Ievietot sludinājumu

“Merks“ uzsāk projekta “Merks Viesturdārzs“ otrās kārtas būvniecību un dzīvokļu rezervēšanu

Būvkompānija “Merks“ ir uzsākusi dzīvojamā projekta “Merks Viesturdārzs“ otrās kārtas būvniecību un dzīvokļu rezervēšanu. Tās ietvaros Rūpniecības ielā 27, Rīgā, tiks uzbūvēta viena ēka ar 167 dzīvokļiem un 7 tirdzniecības telpām. Otro kārtu plānots pabeigt 2022. gada pirmajā pusgadā. Merks uzsāk projekta Merks Viesturdārzs otrās kārtas būvniecību un dzīvokļu rezervēšanu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Šobrīd otrās kārtas dzīvokļus iegādāties iespējams ĪPAŠĀ PIEDĀVĀJUMA ietvaros: noslēdzot rezervācijas līgumu dzīvokļiem ar 3 un vairāk istabām, pirmajiem 5 pircējiem – 5 000 EUR atlaide! Vairāk informācijas pie pārdošanas pārstāvjiem!

“Pēc 1. kārtas ēkas nodošanas ekspluatācijā šī gada vasarā un labajiem pārdošanas rezultātiem esam nolēmuši jau šogad uzsākt 2. kārtas būvniecību un dzīvokļu rezervēšanu. Ar šīs ēkas būvniecību turpinām lielākā dzīvojamā kvartāla izbūvi Klusajā centrā, vienlaikus veidojot pievilcīgu dzīves vidi, kas arhitektoniski iekļaujas Viesturdārza un eklektiskā Klusā centra apkārtnē,“ stāsta “Merks“ valdes loceklis Andris Bišmeistars.

“Projekta 2. kārtas ēkā būs pieejami dažādu plānojumu 2-5 istabu dzīvokļi. Ņemot vērā tirgus tendences un projekta īpašu piemērotību komfortu mīlošām ģimenēm, otrās kārtas ēkā esam lielāku uzsvaru likuši uz 3 un vairāk istabu dzīvokļiem. Pirmajiem pieciem pircējiem pieejams arī īpašs piedāvājums – 5000 EUR atlaide no dzīvokļa sākotnējās cenas, iegādājoties 3 un vairāk istabu dzīvokli,“ saka Mikus Freimanis, “Merks“ nekustamo īpašumu attīstības direktors.Merks uzsāk projekta Merks Viesturdārzs otrās kārtas būvniecību un dzīvokļu rezervēšanu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMūsdienu industriālā modernisma arhitektūrā veidotajai otrās kārtas ēkai būs 5 līdz 7 stāvi, dzīvokļu dzīvojamā platība būs 33-150 m2. Dzīvokļu cena plānota 2500-2900 EUR/m2.  Šī ēka īpaši izcelsies ar to, ka tai būs zemgrīdas apkure. Tai būs A klases energoefektivitāte, kas nodrošinās zemākas patērētās enerģijas izmaksas iedzīvotājiem un vienmērīgu temperatūru ēkā pie krasām āra temperatūras izmaiņām. Katram dzīvoklim būs balkons vai terase, pagalmā plānots bērnu spēļu laukums. Pazemes stāvā būs privātās noliktavu telpas un autostāvvietas ar iespēju izbūvēt elektromobiļu uzlādes punktus, savukārt 1. stāvā būs ietilpīgas un slēdzamas koplietošanas telpas divriteņu un bērnu ratiņu uzglabāšanai.

“Merks Viesturdārzs“ ir jaunākais būvkompānijas “Merks“ attīstītais dzīvojamais projekts, kas atrodas prestižajā Klusajā centrā. Tā ietvaros paredzēts uzcelt trīs ēkas ar aptuveni 350 dzīvokļiem. Būvkompānija “Merks“ ir gan šī projekta attīstītājs, gan būvnieks, gan arī – garantijas sniedzējs, uzņemoties pilnu atbildību par paveikto darbu un izmantoto materiālu kvalitāti.

Būvkompānija “Merks“ ir ģenerāluzņēmējs sabiedrisko, dzīvojamo un rūpniecisko ēku, kā arī inženierbūvju celtniecībā, kas Latvijā darbojas kopš 1996. gada. “Merks“ Latvijā ir uzbūvējis vairāk kā 120 dažādu objektu, tai skaitā – sabiedriskās būves, ražošanas ēkas un inženierbūves, un vairāk kā 1500 dzīvokļu. Būvkompānija “Merks“ ietilpst Baltijas būvniecības tirgus līdera “Merko Ehitus“ grupā, kuras akcijas kopš 1997. gada tiek kotētas Tallinas Nasdaq biržā. 

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 27 - 36.4 m², 1 istaba - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Rūpniecības iela 27-14M,
Centrs, Rīga
    • 36.4 m²
    • 1 ist.
    • 1/7 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 27 - 55.2 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Rūpniecības iela 27,
    Centrs, Rīga
      • 55.2 m²
      • 2 ist.
      • 3/7 st.
      • Sludinājums nav aktīvs

       

      Merks

      Publicēts 25.11.2020