Ievietot sludinājumu

Jaunais Pierīgas projekts “Līčukrasti“ - īpaši piedāvājumi pirmajiem mājokļu pircējiem!

Jaunais Pierīgas projekts Līčukrasti - īpaši piedāvājumi pirmajiem mājokļu pircējiem! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunais dzīvojamais kvartāls “Līčukrasti“ top  Stopiņu novada Līčos, Koknešu ielā 3, 10 minūšu braucienā no IKEA, īpašā vietā priežu meža ielokā, pie ūdenskrātuves ar savu pussalu. Kvartāls piedāvās mazstāvu apbūves dzīvokļu un rindu mājas, kas tiks veidotas kā paaugstināta komforta parka rezidenču komplekss.  Jaunais Pierīgas projekts Līčukrasti - īpaši piedāvājumi pirmajiem mājokļu pircējiem! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsŠo sestdien, 12. decembrī, jaunajā kvartālā notiks Klientu diena. Ciemos tiek gaidīts ikviens interesents, kurš labprāt klātienē redzētu, kā aktīvi top pirmā kvartāla 24 dzīvokļu māja un sajustu īpašo vietas atmosfēru. Šī būs lieliska iespēja rast atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem, kā arī saņemt īpašus piedāvājumus, kurus attīstītāji sagatavojuši pirmajiem mājokļu pircējiem. 

Projekta apmeklējums iespējams, iepriekš reģistrējoties un piesakot savu, individuālo apmeklējuma laiku!*

 
Šī būs piemērota dzīvesvieta visiem tiem, kuri vēlas baudīt dzīvi saskaņā ar dabu, klusākā un noslēgtākā vidē, bet neliedzot sev iespēju atrasties pilsētas infrastruktūras un sniegto iespēju tuvumā. Projekta veidotāju vēlme ir 6 attīstības kārtās izveidot iedzīvotāju komūnu - domubiedru grupu, kas vienā ģeogrāfiskajā reģionā veido kompaktu kopienu ar līdzīgām vērtībām un dzīvesstilu, saņemot labāko no premium klases kvartāla ar privātmājas sajūtu – dzīvojamo vidi, kura ir dzīvīga, droša un veselīgu dzīvesveidu rosinoša. Arvien paplašinot kvartāla attītstību, mērķis ir iedzīvotājiem nodrošināt visas ikdienas pamatvajadzības, pat neizbraucot no kvartāla teritorijas.  Jaunais Pierīgas projekts Līčukrasti - īpaši piedāvājumi pirmajiem mājokļu pircējiem! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKopējo konceptu un arhitektūru veidojis arhitekts Gatis Didrihsons, akcentu liekot uz teritorijas attīstības koncepciju – kvartāls ar stāstu! Projekts tiek veidots no jauna, ar jaunu skatījumu un redzējumu, bet uz iepriekš izstrādātas pamatbāzes. Projekts sākotnēji sastāvēs no mazstāvu dzīvojamā ēkas ar 24 dzīvokļiem, balkoniem un terasēm, pazemes autostāvvietu, noliktavas telpām un vasaras dārzu.

Būtiska prekšrocība “Līčukrastiem“ ir apkārtējās vides pieejamība un daudzveidība – dabas baudīšana, ātrs rīta skrējiens pa meža takām, pēcpusdienas tēja uz terases, noskatoties kā noriet saule – lai to visu baudītu un piedzīvotu, nav jāpārceļas uz laukiem, nav jābūt miljonāram, lai izbaudītu saulrietu no savas privātās pussalas. “Līčukrastos“ katrs rezidences īpašnieks varēs izbaudīt savu dzīvesvietu ar tādu komfortu, kas līdz šim bijis pieejams pašā ekskluzīvākajā tirgus segmentā.


* Svarīgi! Lai apmeklētu “Līčukrastu“ Klientu dienu, iepriekš nepieciešams REĢISTRĒTIES, aizpildot reģistrācijas formu, vai rezervēt savu individuālo apmeklējuma laiku, piesakoties pie projekta pārstāves Kristīnes Dubanes: [email protected]

vai zvani: +371 28232007.  

Vairāk informācijas par jauno projektu mājaslapā: www.licukrasti.lv. 

City24.lv

Publicēts 07.12.2020