Ievietot sludinājumu

FOTO: “Mežaparka Rezidences“ nodod ekspluatācijā arī 2. un 3. dzīvokļu māju

Investējot4,5 miljonus eiro, nekustamo īpašumu projektu attīstītājs “Domuss“ ekspluatācijā nodevis jaunāko “Mežaparka Rezidences“ dzīvokļu kompleksu-Jaunā Mežaparka ielā 32 un Jaunā Mežaparka ielā 34, papildinot visa projekta dzīvokļu klāstu ar vēl 29 īpašienergoefektīviem komforta klases mājokļiem. FOTO: Mežaparka Rezidences nodod ekspluatācijā arī 2. un 3. dzīvokļu māju - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunā Mežaparka 32 un 34 dzīvokļu ēku autorsir arhitekts Gatis Didrihsons (Didrihsons Arhitekti). Divās trīs stāvu ēkās izvietoti 29 divu līdz četru istabu dzīvokļi. Visi mājokļiir ar pilnībā pabeigtu gala apdariun privātu āra telpu - balkonu vai terasi. Tāpat projektā nodrošinātas virszemes autostāvvietasun izbūvētas ērtas mantu glabātuves pazemes stāvā. 

“Dzīvokļiem nodrošināta divpusēja logu orientācija, kas apvieno dizaina funkcionalitāti kombinācijā ar ainavu uz vismaz divām debespusēm. Šāds risinājums ne tikai palielina dienas gaismas daudzumu telpāsun pieeju skatam uz vēsturisko Mežaparka teritoriju, bet arī sniedz iespēju efektīvāk vēdināt telpas, tādējādi samazinot dzesēšanas nepieciešamību. Šie mājokļi ir īsts atradums aktīvam pilsētniekam, kurš novērtē dabas klātesamību“ par jaunajām dzīvokļu mājām stāsta arhitekts Gatis Didrihsons. 

Ēkā Jaunā Mežaparka ielā 32ir izvietoti tikai trīs istabu dzīvokļi, platībās no 75 līdz 120 kvadrātmetriem, tikmērJaunā Mežaparka ielā 34 piedāvājumā ir divu līdz četru istabu dzīvokļi, platībās no 47 līdz 147 kvadrātmetriem. Visiem pirmā stāva dzīvokļiem ir terases ar pieguļošo zaļo zonu, kas ir iekļauta dzīvokļa īpašumā. 


Jauno dzīvokļu pārdošanas cena ir 2500 - 3000 eiro kvadrātmetrā. Abām dzīvokļu mājām ir piešķirts A klases energosertifikāts.  

Kopumā “Mežaparka Rezidencēs“ trijās 3 stāvu ēkās izbūvēts un nodots ekspluatācijā 51 dzīvoklis pilnā apdarē.

Mežaparka Rezidences

Publicēts 27.10.2020