Ievietot sludinājumu

Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem

Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Rezidences “Līčukrasti“ Līčos, “Podnieki“ Ādažos, Saliena Park Apartments Piņķos un “Zelta Rasa“ Mārupē - vieni no šobrīd aktuālākajiem un pieprasītākajiem jaunajiem projektiem Pierīgā. Tos visus vieno teicama atrašanās vieta, attīstīta un ērta infrastruktūra, kā arī galvenā Pierīgas priekšrocība - dabas tuvums un mierīgāka, lēnāka dzīves vide, ārpus steidzīgās pilsētas drūzmas.Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNereti Pierīga vairāk asociējas ar privātmāju ciematiem, tomēr augot Pierīgas popularitātei sabiedrībā, te arvien vairāk top arī jaunie dzīvokļu projekti, par kuriem ir ļoti liela interese un tos izķer teju kā “karstus pīrādziņus”. Kā nu ne - dzīvoklis Pierīgā ir lieliska alternatīva tiem, kuri ikdienā nevēlas sevi apgrūtināt ar saimnieciskajiem jautājumiem, ko nereti pieprasa privātmāja, bet vienlaikus šāds īpašums sniedz iespēju izvairīties no mikrorajona efekta, kas raksturīgs galvaspilsētas lielajiem dzīvokļu māju masīviem. 

Cenu Bankas statistikas dati rāda, ka šobrīd Rīgā un tās tuvumā dzīvokļu tirgus ir atgriezies gada sākuma līmenī vai tuvu tam. Darījumu skaits jaunajos projektos, salīdzinot ar pērno gadu, ir saglabājies stabils un nemainīgs. Par to liecina arī lielā interese par nekustamo īpašumu sludinājumiem -  meklējumu skaitam sludinājumu portālā City24.lv ir tendence palielināties. Jauna tendence, ko var novērot mājokļu meklētāju vidū, ir arī atbildīgāka pieeja īpašuma izvēlē - gala lēmums tiek pieņemts, rūpīgāk izvērtējot un vairākkārt pārliecinoties par izvēles pareizību. 

Skaties jaunākos darījumu statistikas datus Rīgā!

LĪČI

REZIDENCES “LĪČUKRASTI“
Uzsākta projekta būvniecība!Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRezidences “Līčukrasti“ ir jauna koncepta mājas nekustamo īpašumu tirgū Pierīgā. Tā ir vieta priežu meža ielokā, pie ūdenskrātuves ar savu pussalu, kur ideāli saspēlē gan atrašanās vietas, gan piedāvāto īpašumu pozīcijas, piedāvājot mājas mūsdienīgiem, progresīviem cilvēkiem, kuri vēlas baudīt dzīvi saskaņā ar dabu, bet arī atrasties visas iespējamās infrastruktūras tuvumā, nezaudējot saikni ar lielpilsētas kustību un dzīvesstilu.

“Līčukrasti“ tiek veidoti kā paaugstināta komforta parka rezidenču kompleksa projekts dažādās arhitektūras formās (tostarp arī rindu mājas), kura attīstība 6 kārtās sniegs labākos dzīves apstākļus 100 laimīgajām ģimenēm, iedzīvotājiem sniedzot iespēju piedalīties nākamo kārtu veidošanā, izsakot idejas un domas par savas vides veidošanu. 

Idejas mērķis ir izveidot iedzīvotāju komūnu - domubiedru grupu, kas vienā ģeogrāfiskajā reģionā veido kompaktu kopienu ar līdzīgām vērtībām un dzīvesstilu, saņemot labāko no premium klases kvartāla ar privātmājas sajūtu - dzīvojamo vidi, kura ir dzīva, droša, veselīga un ilgtspējīga 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā.

Kopējo konceptu un arhitektūru veidojis pazīstamais arhitekts Gatis Didrihsons. Projekts tiek veidots no jauna, ar jaunu skatījumu un redzējumu, bet uz iepriekš izstrādātas pamatbāzes. Projekts sākotnēji sastāvēs no mazstāvu dzīvojamā ēkas ar 24 dzīvokļiem, balkoniem un terasēm, pazemes autostāvvietu, noliktavas telpām un vasaras dārzu.

Uzzināt vairāk! 

ĀDAŽI

“PODNIEKI“
Iespējams, karstākais projekts Pierīgā, pieprasītajos Ādažos!Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPodnieki ir viena no ģimenei draudzīgākajām apkaimēm Rīgas apkārtnē - novadā ar attīstītu infrastruktūru un visstraujāko attīstību starp pierīgas novadiem - Ādažos. Šobrīd projektā rezervēti jau 50% dzīvokļu. 

Podniekos, Ūbeļu ielas 5. namā pieejami 3 un 4 istabu dzīvokļi ar pilnu apdari platībās no 57 līdz 94 m2, katram dzīvoklim pagrabā paredzēta individuāla mantu novietne, kā arī pieejamas divas virszemes stāvvietas vai garāža divām automašīnām.

Kāpņu telpas ir gana plašas un gaišas, lai tajās varētu novietot bērnu ratiņus vai citus bērnu pārvietošanās līdzekļus - piemēram, skrejriteņus, savukārt lifts nodrošina ērtu nokļūšanu jebkurā no stāviem arī ar bērnu ratiņiem vai smagākiem iepirkumu maisiem.

Uzzināt vairāk!

PIŅĶI

SALIENA PARK APARTMENTS
5. māja nodota ekpluatācijā - pieejami vēl 9 dzīvokļI!Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSaliena piedāvā elitāras dzīvojamās mājas modernā un sakārtotā vidē, kas atbilst visām mūsdienīga dzīvesstila prasībām.

Dzīvokļu projekts, ko izstrādājuši respektabli arhitekti, veidots ar skatu uz apzaļumotajām teritorijām - mazstāvu ēkas ar lieliem logiem, plašām terasēm pirmajā stāvā un balkoniem - lieliski harmonizē ar apkārtējo vidi.

Jaunais dzīvokļu projekts atrodas starp diviem brīnišķīgiem parkiem. No vienas puses atrodas Dārza parks ar bērnu rotaļlaukumu, dīķi ar strūklaku un celiņiem. No otras puses - BBQ parks piemērots nesteidzīgai atpūtai ar draugiem un ģimeni – tajā ierīkota īpaša

ugunskura vieta grilēšanai brīvā dabā. BBQ parku veido dažādu šķirņu koku stādījumi, celiņi, soliņi un skaists, neliels dīķis ar kaskādi.

Katra dzīvokļa plānojums ir rūpīgi izstrādāts, lai jaunie īpašnieki pēc iespējas optimālāk varētu izmantot dzīvojamo platību.

Projektā kopumā paredzētas 8 dzīvokļu mājas. Katrā no tām ir 22 dzīvokļi dažādās platībās, sākot no 42 m2 platības līdz pat 105 m2. Attiecīgi - ar vienu, divām vai trim guļamistabām. 

Uzzināt vairāk!

MĀRUPE

“ZELTA RASA“
Jauns DEMO dzīvoklis!Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjektā atklāts  jauns demo dzīvoklis, kuru iespējams apskatīt klientiem ērtā laikā, iepriekš sazinoties ar projekta pārstāvjiem!

“Zelta Rasas“ 3. korpuss ir viena no trim kompleksa piecstāvu ēkām, kuras piedāvājumā  ir 59 jauni apartamenti (no 41 - 138 m2), ar kvalitatīvu interjeru, plašiem balkoniem un burvīgām terasēm. Lielākajā daļā dzīvokļu ir balkoni, bet augšējo stāvu dzīvokļos - plašas atklātās terases, no kurām paveras brīnišķīgs skats. 

Šobrīd projektā vēl pieejami divu un trīs istabu dzīvokļi dažādās platībās un cenās. 

Atrašanās vieta - zaļā, mierīgā un mūsdienīgā Mārupe ir Rīgā un tuvākajā apkārtnē strādājošo vidū ir ļoti iecienīta un prestiža vieta dzīvošanai. 

Iedzīvotāju ērtībām pieejama arī virszemes un pazemes autostāvvieta, bet bērniem - rotaļu laukums. Visapkārt mājai ir labiekārtota, iežogota teritorija 1,3 hektāru platībā, bruģēti celiņi un kvalitatīvs apgaismojums. 

Iedzīvotāji šeit var justies kā savā privātā un neatkarīgā pasaulē, kur viss pielāgots gan lielākiem, gan mazākiem iemītniekiem - kompleksa teritorijā pieejams bērnudārzs, aptieka un veselības centrs, bet dažu minūšu attālumā ir viss, ko piedāvā Mārupes iespējas. Taču, ja nepieciešamas lielpilsētas sniegtās priekšrocības, tās sasniegt būs iespējams ātri un ērti - dzīvojamais komplekss atrodas veiksmīgi izvēlētā vietā Rīgas un Mārupes pierobežā, netālu no tirdzniecības centra “Spice“. Tas būs tikai 15 minūšu brauciens līdz pilsētas centram, bet 10 - 12 minūtes būs vajadzīgas, lai nokļūtu līdz Jūrmalai vai lidostai “Rīga“. 

Uzzināt vairāk!
Pieprasītā PIERĪGA: karsti un īpaši piedāvājumi jaunajiem dzīvokļiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Skaties šeit, lai uzzinātu vairāk par visiem KARSTAJIEM PIEDĀVĀJUMIEM un piedalītos KONKURSĀ par iespēju laimēt FRANKE dāvanu karti 200 EUR vērtībā!

City24.lv

Publicēts 02.11.2020