Ievietot sludinājumu

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Annas Parks“ un “Akācijas“ Imantā, “Dzirciema nams“ un “Nordeķu mājas“ Dzirciemā, “Zasulauka 28“ Zasulaukā, “IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS“ Šampēterī un “Filozofu Rezidences“ Āgenskalnā  - vieni no šobrīd aktuālākajiem un pieprasītākajiem jaunajiem projektiem Rīgā. Tos visus vieno teicama atrašanās vieta, attīstīta un ērta infrastruktūra un daudzveidīgs piedāvājums. Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKalnciema kvartāls, Āgenskalna tirgus, Latvijas Nacionālā bibliotēka, Ķīpsala un Lucavsala, Māras dīķis, Arkādijas parks, Uzvaras parks, AB dambis, Botāniskais dārzs, Bieriņu mežš, “Lidosta Rīga“ tuvums, tirdzniecības centrs “Spice“ un “Riga Plaza“ - tās ir tikai  dažas no priekšrocībām, ko ikdienā var baudīt šis apkaimes iedzīvotāji. 

Kreisais krasts turpina attīstīties, par ko liecina vairāku jauno projektu ienākšana šajā apkaimē. Tas kalpo par pamudinājumu šo apkaimi izvēlēties arvien jauniem iedzīvotājiem, bet šeit jau dzīvojošajiem tā ir laba iespēja palikt šajā apkaimē, nomainot esošo mājokli pret jaunāku un mūsdienīgāku īpašumu. Kā liecina statistikas dati, lielākais pieprasījums ir pēc jauniem divu un trīs istabu dzīvokļiem, kas nozīmē, ka šeit dzīvot labprāt izvēlas aktīvi, jauni cilvēki un ģimenes. Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCenu Bankas statistikas dati rāda, ka šobrīd Rīgas dzīvokļu tirgus ir atgriezies gada sākuma līmenī vai tuvu tam. Darījumu skaits jaunajos projektos, salīdzinot ar pērno gadu, ir saglabājies stabils un nemainīgs. Par to liecina arī lielā interese par nekustamo īpašumu sludinājumiem -  meklējumu skaitam sludinājumu portālā City24.lv ir tendence palielināties. Jauna tendence, ko var novērot mājokļu meklētāju vidū, ir arī atbildīgāka pieeja īpašuma izvēlē - gala lēmums tiek pieņemts, rūpīgāk izvērtējot un vairākkārt pārliecinoties par izvēles pareizību. 

Skaties jaunāko darījumu statistiku pa apkaimēm: Imanta, Āgenskalns, Zolitūde, Ziepniekkalns.

IMANTA 

“ANNAS PARKS“
Annas parka ceturtajā mājā apdares izvēle līdz 01.12.2020!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsYIT dzīvokļu komplekss ANNAS PARKS atrodas meža ielokā Imantā, vien 15 minūšu attālumā no Rīgas centra. Tā ir dzīvesvieta, kurā apvienota skandināvu kvalitāte un pārdomāts komforts, kas mijas ar dabas klātesamību. Imantas apkaime tās iedzīvotājiem nodrošina visas galvaspilsētas priekšrocības, kas padara dzīvi baudāmāku.

Projekts “Annas Parks“ atrodas Anniņmuižas bulvārī un dzīvojamo kompleksu veido četras mājas, ko ieskauj priežu zaļums un svaigs gaiss. Projekta piedāvājumā ir 1 - 4 istabu dzīvokļi.

Pirmās divas mājas jau ir gandrīz pilnībā apdzīvotas. Arī lielākā daļa no trešās mājas dzīvokļiem jau ir rezervēti un, sākot dzīvokļa iegādes procesu šobrīd, jaunajā mājoklī ievākties būs iespējams vēl šogad. Bet tiem, kuri vēl grib paspēt iegādāties dzīvokli “Annas Parkā“, visplašākā mājokļu izvēle pieejama un aktīvākā pārdošana notiek kompleksa ceturtajā mājā, kas ir arī pēdējā māja šajā kompleksā, kur līdz 1. decembrim ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko apdari. 

Uzzināt vairāk!

“AKĀCIJAS“
Energoefektīvākā daudzdzīvokļu ēka - jaunbūve 2020 Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjektā “Akācijas“ ir četras deviņstāvu dzīvojamās mājas, kurās izvietoti 216 dzīvokļi ar vienu, divām un trim guļamistabām. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un aprīkoti ar visām mūsdienīgai dzīvei nepieciešamajām ērtībām. 

Dzīvojamā kompleksa labiekārtotajā teritorijā un zaļajā pagalmā atrodas rotaļu laukums, autostāvvietas un velo novietnes. 

Augstas kvalitātes celtniecības materiāli nodrošinās izcilu skaņas un siltuma izolāciju. Jaunākās tehnoloģijas ventilācijas sistēma - gaisa rekuperācijas sistēmas, ļaus taupīt energoresursus pieplūstošā gaisa piesildei aukstajā periodā un atdzesēšanai siltajā periodā.

Katrs dzīvoklis ir plānots atbilstoši cilvēku vajadzībām dažādos dzīves ciklos. Dzīvokļi ir ergonomiski izplānoti un tajos nav lieku kvadrātmetru, kas ietekmētu mājokļa izmaksas. Ērtākai saimniekošanai katram dzīvoklim ir noliktavas telpa pagrabstāvā.

Mājā paredzēti energoefektīvi risinājumi, kas dzīvokļos nodrošinās labu mikroklimatu un krietni ietaupīs komunālo maksājumu izmaksas. Energoefektivitātes kvalitātes rādītāju apstiprinājis sertificēts energoauditors.

Uzzināt vairāk!  

DZIRCIEMS

“NORDEĶU MĀJAS“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNordeķu mājas sevī iemieso visas priekšrocības, ko var sniegt tuvā Pārdaugava kā izsenis augsti novērtēta un lieliska dzīvesvieta, kā arī ērtības un komfortu, ko nodrošina jaunākās būvniecības tehnoloģijas un moderni arhitektoniskie risinājumi, kas izmantoti, lai taptu jaunais ziemeļnieciskā rakstura projekts Slokas ielā 86, pie Nordeķu parka. 

Parka tiešais tuvums projektam piešķir īpašu šarmu un pievienoto vērtību. Tas nozīmē dabas tuvumu - zaļu un klusu vidi, allaž patīkamu skatu pa logu un dažādas atpūtas/sporta aktivitāšu iespējas nepilnu 200 metru attālumā no mājām. Ņemot vērā parka apkaimes vēsturisko elpu, Nordeķu mājas projektētas un būvētas kā mazstāvu (trīs stāvu) projekts, kurā ir vien 20 dzīvokļi. Savukārt tas nozīmē mazāku cilvēku plūsmu, kas jau tā mierīgajai videi piešķir vēl vairāk privātuma un mierpilnas atmosfēras.

Nordeķu māju divu un trīs istabu dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un rūpīgi pārdomātu telpu plānojumu, platībās no 39,1 līdz 80,1 m2. Mājokļiem, atkarībā no izkārtojuma stāvos, ir balkoni vai lodžijas. Iedzīvotāju ērtībām pieejama slēdzama saimniecības telpa velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai un uzglabāšanai, autostāvvieta, kā arī ir ierīkots bērnu spēļu laukums. Papildu drošībai mājas teritorija aprīkota ar žogu un vārtiem.

Uzzināt vairāk!  

“DZIRCIEMA NAMS“
Īpašs piedāvājums 3, 4 un 5 istabu dzīvokļiem! Cenā iekļauta pazemes stāvvieta.Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Dzirciema nams“ ir viens no kompānijas “YIT LATVIJA“ jaunajiem projektiem, kur pašlaik pieejams gana daudzveidīgs piedāvājums. Jaunajā mājā iespējams izvēlēties pilnas apdares, dažādu platību un plānojumu divu, trīs un četru istabu mājokļus, kuri ir nedaudz plašāki nekā līdzīgi šāda tipa dzīvokļi citos projektos. Īpaši var izcelt piecu istabu dzīvokļus, kas varētu būt laba iespēja lielākām ģimenēm, jo to piedāvājums tirgū šobrīd ir ierobežots un arī projekta atrašanās vieta kopumā ir kā radīta ģimeniskai kopā būšanai brīvdienās un ērtai sadzīvei ikdienas gaitās. Namā ir divas kāpņu telpas, kas aprīkotas ar liftiem. Teritorijā izveidots labiekārtots un apzaļumots pagalms un bērnu rotaļlaukums.

Papildu daudzveidīgajām izvēles iespējām jāpiemin priekšrocības, ko ikdienā var baudīt Dzirciema apkaimes iedzīvotāji - tās ir dažādas sporta un atpūtas iespējas dabā, jo īsas pastaigas attālumā atrodas ziedošais Botāniskais dārzs, ģimenes pastaigām piemērotais Nordeķu parks un Dzegužkalns ar izteiktu reljefu aktīvākām nodarbēm. Velo braucējiem Rīgas centrs un Ķīpsala sasniedzama neliela izbrauciena attālumā, bet velo celiņš aizvedīs garākā braucienā līdz pat Jūrmalai.

Uzzināt vairāk!

ZASULAUKS 

“ZASULAUKA 28“Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPieprasītajā Pārdaugavā uzsākta pārdošana jaunā un pavisam unikālā dzīvokļu projektā, Zasulauka ielā 28/30. Projekts izvietots slēgtā, plašā un zaļā teritorijā, ar savu ābeļdārzu un bērnu rotaļlaukumu.

Projektā pieejami mājokļi cenu kategorijā no 29 000 - 125 000 EUR, platībās sākot no 13.1 līdz 66.8 m2. Kompaktākie dzīvokļi ir lieliska iespēja investīcijām, realizējot tos kā īres dzīvokļus, bet lielākie dzīvokļi būs piemēroti pāriem un ģimenēm. 

Projektu var saukt par unikālu, jo katra dzīvokļa plānojums ir pilnīgi individuāls un pārdomāts līdz pat sīkumam. Savukārt mājas fasāde un kāpņu telpas noformētas augstā dizaina un kvalitātes līmenī. 

Teju visi pirmā stāva dzīvokļi ir ar savu zemes teritoriju, kas apmēram ir vienāda ar dzīvokļa platību – tas nozīmē vēl lielākas iespējas kā vienkāršai terasei vai balkonam. Otrā stāva dzīvokļiem ir ļoti augsti griesti, līdz pat četriem metriem, kas dažus no šiem dzīvokļiem ļāvis izbūvēt LOFT stilā, ar iespēju ierīkot guļamistabu otrajā stāvā.

Uzzināt vairāk!

ĀGENSKALNS

“FILOZOFU REZIDENCES“
Iegādājoties dzīvokli - VIRTUVE DĀVANĀ!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Filozofu rezidences“ - iespaidīgā augstceltne ir veltījums iedzīvotājiem, kas seko savam ceļam, savai filozofijai, savai izvēlei. Vizuāli ēka atgādina grāmatu kaudzi, kurā katrs stāvs ir jauna grāmata, jauns saturs ar savu filozofisko pieeju dzīvei. Tehnisko uzdevumu projektēšanas procesā visi projekta parametri ir pārspējuši Eiropas Savienības Būvniecības noteikumus, atbilstot augstākajām drošības un komforta prasībām, tādējādi iekļaujot “Filozofu Rezidences“ starp premium klases projektiem.

Šobrīd projekta attīstītājs piedāvā arī ires iespējas, sākot no 950 EUR mēnesī. 

Projekta arhitektūras unikālā iezīme ir pirmā dzīvojamā stāva novietojums, kas ir veidots 14 metru augstumā virs zemes. “Filozofu Rezidences“ atrodas labiekārtotā 4200 m2 plašā teritorijā. Projektā ir 115 dzīvokļi, 2 dzīvokļu ēkas (22 un 23 stāvu), ko savieno pazemes stāvvieta 121 automobiļiem. 

Pamata projektā iekļauti trīs istabu dzīvokļi ar divām guļamistabām, daži četru istabu dzīvokļi ar trīs guļamistabām, kā arī divu istabu dzīvokļi ar vienu guļamistabu. 

Trīs līmeņu penthausu griestu augstums dzīvojamā istabā ir 7 m, ar panorāmas skata logiem no grīdas līdz griestiem. Trešajā līmenī ir 100 - 200 m2 plaša terase, kur īstenot jebkurus sapņus - baseins zem klajas debess, solārijs vai grila zona, tas viss ieskauts divmetrīgās stikla sienās, kas sargā no vēja un padara jebkurus laikapstākļus patīkamus.

Uzzināt vairāk!

ŠAMPĒTERIS

“IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS“
Īpaša cenu akcija līdz 11.11.2020! Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekta “IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS“ galvenā priekšrocība ir labiekārtotā, zaļā, sakoptā un no svešām acīm norobežotā teritorija. Vieta, kur viss paredzēts drošai un ērtai dzīvei.

Šobrīd “IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS“ mājas B un C ir nodotas ekspluatācijā. Kopumā mājās A, B un C no 72 dzīvokļiem pieejami 17 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi, platībās no 50 - 130 m2. Otrā un trešā stāva apartamentiem ir izbūvēti balkoni vai terases, savukārt pirmajā stāvā esošajiem dzīvokļiem - patio. 

Visos “IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS“ dzīvokļos izbūvēti panorāmas tipa logi. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilno apdari, to veidošanā vērā ņemtas jaunākās ērta mājokļa tendences: moderns, plašs un funkcionāls plānojums, kvalitatīvi apdares materiāli, divi sanitārie mezgli dzīvokļos ar divām un trim guļamistabām (duša un vannas istaba). 

Kompleksa iedzīvotāju ērtībām tiks izbūvēts lifts, bet katras kāpņu telpas pirmajā stāvā atrodas plašas telpas velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai.

Ainavu dizains un kompleksa iekšējās teritorijas labiekārtojuma plāns sevī ietver apzaļumotus laukumus, privātu kanālu un dīķi, gājēju celiņus un dažādas atpūtas zonas (rotaļu laukumi bērniem, atpūtas vieta pie dīķa un vieta sporta aktivitātēm). 

Uzzināt vairāk! 

BIŠUMUIŽA

“BIŠUMUIŽA“
Pēdējā iespēja iegādāties lielisku mājokli “Bišumuižā“!

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsŠobrīd projektā “Bišumuiža“ pārdoti vairāk nekā 85% dzīvokļu, kas liecina, ka projekts iekarojis rīdzinieku simpātijas un uzticību, piedāvājot dzīvot sakoptā, teicamas infrastruktūras ieskautā vidē, dabas un pilsētas centra tuvumā. Vēl pieejamo dzīvokļu saraksts strauji sarūk, tāpēc var teikt, ka šīs ir pēdējās iespējas kļūt par lieliska dzīvokļa īpašnieku.

Jaunās četrstāvu mājas atrodas Rīgā, Komētas ielā, starp Ziepniekkalna, Šautuves un Bauskas ielām. Ap 9 dzīvojamām ēkām veidojas atpūtas un bērnu spēļu laukumi. Ēkas no Komētas ielas atdalītas ar dekoratīvo krūmu stādījumiem.

Jauno projektu Bišumuiža raksturo šādas priekšrocības: funkcionāli plānojumi, neraksturīgi augsti griesti, plašāki logi un visos dzīvokļos tie vērsti uz divām debespusēm, gaišas un plašas kāpņu telpas, balkoni un terases, neliels dzīvokļu skaits ēkā (14), mazstāvu apbūvei un ciematam raksturīgās ērtības, Rīgas centra tuvums, gāzes apkure un augsta energoefektivitāte, plašas virszemes autostāvvietas, zaļa un klusa apkārtējā vide, labi attīstīta infrastruktūra.

Uzzināt vairāk!
Karstākie dzīvokļu piedāvājumi KREISAJĀ KRASTĀ: Imantā, Dzirciemā, Āgenskalnā, Zasulaukā un Šampēterī - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Skaties šeit, lai uzzinātu vairāk par visiem KARSTAJIEM PIEDĀVĀJUMIEM un piedalītos KONKURSĀ par iespēju laimēt FRANKE

dāvanu karti 200 EUR vērtībā!

Uzzini par labākajām vietām un lietām Āgenskalna apkaimē kopā ar Līgu Rīgu!

City24.lv

Publicēts 14.10.2020