Ievietot sludinājumu

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Merks Gaiļezera nami“ Mežciemā, “Divi Krasti“ Ķengaragā, “Trebū Home“ un “Rembates 8“ Pļavniekos, “Green City“ un “Safrāns“ Purvciemā, “Liepziedi“ pie Mežaparka un “Ezerparka Nami“ Čiekurkalnā - vieni no šobrīd aktuālākajiem un pieprasītākajiem jaunajiem projektiem Rīgā. Tos visus vieno teicama atrašanās vieta, attīstīta un ērta infrastruktūra un pieejamas cenas. Lielākie tirdzniecības centri pilsētā - Alfa, Akropole, Ikea, dabas klātesamība - Mežaparks un Ķīšezers, Gauja un ezeri, meži  tās ir tikai  dažas no priekšrocībām, ko ikdienā var baudīt šis apkaimes iedzīvotāji. Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLabais krasts turpina attīstīties, par ko liecina vairāku jauno projektu ienākšana šajā apkaimē. Tas kalpo par pamudinājumu šo apkaimi izvēlēties arvien jauniem iedzīvotājiem, bet šeit jau dzīvojošajiem tā ir laba iespēja palikt šajā apkaimē, nomainot esošo mājokli pret jaunāku un mūsdienīgāku īpašumu. Kā liecina statistikas dati, lielākais pieprasījums ir pēc jauniem divu un trīs istabu dzīvokļiem, kas nozīmē, ka šeit dzīvot labprāt izvēlas aktīvi, jauni cilvēki un ģimenes. Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCenu Bankas statistikas dati rāda, ka šobrīd Rīgas dzīvokļu tirgus ir atgriezies gada sākuma līmenī vai tuvu tam. Darījumu skaits jaunajos projektos, salīdzinot ar pērno gadu, ir saglabājies stabils un nemainīgs. Par to liecina arī lielā interese par nekustamo īpašumu sludinājumiem - meklējumu skaitam sludinājumu portālā City24.lv ir tendence palielināties. Vēl jauna tendence, ko var novērot mājokļu meklētāju vidū, ir arī atbildīgāka pieeja īpašuma izvēlē. Gala lēmums tiek pieņemts, rūpīgāk izvērtējot un vairākkārt pārliecinoties par izvēles pareizību.  

Skaties jaunāko darījumu statistiku pa apkaimēm: Mežciems, Pļavnieki, Purvciems, Teika, Ķengarags, Jugla.

MEŽCIEMS

“MERKS GAIĻEZERA NAMI“
Jauni, uzlaboti plānojumi trīsistabu dzīvokļiem! Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekts “Merks Gaiļezera nami“, kas atrodas tieši blakus Gaiļezeram, ir pilnībā pabeigts un nodots ekspluatācijā. Kopumā projektā ir sešas 9 stāvu ēkas, kurās izbūvēti 192 istabu dzīvokļi ar pilno apdari. Projektam ir labiekārtota apkārtējā teritorija - pastaigu laipa gar ezeru, atpūtas zonas, auto stāvvietas. 

Projektā ir pieejami trīs istabu dzīvokļi ar 65 - 66 m2 platību un pārdomātu plānojumu - guļamistabā ir atsevišķa garderobes telpa, visiem dzīvokļiem ir balkons, savukārt virtuves zonā ir logs papildu gaismas iegūšanai. 

Pirmajā stāvā izbūvētas autostāvvietas un individuālas noliktavu telpas, ko iespējams iegādāties papildus, kā arī koplietošanas telpa riteņiem un bērnu ratiņiem. Teritorijā ir ierīkoti vairāki bērnu laukumiņi un uzstādīta pastaigu laipa gar ezeru.

Uzzināt vairāk!

ĶENGARAGS

“DIVI KRASTI“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekts “Divi krasti“ atrodas Ķengaragā, Ķengaraga ielā 8A un pircējiem piedāvā iegādāties pilnas apdares, 2- 4 istabu dzīvokļus, ar balkoniem vai terasēm (pirmajā stāvā).  

“Divi Krasi“ māju būvniecībā tiek ievēroti “Kaamos“ grupas augstie standarti energoefektivitātei, skaņas izolācijai un ventilācijai, kas mājām nodrošinās ilgmūžību un A klases energoefektivitāti, bet iedzīvotājiem

    absolūtu komfortu un patīkamu dzīvošanu savās jaunajās mājās. Īpaši lielie logi ar trīskāršo stiklu un ventilāciju ļaus nodrošināt patīkamu, gaišu vidi un svaigu gaisu, vienlaikus turot rēķinus stingros grožos. Vannas istabās, atkarībā no dzīvokļa, plānota duša vai vanna, bet četru istabu dzīvokļos arī otrs sanitārais mezgls.

Liela uzmanību tiks pievērsta ēku fasādei un apkārtējai videi. Fasādes pirmā stāva līmenī rotās apdare ar ķieģeli un koku. Savukārt iekšpusē tiks izbūvētas skaistas koplietošanas telpas - 22 m2 plašs lobijs ar dizaineru veidotu interjeru, plaša velosipēdu un ratiņu novietne, kā arī mantu glabātuve. Par pagalma un pieguļošās teritorijas iekārtošanu rūpēsies landscape arhitekti un dizaineri. Pagalmā paredzēts bērnu rotaļu laukumiņš ar dažādām iekārtām bērnu izklaidēm. Iedzīvotājiem būs pieejamas arī slēgta autostāvvieta ar videonovērošanu. 

Uzzināt vairāk!

ČIEKURKALNS

“EZERPARKA NAMI“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

ĪRĒ dzīvokli un dzīvo blakus Mežaparkam un Ķīšezeram!  

“Ezerparka Namos“ šobrīd pieejami 1- 3 istabu īres dzīvokļi, cenu amplitūdā no 350 - 600 EUR mēnesī. Mājokļiem ir pārdomāti un funkcionāli plānojumi un tie ir aprīkoti ar virtuves iekārtu un virtuves tehniku. 

Iedzīvotājiem pieejamas pazemes un virszemes autostāvvietas, kā arī droša vide bērniem – atpūtas zonas ar soliņiem un rotaļu laukums. 

Klusums, harmonija, plašas sporta un atpūtas iespējas, ko sniedz Mežaparka un Ķīšezera tuvums, jauki kaimiņi, teju izcila atrašanās vieta un pieejama cena - tas ir par “Ezerparka Namiem“. Tieši šie faktori ir tie, ko iedzīvotāji novērtē visvairāk.

Uzzināt vairāk!

PĻAVNIEKI

“TREBŪ HOME“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Trebū HOME“ ir jauns un mūsdienīgs dzīvojamās vides komplekss Pļavniekos, Rīgā, Daugavas labajā krastā, teritorijā starp Lubānas, Salnas un Kupriču ielām. Projekta teritorijā desmit gadu laikā tiks uzbūvētas vismaz 25 ēkas ar 1500 dzīvokļiem un komercplatībām. “Trebū HOME“ var saukt par dzīvojamās vides kompleksu, jo projekts izceļas ar rūpēm un perspektīvām idejām par apkārtējās vides attīstīšanu, paredzot plašas, zaļas vides un teritorijas iekopšanu, kas tiks izgaismota un labiekārtota ar pastaigu takām, atpūtas soliņiem un bērnu rotaļlaukumiem, kā arī bagātīgi apzaļumota ar kokiem un ziedošiem augiem. 

Otrajā būvniecības kārtā līdz

2020. gada 4. ceturksnim plānots pabeigt četras daudzdzīvokļu ēkas ar kopējo platību vairāk nekā 14 000 kvadrātmetru apmērā un 178 pilnas apdares dzīvokļiem. Tie būs plaši un energoefektīvi mājokļi, kuru būvniecībā izmantoti moderni tehniskie risinājumi, lai sniegtu iedzīvotājiem klasiskās mājokļa vērtības - komfortu, energoefektivitāti un drošu vidi.

Dzīvokļi pieejami ar pilnu apdari, izmantojot kvalitatīvus apdares materiālus un santehnikas iekārtas. Katram dzīvoklim paredzēts balkons, bet pirmā stāva dzīvokļiem - terases, kas izvietotas uz norobežota 1,2 metru paaugstinājuma.

Tāpat katram dzīvoklim paredzēta slēdzama noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā. Katrā ēkā pieejami divi lifti un divas kāpņutelpas ar izejām uz teritoriju un labiekārtoto iekšpagalmu. Pie “Trebū HOME“ pirmajām ēkām izvietotas virszemes autostāvvietas un velonovietnes.

Uzzināt vairāk!

“REMBATES 8“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDzīvojamais komplekss Rembates ielā 8  sastāv no divām 10 stāvu dzīvojamajām ēkām, kas atrodas labiekārtotā, 1,7 ha lielā teritorijā Pļavniekos. Projekta piedāvājumā ir komfortabli 1 - 4 istabu dzīvokļi ar balto un pilno apdari.

Projekta teritorija ir apzaļumota, norobežota ar dzīvžogu un sētu. Iebraukšanai teritorijā uzstādīti divu sekciju automātiskie vārti, savukārt pagalmā atrodas aprīkots bērnu laukums, sporta laukums, divu līmeņu autostāvvieta. Iedzīvotāju ērtībām pieejama diennakts apsardze, teritorijas un autostāvietas video novērošana. 

Uzzināt vairāk!

PURVCIEMS 

“GREEN CITY“
Dzīvokļiem Green City pirmajā mājā - 7. un 8. stāvā jaunas, izdevīgākas cenas!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunajam projektam “Green City“ izvēlēta zaļas vides un attīstītas infrastruktūras ieskauta vieta Purvciemā, kas ir viena no Rīgas dzīvākajām Rīgas apkaimēm, netālu no Biķernieku meža. Tuvumā ir gan skolas un pirmsskolas izglītības iestādes, gan lielveikali. Lai nokļūtu pilsētas centrā, pieejama ērta transporta satiksme - autobusi, trolejbusi un minibusi. Tā ir piemērota dzīves vieta visiem tiem, kam patīk zaļa vide, pastaigas un sportiskās aktivitātes. 

Projekta izveidē īpaša uzmanība tiek pievērsta apkārtējās vides labiekārtošanai un apzaļumošanai, rekreācijas zonas izveidei. Iedzīvotāju ērtībām izbūvēti gan bērnu rotaļu laukumi, gan pieejamas autostāvvietas.  

Šobrīd ekspluatācijā ir nodota un dzīvokļi pieejami “Green City“ otrajā māja un tās iedzīvotāji savos mājokļos varēs iekārtoties jau gada beigās. Sekojot pieprasījumam, top jau trešā projekta ēka - Stirnu ielā 38A, ar vēl 97 pilnas apdares vienu, divu, trīs un četristabu dzīvokļiem. Mājas būvdarbi jau uzsākti šī gada jūlijā, bet nodošana ekspluatācijā ir plānota 2022. gada gada pirmajā pusē.

Uzzināt vairāk!

“SAFRĀNS“
Jaunums Purvciemā!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunais projekts “Safrāns“ top tuvajā Purvciemā, Žagatu ielā 7.

Deviņu stāvu ēkā būs 81 dzīvoklis. Iegādei pieejami vienas, divu, trīs un četru istabu komforta klases mājokļi no 31 līdz 88 m2 ar pilnu apdari.

Ēkā būs divas kāpņu telpas, pagrabstāvā izvietotas noliktavas telpas.

Uzzināt vairāk!

MĪLGRĀVIS

“LIEPZIEDI“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Liepziedi“ ir vienīgais ekonomiskā segmenta jaunais dzīvokļu projekts, kas atrodas blakus Mežaparkam. “Liepziedu“ otrajā mājā atradīsies 179 vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 m2. Projektam raksturīgs izteikts moderns dizains ar lieliem panorāmas logiem, liftiem, noliktavu telpām, pazemes autostāvvietu, tā arī augsti energoefektivitātes rādītāji. 

Projekta “Liepziedi” pirmā ēka tika nodota ekspluatācijā 2017. gada vasarā, savukārt projekta jaunākā, otrā ēka tiek attīstīta, balstoties uz pirmās ēkas izstrādes stadijās gūto pieredzi, nodrošinot ēkas iedzīvotājiem komfortablu ikdienu jaunajā mājoklī.

Pievilcīgas cenas, praktiski dzīvokļu plānojumi un daudzveidīgas platības “Liepziedus“ padara par pieejamāko jauno projektu Rīgā.

Uzzināt vairāk!

Uzzini par labākajām vietām un lietām Purvciemā kopā ar Leldi Dreimani!

Skaties šeit, lai uzzinātu vairāk par visiem KARSTAJIEM PIEDĀVĀJUMIEM un piedalītos KONKURSĀ par iespēju laimēt FRANKE dāvanu karti 200 EUR vērtībā!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi LABAJĀ KRASTĀ: Purvciemā, Ķengaragā, Mežciemā un citur - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

City24.lv

Publicēts 14.10.2020