Ievietot sludinājumu

Video: moderns finansējuma risinājums jaunam dzīvojamajam rajonam Rīgā

Jau iepriekš esam stāstījuši par dažādajiem veidiem, kādos uzņēmēji izmanto pūļa finansējumu sava biznesa potenciāla attīstībai, tā jaunu projektu realizācijai. Arī jaunais dzīvojamais rajons Juglasciems nav izņēmums. Video: moderns finansējuma risinājums jaunam dzīvojamajam rajonam Rīgā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLai arī projekta sākotnējie posmi finansēti vairākās lielākajās Latvijas bankās, attīstītāji izvēlējušies izmēģināt arī jaunāko un modernāko no finansējuma risinājumiem nekustamā īpašuma projektiem - pūļa finansējuma platformuEstateGuru. Par spīti sākotnēji skeptiskajam vērtējumam, nepieciešamais finansējums projektam platformā piesaistīts ļoti ātri, kā stāsta pats attīstītājs, sadarbība ir ērta un operatīva. 

Vairāk par iespējām, ko iedzīvotājiem sniedz Juglasciems un  attīstītāja iespaidiem par pūļa finansējuma darbību uzzini skatoties video!

Ja arī tev ir projekts, kura realizācijai nepieciešams finansējums, sazinies ar EstateGuru speciālistiem un saņem personalizētu aizdevuma piedāvājumu jau šodien!

EstateGuru ir vadošā platforma ar nekustamo īpašumu nodrošinātiem aizdevumiem maziem un vidējiem uzņēmumiem un investoriem no visas pasaules. Mēs strādājam, lai nodrošinātu ērtu un digitālu sistēmu nekustamo īpašumu projektu finansēšanai Eiropā un citviet. Savienojot dažādus pakalpojumu sniedzējus, aizņēmējus un investorus vienā modernā platformā, nodrošinām lietotājiem unikālu pievienoto vērtību, ko nespēj sniegt tradicionālās finanšu iestādes - pārskatāmu, starptautisku un ērtu digitālu pakalpojumu mūsdienīgiem cilvēkiem. 

EstateGuru

Publicēts 20.10.2020