Ievietot sludinājumu

Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei!

Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Vēsturiski vērtīgie un renovētie, kā arī pēdējos gados būvētie dzīvojamie nami, kas savā starpā veiksmīgi mijiedarbojas, veidojot mūsdienu galvaspilsētas tēlu, ir viena no lielākajām Rīgas centra vērtībām. Ja arī Tu sapņo par savu dzīvesvietu kādā no šīm šarmantajām mājām, 26. un 28. novembrī (ceturtdien un sestdien), Tev ir iespējaapmeklēt NOVEMBRA KLIENTU DIENAS, kad mājokļu projekti Rīgas centrā vērs savas durvis apmeklētājiem. Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPielāgojoties jaunajai situācijai valstī, klientu dienas tiks organizētas pēc jauna principa – vizītes projektos būs pieejamas visiem, taču katram savā, individuālā laikā (vienas mājsaimniecības ietvaros)!

Ikvienam interesentam, kas vēlēsies apskatīt jaunos projektus klātienē, būs iespēja tos apmeklēt individuāli, iepriekš reģistrējoties*, kā arī izvēloties konkrētu apmeklējuma laikuun datumu katrā no tiem

Individuālais apmeklējums novembrī būs iespējams vairākos jaunajos projektosne tikai Centrā, bet arī citās Rīgas apkaimēs,Pierīgā un Jūrmalā. Viena projekta individuālais apskates laiks, iepriekš reģistrējoties - aptuveni 30 minūtes

PROJEKTI, KURUS RĪGAS CENTRĀ VARĒSI IEPAZĪT ŠOMĒNESS

AIZKULISES
Unikāli divstāvu dzīvokļi ar terasēm un balkoniem!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Aizkulises“ 
ir viens no visu laiku īpašākajiem un neparastākajiem projektiem Rīgas centrā. Jaunā nama autori ir atzītu arhitektu birojs Sīlis, Zābers un Kļava (“SZK un Partneri“) un tam ir unikāla fasāde - tā kulises veidotas tieši tādas kā Latvijas Nacionālajā teātrī, bet to zīmējumu motīvu var redzēt uz Latvijas Nacionālās operas aizkariem. Arī projekta dzīvokļu piedāvājums neatpaliek no fasādes iespaidīguma - pēdējos stāvos tiek piedāvāti ekskluzīvi divstāvu dzīvokļi jeb penthouse apartamenti. 

“Aizkulises“ atrodas Čaka ielā 134, Rīgas aktīvajā centrā, rajonā ar lielisku infrastruktūru.

Projektā vēl pieejami arī daži četru istabu dzīvokļi un viens trīs istabu dzīvoklis ar pilnu apdari, kas būs piemēroti gan pāriem, gan ģimenēm, atkarībā no katra vēlmēm, vajadzībām un iespējām

Uzzināt vairāk!

CENTRUS
Klasiski, moderni un mājīgi dzīvokļi!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Kvartāls CENTRUS nozares nozīmīgākajā skatē “Gada labākā būve Latvijā 2015“ nominācijā “Dzīvojamā jaunbūve“ atzīts par otro labāko projektu Latvijā 2015.gadā. Atzinīgi izceltas abu ēku un publiskās promenādes arhitektoniskā iederība apkārtējā vidē un šajā centra kvartālā, kā arī ļoti kvalitatīvie un ilgtspējīgie materiāli - baltais betons un varš - kas ir izmantoti ēku fasādēs.   

Kvartālā CENTRUS pieejamas 7 stāvu dzīvojamās ēkas, kurās iekārtoti 82 dzīvokļi. Ēkās ir divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar platību no 47 līdz 118 kvadrātmetriem. Izvēlē ir dzīvokļi ar terasēm, ar balkoniem, ar abiem diviem, vai kompaktā dzīvokļu versiju bez ārtelpām. CENTRUS dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilno apdari. 

Līdzās noslēgtajai dzīvojamajai videi CENTRUS kvartālā ir izveidota labiekārtota publiskā zona. Gājēju promenāde savieno Dzirnavu ielu ar Blaumaņa ielu, šeit rit sava īpašā iekškvartāla dzīve ar kafejnīcām un atpūtas vietām, kā arī iepirkšanās vietām promenādes malās.

Uzzināt vairāk! 

STABU 100
Jaunais projekts “Stabu 100“ ir nodots ekspluatācijā!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Stabu 100“ ir mūsdienīga dzīvojamā māja klusā kvartālā, Rīgas centrā. Ēkai ir septiņi stāvi, ar kopumā 34, vienas līdz četru istabu dzīvokļiem (43 līdz 100 m2), kā arī divām komerctelpām ar kopējo platību 243 m2. Sākot ar 4. stāvu, no vienas ēkas puses paveras lieliski skati uz Vecrīgu, bet no otras redzami Rīgas vēsturiskā centra romantiskie jumti.

Dzīvojamo platību papildina plati balkoni ar orģinālām žalūzijām. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un virtuves iekārtam. Iekšējais pagalms ir nožogots, labi apgaismots un apzaļumots. Labiekārtotā teritorijā ir izveidots bērnu spēļu laukums, iekārtotas auto un velo stāvvietas.

Uzzināt vairāk!

LOFTS&ROSEGOLD

Dzīvokļi hygge dzīves baudīšanai un iedvesmas telpas biznesam!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Kompānijas “R.Evolution“ meistardarbs - projekts “Lofts&Rosegold“ atrodas vienā no prestižākajiem pilsētas rajoniem - klusajā centrā, Strēlnieku ielā 8. Jaunais mājokļu projekts ir viens no spilgtākajiem intelektuālās athitektūras paraugiem Rīgā, un tā vēstījums pauž ideju par hygge dzīvesstilu. 

Ko nozīmē hygge dzīvošana? Tas ir projekta būvnieku un attīstītāju sapnis - izveidot vietu ar izcilu arhitektūru, dizainu un gaisotni, lai, izvēloties “Lofts&Rosegold“ dzīvošanai vai uzņēmējdarbībai, ikviens šeit justos laimes piepildīts. Bieži par mājām saka - vieta, kur atgriezties, taču “Lofts&Rosegold“ tiek veidots tā, lai tā kļūtu par vietu, kur viss sākas, vietu, kas iedvesmo dzīvei, vietu visas dzīves pamatam.  

“Lofts&Rosegold“ būs fantastiska dzīvesvieta gan lielai ģimenei, gan jauniem/ dinamiskiem cilvēkiem, gan arī piemērota vieta komercdarbības īstenošanai - nelielam dizainera salonam, pārstāvniecībai utml.

Šobrīd projekts jau ir nodots ekspluatācijā un rezervēti/ pārdoti ir 30% dzīvokļu. Joprojām īpašumus šeit iespējams iegādāties sākot no 1900 EUR/m2 (dzīvokļiem) un 1313 EUR/m3 (komerctelpām). Dzīvokļi tiek piedāvati ar pelēko apdari, bet attīstītāji piedāvā savus pakalpojumus interjera dizaina izstrādei un pilnas apdares darbu veikšanai.

Uzzināt vairāk!

MIERA IELA 5
Jauna elpa Aleksandra Šmēlingabūvētajam jūgendstila namam!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


1912. gadā pēc arhitekta Aleksandra Šmēlinga projekta būvētais jūgendstila nams Miera ielā 5 pašlaik piedzīvo renovāciju, kļūstot par modernu un ilgtspējīgu vietu, kur mājokļus atradīs ikviens, kam svarīgas mūsdienu ērtības un komforts, pilsētas centra sniegtās priekšrocības un vēsturiskās vērtības. 

Sešu stāvu dzīvojamais nams atrodas uz Miera un Maiznīcas ielas stūra. Kopumā tajā pieejami 29 dzīvokļi (31,9 - 164,9 m2 ) ar griestu augstumu 3,10 m un saglabātām auteniskām detaļām, piemēram, dēļu grīdām, senām koka durvīm un griestu rozetēm. Ēkas 1. stāvā tiks piedāvātas telpu iespējas arī komercobjektiem. 

Šobrīd aktīvi norit mājas atjaunošanas darbi - renovācijas procesā tiks atjaunota ēkas fasāde gan no ielas, gan pagalma puses. Tiks atjaunotas arī lifts un abas kāpņu telpas, veidojot tās mūsdienīgās un gaišās krāsās, bet saglabājot vēsturisko auru. Netiks aizmirsts par pagalmu, kas būs labiekārtots (ar bērnu rotaļu laukumu) un apzaļumots. Iedzīvotāju ikdienas ērtībām ēkas pagrabā būs paredzētas noliktavu telpas.

Uzzināt vairāk!

RŪPNIECĪBAS IELA 50
Svaigas vēsmas mierīgajā Centra rajonā!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Jaunais projekt
s Rūpniecības ielāir dzīvesvieta, kurā izcilisabalansēta zaļā vide, centra tuvums, apkārtnes šarms, mūsdienīgums un komforts. 

Kopumānamāir 13 dažādu platību, trīs un četru istabu dzīvokļi, kā arī piedāvājumā ir divlīmeņu dzīvokļi.Mājokļiir pieejami ar pilnu iekšējo apdari un tos vienos augsta būvniecības kvalitāte un ērts plānojums. Vairākiem dzīvokļiem ir balkons vai terase. 

Pagalms ir slēgts un labiekārtots, teritorijā paredzēta autostāvvieta un velo novietnes. 

Uzzināt vairāk!

RĒDERA NAMI
Renovēti dzīvokļi ar skatu uz Daugavu un Vecrīgu!Novembra klientu dienas Rīgas centrā: reģistrējies individuālai projektu apskatei! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Rēdera nami“ ir atjaunots trīs ēku komplekss Maskavas ielā 48. Tas ir pilnībā renovēts īpašums Daugavas krastā ar 78 dzīvokļiem, dažu minūšu gājienā no Vecrīgas. Mājai Nr. 3 ir pieejam īre ar izpirkumu.

“Rēdera namos“ lielākajai daļai dzīvokļu veikta pilna apdare. Ēkās nomainītas visas komunikācijas – elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, uzstādīts jauns gāzes apkures mezgls, nomainīti logi un durvis, renovēta ēkas fasāde, uzlikts jauns jumta segums, 1. korpusā tiks uzstādīts jauns “Shindler“ lifts. Atbilstoši prasībām par ēkas energoefektivitāti, nosiltinātas dzīvokļu ārsienas, veikts bēniņu telpu siltinājums, katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs.

Atjaunotas vēsturiskās kāpņu telpas, ierīkota telpa bērnu ratiņu un velosipēdu ērtai novietošanai, iespējas uzlādēt elektroskūteri, ierīkotas mantu glabātuves.

Daļai dzīvokļu ir skats uz Daugavu, pēdējā stāvā izveidoti divstāvīgi dzīvokļi ar terasi, daļai dzīvokļiem dzīvokļu apdares un interjera risinājumus varēs īstenot paši saimnieki

Pagalmā ir iespēja iegādāties vai iznomāt autostāvvietu. Ēkas kompleksa iekšpagalms labiekārtots ar apstādījumiem, sienu gleznojumu, pergolu, smilšu kasti bērniem un šūpolēm. Nodrošināta atkritumu šķirošana.

Uzzināt vairāk!

 *  Apmeklēt projektus klātienē iespējams tikai individuāli (viena mājsaimniecība), iepriekš obligāti reģistrējoties un norādot konkrētu vizītes laiku! Atrodoties projektā, valkā sejas aizsargmasku!

PLAŠĀKĀ JAUNO PROJEKTU IZVĒLE - TIKAI CITY24.LV! SKATIES ŠEIT!

City24.lv

Publicēts 26.11.2020