Ievietot sludinājumu

“R.Evolution“ – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus

R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Nesen Klusā centra iedzīvotāju un biroju darbinieku nedalītu uzmanību pievērsa helikoptera zemais lidojums virs māju jumtiem – izrādījās, ar lidaparāta palīdzību uz Strēnieku ielas dzīvojamā projekta “HOFT“ jeb lidojošo koku mājas fasādes tika izvietoti koki. Tās dienas notikumi spilgti atspoguļo nekustamo īpašumu kompānijas “R.Evolution“ vērienu, kā arī mūsu valsts mērogā iespējams strādāt nekustamo īpašumu jomā. Viņu portfelī ir paši brīnumainākie dzīvojamie projekti Latvijā, kas ir spilgti intelektuālās arhitektūras paraugi – “HOFT“, “Filozofu Rezidence“, “Lofts&Rosegold“, “Villa Milia“ un citi. R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKā saka pati “R.Evolution“ komanda – mēs netirgojam kvadrātmetrus, bet gan dzīvesstilu un dzīves filozofiju. Viņi tic idejai, ka tāpat kā mēs katrs mainām apkārtējo vidi, tāpat vide iedarbojas uz mums! Patiesi, ikviens no “R.Evolution“ projektiem Latvijā ir kā unikāls mākslas darbs, kas ir neticami iespaidīgi un absolūti maina stereotipus par mums visiem zināmajiem nekustamā īpašuma tirgus terminiem jaunais projekts vai daudzdzīvokļu māja. Katram no “R. Evolution“ projektiem ir unikāls izskats un aura, katram ir sava leģenda un pat smarža un mūzika! 

Tas, kas raksturo “R.Evolution“ projektus ir aizraujoša arhitektūra un nevainojama būvniecības kvalitāte, bet tikpat svarīga ir šo māju dvēsele, kas slēpjas aiz to fasādēm. Katras mājas filozofija un stāsts, interjers un noslīpētās detaļas līdz pat sīkumiem ir tas, kas padaras šīs mājas unikālas un līdzīgas mākslas darbiem, kurus vienkārši baudīt. Katrs no projektiem uzrunā cilvēku, izmantojot visus maņu orgānus – svaigs gaiss, pieklusināta, neuzmācīga mūzika, individuāli izstrādāts aromāts, pārdomātas interjera faktūras un citi risinājumi, kur katram no tiem ir kāds uzdevums un funkcija.R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsTā, piemēram, “HOFT“ raksturojošais lielums ir mūžzaļie koki uz fasādes, kas pauž ideju, ka daba var būt klātesoša arī pilsētas centrā, ka iespējams būt tās tiešā tuvumā, neatkarīgi no stāva, kurā dzīvojam. Savukārt “Filozofu Rezidenci“ iedvesmojuši filozofi, kam par godu arī veidota ēku arhitektūra, kur stāvi simbolizē kaudzēs sakrautas grāmatas, bet, piemēram, “Lofts&Rosegold“ iemieso hygge dzīvesstilu – nesteidzīga kopā būšana, īpašs aromāts, mājīgums, mūzika, kopīgas intereses un mājas lobijs, kur kaimiņiem kļūt par draugiem. Visas šīs nianses un itkā šķietami sīkumi arī veido šo projektu neatkārtojamo dabu, iedzīvotājiem, ienākot pa mājas ārdurvīm, piedzīvojot sajūtu, kas saka priekšā: jā, šīs ir manas mājas!

19. un 21. novembrī divos “R. Evolution“ projektos “Filozofu Rezidence“ un a href="https://www.city24.lv/lv/real-estate/new-projects-for-sale/location/7201001" target="_blank"“Lofts&Rosegold“</a> notiks klientu dienas*, kur klātienē, individuālās konsultācijās būs iespēja iepazīties ar projektu piedāvājumu. Abos projektos klientu dienu ietvaros būs īpašas cenas, par ko plašāk pastāstīs projektu pārstāvji. 

“Lofts&Rosegold“R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Viens no lielākajiem projekta plusiem ir tā atrašanas vieta – Klusajā centrā, nostāk no burzmas, bet dažu minūšu gājienā no veikaliem, restorāniem, parkiem un vecpilsētas. Iedzīvotājiem pieejama arī plaša pazemes autostāvvieta, kas ir liela un reta priekšrocība, dzīvojot centrā. 

Projekta īpašā odziņa irhygge filozofija – tā sevī iemieso sajūtu, ka nekur nav tik labi, kā mājās, kur ir ērti, mājīgi un mierīgi, kur piedzīvot lēnāku dzīvošanu, atrast prieku un iedvesmu dzīvei. Projektam ir liela halle, kas šeit ir hygge dzīvesstila spilgtākā iezīme un kļuvusi par projektasirdi. Šo telpu iespējams izmantot kopīgiem vakariem, viesu uzņemšanai vai nelielu pasākumu rīkošanai kaimiņu kompānijā. Interesanti, ka halli iecienījuši šeit jau dzīvojošo ģimeņu bērni, kuri kopā pulcējas teju katru vakaru, pavadot laiku bērnu stūrītī, spēlējoties un sadraudzējoties savā starpā.R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsModernais dizains, atsegtu ķieģeļu sienu fragmenti, fona mūzika, aromāts, kas speciāli izveidots šai mājai, maigs apgaismojums, dabiskie materiāli apdarē un mēbelēs, sveces – šīs visas smalkās nianses iekļautas un piemeklētas laimes noskaņas radīšanai. Tāpat netipisks griestu augstums ir vēl viena iezīme, kas neticami piestāv hygge konceptam. Baltajā ēkā, pateicoties griestu augstumam (3,11 - 6,54 m), ir vairākas iekārtojuma koncepcijas un  viena no tām ir iespēja veidot loft tipa dzīvokļus vai komercplatības. 

“Filozofu Rezidence“R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Arī projektam “Filozofu Rezidence“ ir savs stāsts – tā atrodas vietā, kur 17. gs. dzīvoja un savus darbus radīja divi vācu filozofi – Hāmanis un Herders, kuriem par godu arī nosaukti abi “Filozofu Rezidences“ torņi. 

Pirmais, kas visvairāk aizrauj tos, kas ieiet “Filozofu Rezidencē“ ir skati, kas paveras no mājokļu panorāmas logiem – tie ir fantastiski un elpu aizraujoši jebkurā gadalaikā. Šīs arī ir viens no iemesliem, kāpēc dzīvokļu stāvi sākas no 6. stāva – lai katram dzīvoklim būtu savs aizraujošais skats.  

Pirmā stāvā hallē atrodas kopējā bibliotēka, kur 4 stāvos glabājas vairāk nekā 5 000 grāmatas – dažādi žanri, dažādās valodās, kā arī bērnu literatūra. Iedzīvotāji jebkurā brīdī var izmantot šos krājumus, izejot ārā uz terases, lasot kopā ar kafijas vai tējas tasi, ko labprāt pagatavos apsargs. Kopējo halli var izmantot arī viesu uzņemšanai vai biznesa tikšanām.R.Evolution – attīstītājs, kas dzīvokļu projektus Latvijā veido kā unikālus mākslas darbus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPozitīvi, ka joprojām “Filozofu Rezidencē“ dzīvokļus iespējams iegādāties programmas “Gudrā īre“ ietvaros – tas nozīmē ievākties jau šodien, bet pirkuma darījumu noformēt pēc gada, kad visa iemaksātā īres summa tiks ieskaitīta pirkuma summā. Īres dzīvokļi pieejami gan bez mēbelēm, gan daļēji mēbelēti (virtuve + iebūvējamie skapji), gan pilnīgi mēbelēti.


*Apmeklēt projektus klātienē iespējams tikai individuāli (viena mājsaimniecība), iepriekš obligāti reģistrējoties un norādot konkrētu vizītes laiku! Atrodoties projektā, valkā sejas aizsargmasku!

 

City24.lv

Publicēts 17.11.2020