva jauno “Laima“ ražotni un arī uzņēmuma cepumu un vafeļu ražošana tuvākajā nākotnē tiks koncentrēta Ādažos, uzbūvējot vēl vienu jaunu ražotni, radot aptuveni 250 jaunas darba vietas.

Ādažu veiksmes stāsts slēpjas ne tikai uzņēmējdarbības vides attīstībā, bet arī daudzveidīgajā piedāvājumā, kas ikdienā pieejams vietējiem iedzīvotājiem. Ādaži ir lieliska dzīvesvieta, kur pieejams viss, kas nepieciešams kvalitatīvai dzīvei – medicīnas un skaistumkopšanas centri, izglītības iestādes (nesen uzbūvēta viena no modernākajām sākumskolām Baltijā), plašs tirdzniecības centrs, sporta halle, tenisa korti, kultūras centrs (ar plašām iespējām iesaistīties augsta līmeņa kolektīvos), daudzveidīga izvēle kafejnīcu un restorānu piedāvājumā, vairākām godalgām novērtēta centra estētiskā vide, atpūta dabā pie Vējupes, Gaujas, Baltezera, Lilastes ezera, mežos vai turpat netālu esošajā Carnikavas pludmalē. 


Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem mājokļiem un iespējām tos iegādāties, ikviens interesents aicināts sazināties ar EfTEN Capital pārdošanas vadītāju vai pārdošanas partneriem Arco Real Estate.

Plašāka informācija pieejama šeit!


EfTEN Capital ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldītājs, kas specializējas komercīpašumu investīcijās Baltijas valstīs. Kopš 2017. gada EfTEN Capital sevi ir pieteicis Latvijā arī kā dzīvojamā fonda attīstītājs. EfTEN Capital uzņēmumu grupa ar saviem meitas uzņēmumiem Baltijas valstīs pārvalda 50 komerciālo nekustamo īpašumu ēkas ar vairāk nekā 1200 nomniekiem. Kopējā pārvaldīto īpašumu vērtība pārsniedz 750 miljonus eiro. EfTEN Capital AS, kas dibināta gadā, ir izsniegta Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādes alternatīvo fondu pārvaldības licence. Latvijā tā šobrīd pārvalda tādus komercīpašumus kā tirdzniecības centru “Domina“, biroju centru “Duntes Biroji Biznesam“, “Jūrkalnes tehnoloģisko parku“, “Tērbatas Biznesa centru“, T/C “RAF centrs“ Jelgavā u. c.

City24.lv

Publicēts 28.10.2020