Ievietot sludinājumu

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Kvartāls 5/26“, “Strēlnieku 4B“, “Ernesta Birznieka Upīša 10“, “Stabu 100“, “Rēdera nami“, “Avotu 4“, “Lofts&Rosegold“, “Ziedoņdārza rezidence“, “Merks Viesturdārzs“, “HOFT“ un “Elijas Nami“ - vieni no šobrīd aktuālākajiem un pieprasītākajiem jaunajiem projektiem Rīgas centrā. Tos visus vieno teicama atrašanās vieta, attīstīta un ērta infrastruktūra, kā arī galvenā Centra priekšrocība - viss pieejams rokas stiepiena attālumā. Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSajūta, ka dzīve notiek dinamiski un raiti, Vecpilsētas neatkārtojamais šarms, pēc pilsētas smaržojošs bruģis, neskaitāmas kafejnīcas un restorāni, kultūras un izklaides baudīšanas vietas - tāds ir tik šarmantais Rīgas centrs un tikai  dažas no priekšrocībām, ko ikdienā var baudīt tā iedzīvotāji. 

Centra un Klusā centra kā dzīvesvietas vērtība ir nezūdoša - tas turpina attīstīties un aizvien vairāk otrā dzīve tiek dota senajām un vēsturiski nozīmīgajām mājām, tās renovējot. Tāpat tiek celti pavisam jauni dzīvojamie nami. Tas kalpo par pamudinājumu šo apkaimi izvēlēties arvien jauniem iedzīvotājiem, bet šeit jau dzīvojošajiem palikt šajā apkaimē, nomainot esošo mājokli pret jaunāku un mūsdienīgāku īpašumu. Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCenu Bankas statistikas dati rāda, ka šobrīd Rīgas dzīvokļu tirgus ir atgriezies gada sākuma līmenī vai tuvu tam. Darījumu skaits jaunajos projektos, salīdzinot ar pērno gadu, ir saglabājies stabils un nemainīgs. Par to liecina arī lielā interese par nekustamo īpašumu sludinājumiem -  meklējumu skaitam sludinājumu portālā City24.lv ir tendence palielināties. Jauna tendence, ko var novērot mājokļu meklētāju vidū, ir arī atbildīgāka pieeja īpašuma izvēlē - gala lēmums tiek pieņemts, rūpīgāk izvērtējot un vairākkārt pārliecinoties par izvēles pareizību. 

Skaties jaunākos darījumu statistikas datus Rīgas centrā!

KVARTĀLS 5/26
Īpašais piedāvājums - 3 istabu dzīvoklis par 94 050 EUR!
Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Rīgas centrs, pievilcīga vēsturiskā arhitektūra, atjaunoti namīpašumi ar privātu atpūtas zonu iekšpagalmā un vienotu infrastruktūru, dzīvokļi ar augstiem griestiem (vairums ar pilnu apdari) - tas viss kopā veido dzīvojamo projektu Kvartāls 5/26.

Kvartāls 5/26 ir trīs vēsturisku namīpašumu komplekss, kas būvēts 20.gs. sākumā. Ēkas celtas agrīnā romantisma stilā un par vienotu kompleksu izveidotas mūsdienās. 

Čaka 26 ēkā nomainītas visas inženierkomunikācijas - kanalizācijas un ūdensapgādes sistēma, pieslēgta trīsfāžu elektrība un ierīkota jauna elektroinstalācija. Ēkā uzstādīts savs apkures katls, kas nodrošinās zemas cenas par komunālajiem pakalpojumiem. Pirms remonta darbu sākšanas visa ēkas iekšpuse tika pilnībā iztīrīta līdz pat nesošajām sienām un virsmām.

Uzzināt vairāk!

STRĒLNIEKU 4B
Mēbelēti dzīvokļi Klusajā centrā!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDzīvojamais nams Strēlnieku ielā 4b ir sešu stāvu ēka ar 50 pilnas apdares dzīvokļiem un 4 komerctelpām. Jaunajā projektā dzīvokļi pieejami gan iegādei, gan īrei. Dzīvokļu izcilā atrašanās vieta sniedz priekšrocības dzīvokļu īstermiņa izīrēšanai.  

Ēkā tiek piedāvāti vienas vai divu istabu dzīvokļi platībās no 20 - 46 m2, bet pēdējā stāvā pieejami arī kompakti divstāvu dzīvokļi. Saskaņā ar īpašnieka vēlmēm, dzīvokļos iespējams uzstādīt iebūvējamās mēbeles, virtuves iekārtu un tehniku.

Pārdomātie un funkcionālie plānojumi sniedz ērtības ne tikai uzņēmējiem, studentiem un tūristiem, bet ir piemēroti arī nelielas ģimenes prasībām. Iedzīvotāju ērtībām ir paredzēts slēgts pagalms ar velosipēdu novietnēm un atpūtas zonu. Ēka aprīkota ar liftu un tās teritoriju uzrauga video novērošanas kameras. 

Projekta īstenotājs ir Igaunijas nekustamā īpašuma attīstītājs Hepsor, kam šis ir trešais īstenotais daudzdzīvokļu projekts Rīgā. 

Uzzināt vairāk!

HOFTKarstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsHOFT jeb House of flying trees ir viens no neparastākajiem projektiem Rīgas centrā. 

Projekta centrālajā fasādē, mājas pagalmā, terasēs un papildu konstrukcijās, izmantojot speciālu stiprinājumu sistēmu dažādos līmeņos, tiek uzstādīti skujkoki: ciedrs, kalnu priede, dažādi bonsai koku veidi, tādējādi radot privātu parku mājas iedzīvotājiem – zaļu oāzi pašā pilsētas centrā. 

Tās ir pārdomas par tēmu - kā mēs varam ne tikai saglabāt dabu pilsētā, bet arī to pavairot, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas. Instalācija rada neparasti spēcīgu iespaidu, koki it kā aug dabiskā vidē, kalnu augstienēs un nogāzēs.

Projekts HOFT atrodas Strēlnieku ielā 5, labiekārtotā teritorijā, kuras platība ir 1212 m2. Projekts sastāv no divām 7 stāvu dzīvojamam daudzdzīvokļu mājam, kuras savieno pazemes autostāvvieta 23 automobiļiem. Ēka Strelnieku ielā – rekonstruējamais arhitektūras piemineklis ar piebūvētiem diviem stāviem. Ēka pagalmā – jauna ēka. Projektā ir 42 dzīvokļi, dzīvokļu platības: no 76 m2 līdz 232 m2, ar apvienošanas iespēju. Visiem dzīvokļiem ir balkoni, kuru platība ir ne mazāka par 1,80 m, lieli gaiši logi un logi līdz grīdai ar grezniem skatiem uz pagalmu un kokiem. Griestu augstums 2,90 m, jumta stāvos – 3,00 m.

Uzzināt vairāk!

ERNESTA BIRZNIEKA UPĪŠA 10
Trīsistabu dzīvokļu cenā ir iekļauta virtuves iekārta ar virtuves tehniku + stāvvietas noma! Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsErnesta Birznieka - Upīša 10  kompleksā ir 56 dzīvokļi, ieskaitot sešus, unikālus divstāvu mansarda dzīvokļus ar panorāmas skatu uz pilsētu.

Nami, kas celti 1912. gadā (pēc Mārtiņa Nukšas projekta ar iekšpagalmu), ir pēc pilnas rekonstrukcijas - darbu laikā ēkas atjaunotas atbilstoši visaugstākajām mūsdienu prasībām. Ēkām ir nostiprināti pamati, atjaunotas fasādes ar apgaismojumu un nomainīts jumta segums, pilnībā nomainītas visas komunikācijas, kā arī nomainīti pilnīgi visi nesošie starpstāvu pārsegumi. Ēkās ir pilsētas centralizētā apkure ar termoregulāciju un individuālo skaitītāju katram dzīvoklim, kāpņu telpās ierīkoti “Schindler“ firmas lifti.

Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, izmantojot augstvērtīgus materiālus no Vācijas un Somijas ražotājiem. Mājai ir liels pagalms ar 50 autostāvvietām aiz automatizētiem vārtiem.

Uzzināt vairāk!

STABU 100
Stabu 100 gatavs dzīvošanai! Patīkamas cenas individuāli vienojoties!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Stabu 100“ ir mūsdienīga dzīvojamā māja klusā kvartālā, Rīgas centrā. Ēkai ir septiņi stāvi, ar kopumā 34, vienas līdz četru istabu dzīvokļiem (43 līdz 100 m2), kā arī divām komerctelpām ar kopējo platību 243 m2. Sākot ar 4. stāvu, no vienas ēkas puses paveras lieliski skati uz Vecrīgu, bet no otras redzami Rīgas vēsturiskā centra romantiskie jumti.

Dzīvojamo platību papildina plati balkoni ar orģinālām žalūzijām. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un virtuves iekārtam. Iekšējais pagalms ir nožogots, labi apgaismots un apzaļumots. Labiekārtotā teritorijā ir izveidots bērnu spēļu laukums, iekārtotas auto un velo stāvvietas.

Uzzināt vairāk!

RĒDERA NAMI
Jaunums! Renovēti dzīvokļi ar skatu uz Daugavu un Vecrīgu!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
“Rēdera nami“ ir atjaunots trīs ēku komplekss Maskavas ielā 48. Tas ir pilnībā renovēts īpašums Daugavas krastā ar 78 dzīvokļiem, dažu minūšu gājienā no Vecrīgas. Mājai Nr. 3 ir pieejam īre ar izpirkumu.

“Rēdera namos“ lielākajai daļai dzīvokļu veikta pilna apdare. Ēkās nomainītas visas komunikācijas - elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, uzstādīts jauns gāzes apkures mezgls, nomainīti logi un durvis, renovēta ēkas fasāde, uzlikts jauns jumta segums, 1. korpusā tiks uzstādīts jauns “Shindler“ lifts. Atbilstoši prasībām par ēkas energoefektivitāti, nosiltinātas dzīvokļu ārsienas, veikts bēniņu telpu siltinājums, katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs.

Atjaunotas vēsturiskās kāpņu telpas, ierīkota telpa bērnu ratiņu un velosipēdu ērtai novietošanai, iespējas uzlādēt elektroskūteri, ierīkotas mantu glabātuves.

Daļai dzīvokļu ir skats uz Daugavu, pēdējā stāvā izveidoti divstāvīgi dzīvokļi ar terasi, daļai dzīvokļiem dzīvokļu apdares un interjera risinājumus varēs īstenot paši saimnieki. 

Pagalmā ir iespēja iegādāties vai iznomāt autostāvvietu. Ēkas kompleksa iekšpagalms labiekārtots ar apstādījumiem, sienu gleznojumu, pergolu, smilšu kasti bērniem un šūpolēm. Nodrošināta atkritumu šķirošana.

Uzzināt vairāk!

ELIJAS NAMI
Svaigs jaunums!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsElijas ielā, Maskavas priekšpilsētā sevi piesaka jauns mājokļu projekts, kam dots nosaukums “Elijas Nami“. 

Jaunajās mājās “iekodējot“ zinātnes un inteliģences kodu, attīstītāji cer, ka tās, līdzīgi kā Zinātņu akadēmija, ap sevi pulcēs sabiedrības gudros un plaši tverošos prātus, sniedzot apkaimei vēl vienu atjaunotu un sakoptu teritoriju, kā arī atgādinot par vēsturiskām vērtībām. Jaunās mājas ir kā ieguldījums pilsētas apkaimes attīstībā kopumā, piedāvājot jaunus un kvalitatīvus, pieejamu cenu mājokļus, tādējādi paplašinot to pilsētnieku un sabiedrības loku, kas ikdienā apdzīvo Elijas un Maskavas ielas apkārtni - jauni, darba tirgū aktīvi cilvēki, ģimenes un visi tie, kuriem svarīgi dzīvot jaunā, svaigā un mūsdienīgā mājoklī, apkaimē ar lielu potenciālu. 

Piecu stāvu projektā kopumā būs pieejami 56, divu līdz četru istabu, dažāda plānojuma un platību dzīvokļi, ar pilnu apdari. Projekts izceļas ar četru istabu dzīvokļiem, kuriem šobrīd tirgū nav pietiekams piedāvājums un tie iegādei būs pieejami par demokrātiskām cenām - līdz 150 000 EUR.  

Visiem mājokļiem tiks izbūvēti balkoni, kā arī būs iespēja iegādāties slēgta tipa autostāvvietu zem jumta, mājas pirmajā stāvā. Savukārt ģimenes ar bērniem novērtēs plašo rotaļu laukumu. 

Uzzināt vairāk!

AVOTU 4
Vienas un divu istabu dzīvokļi sākot no 35 000 EUR!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsAvotu ielas 4 projekts ir pilnībā atjaunots (veikta ielas un pagalma fasāžu renovācija, pilnībā nomainīti stāvvadi un komunikācijas, izremontētas kāpņu telpas un izgaismota ielas mājas fasāde) slavenā arhitekta Kārļa Johana Felsko projektēts nams, kas celts 1895. gadā elekticisma stilā un atrodas perspektīvā Rīgas centra rajonā, pie Aleksandra Čaka un Blaumaņa ielas krustojuma.

Ēkā ir pieejami vairāki dzīvokļi ar dažādiem plānojumiem un cenām. Papildu iespējams iegādāties autostāvvietu slēgtā un sakoptā pagalmā, kā arī mantu glabātuvi ēkas pagrabstāvā.

Dzīvokļi tiek piedāvāti bez gala apdares, lai jaunie īpašnieki tos varētu iekārtot atbilstoši savai gaumei, prasībām un vajadzībām.

Uzzināt vairāk!

LOFTS&ROSEGOLD
Iegādājoties dzīvokli - virtuve dāvanā!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKompānijas “R.Evolution“ meistardarbs - projekts “Lofts&Rosegold“ atrodas vienā no prestižākajiem pilsētas rajoniem - klusajā centrā, Strēlnieku ielā 8. Jaunais mājokļu projekts ir viens no spilgtākajiem intelektuālās athitektūras paraugiem Rīgā, un tā vēstījums pauž ideju par hygge dzīvesstilu. 

Ko nozīmē hygge dzīvošana? Tas ir projekta būvnieku un attīstītāju sapnis - izveidot vietu ar izcilu arhitektūru, dizainu un gaisotni, lai, izvēloties “Lofts&Rosegold“ dzīvošanai vai uzņēmējdarbībai, ikviens šeit justos laimes piepildīts. Bieži par mājām saka - vieta, kur atgriezties, taču “Lofts&Rosegold“ tiek veidots tā, lai tā kļūtu par vietu, kur viss sākas, vietu, kas iedvesmo dzīvei, vietu visas dzīves pamatam.  

“Lofts&Rosegold“ būs fantastiska dzīvesvieta gan lielai ģimenei, gan jauniem/ dinamiskiem cilvēkiem, gan arī piemērota vieta komercdarbības īstenošanai - nelielam dizainera salonam, pārstāvniecībai utml.

Šobrīd projekts jau ir nodots ekspluatācijā un rezervēti/ pārdoti ir 30% dzīvokļu. Joprojām īpašumus šeit iespējams iegādāties sākot no 1900 EUR/m2 (dzīvokļiem) un 1313 EUR/m3 (komerctelpām). Dzīvokļi tiek piedāvati ar pelēko apdari, bet attīstītāji piedāvā savus pakalpojumus interjera dizaina izstrādei un pilnas apdares darbu veikšanai.

Uzzināt vairāk!

ZIEDOŅDĀRZA REZIDENCE
Atjaunoti dzīvokļi ar skatu uz parku un saglabātu vēsturisko šarmu!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Ziedoņdārza rezidence“ ir daudzdzīvokļu nams ar teju izcilu atrašanās vietu un lielisku skatu, kas ik dienas paveras caur mājokļu logiem. Komforts, kvalitāte, parks – šie ir trīs atslēgas vārdi, kas projektu raksturo visprecīzāk. Projekts “Ziedoņdārza rezidence“ atrodas A. Čaka ielā 105, Rīgā. Projekta piedāvājumā ir pilnībā atjaunoti dzīvokļi, 1939. gadā celtā ēkā, kuras projektu izstrādājis arhitekts Arturs Braunfelds.

Ēkai ir jaunas komunikācijas, stāvvadi, apkures mezgls, ir nomainīts jumts, atjaunota kāpņu telpa un uzstādīti domofoni, izbūvēts jauns, moderns lifts. Starp citu, ēkas atjaunotā un izgaismotā “cēlapmetuma“ fasāde ne tikai lieliski izskatās jebkurā diennakts laikā, bet arī ļauj saņemt nekustamā īpašuma nodokļa atlaides. Ēkas renovāciju plānots pabeigt

2020. gada martā.  

Projektā ir pieejami mūsdienu prasībām atbilstoši, pārplānoti 2 un 3 istabu dzīvokļi, platībās no 37

    76 m2, kā arī tiek izbūvēti divi mansarda stāva dzīvokļi ar 4 un 5 istabām un 115 m2 plašām terasēm. Ir pieejamas arī trīs veikala komerctelpas ar lieliem skatlogiem uz ielu. 

Uzzināt vairāk! 

MERKS VIESTURDĀRZS
1. kārta nodota ekspluatācijā!Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Merks Viesturdārzs“ ir jauns projekts, kurā izcili sabalansēta zaļa vide, centra tuvums un apkārtnes šarms. Šī projekta izstrādes centrā ir cilvēki, kuri šeit dzīvos. Projektu raksturo mūsdienīgs komforts, patīkama vide, augsta energoefektivitāte un tāls skats nākotnē.

“Merks Viesturdārzs“ tiks realizēts trijās kārtās, kopā uzbūvējot 350 dažādu platību dzīvokļus, kurus visus vienos augsta būvniecības kvalitāte un moderni plānojumi. Projektā taps trīs 5 - 7 stāvu ēkas. Pirmās kārtas mājā, kas jau nodota ekspluatācijā un atrodas vistuvāk parkam, ir izbūvēti 96 dzīvokļi.

Dzīvokļi jaunajā projektā “Merks Viesturdārzs“ ir ar pilnu, kvalitatīvu iekšējo apdari. Papildu komfortu sniegs 2,78 m griestu augstums, kā arī balkons, terase vai lodžija, kas ir ieplānota katram dzīvoklim. Bonusā: zaļa apkārtne, spēļu laukumi bērniem, ērtas noliktavu telpas, drošas autostāvvietas un velonovietnes. 

Uzzināt vairāk! 

Karstākie dzīvokļu piedāvājumi RĪGAS CENTRĀ: darījumu statistika un aktuālie projekti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSkaties šeit, lai uzzinātu vairāk par visiem KARSTAJIEM PIEDĀVĀJUMIEM un piedalītos KONKURSĀ par iespēju laimēt FRANKE dāvanu karti 200 EUR vērtībā!

Uzzini par labākajām vietām un lietām CENTRA un KLUSĀ CENTRA apkaimē kopā ar Annu Rozīti!

City24.lv

Publicēts 02.11.2020