Ievietot sludinājumu

Uzsākta pieprasītā projekta “Elijas Nami“ būvniecība

Uzsākta pieprasītā projekta Elijas Nami būvniecība - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Kas būtu pilsētas apkaimes bez saviem iedzīvotājiem, kuri tās padara par unikālām vietām, piepildot tās ar stāstiem, notikumiem un saturu? Tāpat kā vērtība nav ēkās, bet cilvēkos, kuri tajās dzīvo. Mājas nepadara cilvēkus īpašus, cilvēki padara mājas par īpašām un ir tie, kas apkaimi var celt vai graut, mudinot to attīstīties vienā vai otrā virzienā.   Uzsākta pieprasītā projekta Elijas Nami būvniecība - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLai kāda no pilsētas apkaimēm uzplauktu, vajadzīgi cilvēki – gudri, mūsdienīgi un enerģiski. Savukārt cilvēkus pulcē vietas ar potenciālu un iespējām dzīvot kvalitatīvi. Pateicoties jauno projektu būvniecībai, mainās pilsētas vaibsti un tās adreses, kas iepriekš bijušas teju nepamanītas, iegūst jaunu potenciālu un sev piesaista jaunus, darba tirgū aktīvus cilvēkus, ģimenes un visus tos, kuriem svarīgi dzīvot jaunā, svaigā un mūsdienīgā mājoklī, apkaimē ar lielu potenciālu. 

Maskavas priekšpilsētā nupat uzsākta būvniecība jaunam mājokļu projektam, kam dots nosaukums “Elijas Nami“. Iedvesmojoties no apkaimes iespaidīgākās augstceltnes – Latvijas Zinātņu akadēmijas, četras projekta mājas Elijas ielā 26 nosauktas par godu izciliem, visā pasaulē zināmiem zinātniekiem un māksliniekiem, bez kuru radītā pienesuma pasaulei, iespējams, šobrīd mēs dzīvotu pavisam citādi – Leonardo Da Vinči, Alfrēds Nobels, Nikola Tesla, Blēzs Paskāls. Uzsākta pieprasītā projekta Elijas Nami būvniecība - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunajās mājās “iekodējot“ zinātnes un inteliģences kodu, attīstītāji cer, ka tās, līdzīgi kā Zinātņu akadēmija, ap sevi pulcēs sabiedrības gudros un plaši tverošos prātus, sniedzot apkaimei vēl vienu atjaunotu un sakoptu teritoriju, atgādinot arī par vēsturiskām vērtībām. Jaunās mājas būs kā ieguldījums pilsētas apkaimes attīstībā kopumā, piedāvājot jaunus un kvalitatīvus, pieejamu cenu mājokļus, tādējādi paplašinot to pilsētnieku un sabiedrības loku, kas ikdienā apdzīvo Elijas un Maskavas ielas apkārtni.  

Pilsētplānotāji jau izsenis atzīst Elijas, Maskavas un tām tuvāko ielu apkaimes potenciālu. Mēļo, ka nākotnē tai ir potenciāls attīstīties līmenī, kas konkurētu ar kluso centru. Abas šīs apkaimes atrodas ļoti līdzīgā attālumā no pilsētas centra, taču Maskavas un Elijas ielas rajons izceļas ar krāšņu, vēsturisku koka apbūvi, ir bagāts ar centram neraksturīgi plašu zaļo zonu pieejamību un ekskluzīvu pieeju Rīgas lepnumam – Daugavai. Nodrošinot tai vēl lielāku tiešo pieeju un labiekārtojot tās krastu, apkaimes vērtība un potenciāls strauji augs. Labs piemērs tam ir rīdzinieku tik iecienītā, jaunizbūvētā promenāde gar Daugavu, ko īpaši novērtē kājāmgājēji un riteņbraucēji. Šajā kontekstā jau atkal varam savilkt paralēles ar to, ka cilvēki vienmēr plūdīs uz vietām, kas nodrošinātas ar veiksmīgu infrastruktūru, drošu un labiekārtotu vidi.  

Nenoliedzami, rajona sakārtošana piesaista mājokļu pircējus, līdz ar to, samērā droši var teikt, ka šīs apkaimes mājokļu saimnieku rīcībā, neatkarīgi no personīgajiem, turpmākajiem dzīves plāniem, ir vērtīgs īpašums.


Par projektu

Projekts “Elijas Nami“ ir kvalitatīvi veidots dzīvojamais nams, kuru plānojot, pārdomāta katra nianse, lai iedzīvotājiem nodrošinātu mūsdienīgu un ērtu dzīvi, tajā pašā laikā, par pieejamām cenām, kas piemērotas un pieejamas tieši vietējam tirgum.

Piecu stāvu projektā kopumā būs pieejami 56, divu līdz četru istabu, dažāda plānojuma un platību dzīvokļi, ar pilnu apdari. Projekts izceļas ar četru istabu dzīvokļiem, kuriem šobrīd tirgū nav pietiekams piedāvājums un tie iegādei būs pieejami par demokrātiskām cenām - līdz 157 000 EUR. 

Visiem mājokļiem tiks izbūvēti balkoni, kā arī būs iespēja iegādāties slēgta tipa autostāvvietu zem jumta, mājas pirmajā stāvā. Savukārt ģimenes ar bērniem novērtēs plašo rotaļu laukumu. Ikdienas gaitas ērtas un vienkāršas padarīs teicamā lokācija, ar ko var lepoties jaunais projekts – sabiedriskā transporta tuvums (tramvaja pietura tieši pie mājas), dzelzceļa stacija turpat netālu, skolas un bērnudārzi, biznesa centri, Spīķeri, Centrāltirgus - Eiropas lielākais slēgtā tipa tirgus, pilsētas apjomīgākais lielveikals Akropole, Vecrīga 15 minūšu gājiena attālumā, Daugavas promenāde, Lucavsala – tās ir tikai dažas no iecienītām vietām, ko savās ikdienas gaitās un plānos ērti varēs iekļaut tie, kuri par savām jaunajām mājām izvēlēsies “Elijas Namus“.  

Lai uzzinātu vairāk, interesenti laipni aicināti sazināties ar projekta pārstāvjiem, vai apmeklēt “Elijas Namu“ mājaslapu

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Latgales iela 35 - 44.7 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Latgales iela 35-1,
Centrs, Rīga
    • 44.7 m²
    • 2 ist.
    • 2/5 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Latgales iela 35 - 56.6 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Latgales iela 35-12,
    Centrs, Rīga
      • 56.6 m²
      • 2 ist.
      • 3/5 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Latgales iela 35 - 56.5 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Latgales iela 35-11,
      Centrs, Rīga
        • 56.5 m²
        • 3 ist.
        • 2/5 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Elijas iela 26 - 75.2 m², 4 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Elijas iela 26-1,
        Centrs, Rīga
          • 75.2 m²
          • 4 ist.
          • 2/5 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          City24.lv

          Publicēts 12.03.2021