Ievietot sludinājumu

Izvēlies mūsdienīgu dzīvojamo māju pārvaldību, ko nodrošina Latvijas apsaimniekošanas uzņēmums HAGBERG

Tehnoloģiju virzīta attīstība ir notikusi teju visās nozarēs Latvijā un ieraugāma ik uz soļa – sākot no pašapkalpošanās kasēm lielveikalos līdz pat modernākajām norēķinu iespējām Eiropā. Dažādi pakalpojumi viena klikšķa attālumā ir kļuvuši par mūsu ikdienu, un nu tā ienākusi arī dzīvojamo māju apsaimniekošanas nozarē. To virza pašmāju apsaimniekošanas uzņēmums HAGBERG.

HAGBERG ir viens no vadošajiem Latvijas apsaimniekošanas nozares uzņēmumiem ar plašu, pieredzējušu komandu – vairāk nekā 600 speciālisti, un kopš 2009. gada darbojas īpašumu apsaimniekošanā, telpu uzkopšanā un teritoriju uzturēšanā. HAGBERG galvenie raksturlielumi ir inovatīvi, mūsdienīgi un videi draudzīgi risinājumi, kas tiek ieviesti ar mērķi nodrošināt ne tikai labākos pakalpojumus saviem klientiem, bet arī noteiktu jaunu kvalitātes standartu apsaimniekošanas nozarē Latvijā. Tāpēc, izvēloties HAGBERG kā savas dzīvojamās mājas pārvaldnieku, ziniet – jūs saņemsiet mūsdienīgākos īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pakalpojumus.  Izvēlies mūsdienīgu dzīvojamo māju pārvaldību, ko nodrošina Latvijas apsaimniekošanas uzņēmums HAGBERG - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĪpašuma pārvaldība un apsaimniekošana jūsu viedtālrunī 

HAGBERG, domājot par atklātāku un iedzīvotājiem ērtāku mājas pārvaldīšanas un apsaimniekošanas servisu sniegšanu, ir radījis pirmo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apsaimniekošanas aplikāciju myhagberg.com, kas ļauj visus ar dzīvojamo māju pārvaldīšanu saistītos jautājumus risināt savā viedtālrunī. Tas nozīmē, ka beidzot visa aktuālā informācija ir pieejama viena klikšķa attālumā! Aplikācija ļauj sekot līdzi mājas uzkrājuma fonda izmaksām, piedalīties elektroniskās aptaujās, nodot un apskatīt skaitītāju rādījumus, veikt rēķinu apmaksu. Tāpat aplikācija kalpo kā ziņapmaiņas platforma ar mājas pārvaldnieku. Aplikācijas myhagberg galvenā pievienotā vērtība ir regulāras un atklātas informācijas pieejamība ikvienam dzīvokļu īpašniekam jebkurā laikā un no jebkuras vietas, dodot pašiem iedzīvotājiem iespēju sekot līdzi sava īpašuma apsaimniekošanai, kā arī iegūt pārliecību par uzticamu un profesionālu mājas pārvaldības un apsaimniekošanas pakalpojumu sniedzēju. 

To, ka beidzot vienuviet saprotami izskaidroti dzīvojamās mājas pārvaldības un apsaimniekošanas procesi par īpašumu, jau paguvuši novērtēt esošie HAGBERG klienti, kuri uzsver – aplikācija myhagberg iezīmē pagrieziena punktu apsaimniekošanas nozarē, tai kļūstot iedzīvotājiem saprotamākai un pieejamākai. Aplikācija ļauj iedzīvotājiem ne tikai izmantot attālinātās saziņas iespējas, bet arī atpazīt savas mājas pārvaldnieku. HAGBERG apsaimniekoto māju iedzīvotāji ir atzinīgi novērtējuši, ka aplikācijā mājas pārvaldnieks ir redzams, jo ir pievienota fotogrāfija, kas dod individuālāku pieeju un ļauj iedzīvotājiem atpazīt savu mājas pārvaldnieku un komunicēt klātienē, sniedzot savus ierosinājumus labākai mājas pārvaldībai un apsaimniekošanai.

Risinājumi un izmaksas atbilstoši jūsu vajadzībām un iespējām

Izvēloties sava nama pārvaldnieku, jāatceras, ka labs daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pakalpojumu sniedzējs spēj nodrošināt ne tikai tādus pamatpakalpojumus kā, piemēram, telpu uzkopšanu un teritorijas labiekārtošanu, bet arī sniedz iedzīvotājiem pilnu apsaimniekošanas servisa nodrošinājumu. Piemēram, piedāvājot tādu meistaru pakalpojumus kā elektriķis, namdaris, santehniķis, tai skaitā HAGBERG veic arī dažāda veida remontdarbus un ģenerālos telpu uzkopšanas darbus. Visus papildpakalpojumus var pasūtīt un par tiem norēķināties turpat aplikācijā myhagberg. 

Nama iedzīvotājiem tas nozīmē “vienas pieturas“ kontaktu visu saimnieciska rakstura problēmu risināšanai, un tā ir liela pievienotā vērtība. Cilvēkiem ir priekšstats, ka pilna servisa pakalpojumi un inovatīvi risinājumi ir sinonīms vārdu kombinācijai “dārgi un sarežģīti“, bet ne vienmēr inovatīvi risinājumi nozīmē dārgāku pakalpojumu cenu. Tieši pretēji – HAGBERG spēj pielāgot risinājumus un attiecīgi arī izmaksas atbilstoši dažādām klientu vajadzībām.

Apsaimniekotāja nomaiņa – vienkāršāk nekā sākotnēji šķiet

Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas pārvaldīšanas izmaksas ir tās, kam ik mēnesi atvēlam zināmu summu no saviem ienākumiem, tāpēc ir svarīgi, kā saņemot jebkuru citu pakalpojumu, būt apmierinātam ar tā kvalitāti! Nevajadzētu ilgstoši samierināties ar nekvalitatīvu mājas pārvaldību un apsaimniekošanu, jo ilgtermiņā tas būtiski samazina īpašuma vērtību, kā arī nebaidīties uzsākt esošā mājas pārvaldnieka nomaiņu, domājot, ka tas ir sarežģīts process. Mājas pārvaldnieka nomaiņa prasa vien trīs vienkāršus soļus. Pirmkārt, tas ir mājas iedzīvotāju lēmums par šādu soli. Otrkārt, sadarbības līguma izbeigšana ar esošo pakalpojumu sniedzēju. Un, treškārt, līguma slēgšana, uzsākot sadarbību ar izraudzīto apsaimniekotāju. 

Svarīgi ir atcerēties, ka īpašums nebeidzas aiz jūsu dzīvokļa durvīm un nepieciešams regulāri rūpēties un pievērst uzmanību arī kopējā namīpašuma tehniskajam stāvoklim!

Lai saņemtu personalizētu īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pakalpojumu piedāvājumu, kā arī atbalstu mājas pārvaldnieka nomaiņas procesā, aicinām sazināties ar HAGBERG Klientu apkalpošanas vadītāju Artūru Kļaviņu: [email protected], +371 26576321/ www.hagberg.lv.

HAGBERG

Publicēts 09.12.2020