Ievietot sludinājumu

Investē pieprasītajā Mārupē: četru dzīvokļu mājas projekts ar premium lokāciju

Mārupe pēc darījumu skaita ir pieprasītākais Pierīgas dzīvojamais rajons, privātmāju un daudzdzīvokļu namu pieaugums šeit ir tik straujšs, ka varētu teikt, ka zemesgabali ar lielāko apkaimes potenciālu vairs nav pieejami. Tomēr uz labākajiem zemesgabaliem atrodas pa kādam objektam, kuri savulaik sākti būvēt, bet dažādu iemeslu dēļ nav pabeigti, bet tiem ir ļoti liels potenciāls kļūt par lielisku dzīvesvietu vai ienesīgu investīciju objektu.Investē pieprasītajā Mārupē: četru dzīvokļu mājas projekts ar premium lokāciju - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsViens no šādiem īpašumiem atrodas Bebru ielā 5

Esošā ķieģeļu māja ir uzbūvēta aptuveni 2000. gadā, tā ir samērā plaša vienai ģimenei, bet ideāla, sadalot uz četrām vai divām sekcijām. Mājai ir pamatīgi betona pārsegumi un ļoti labi pamati, nesošas sienas, logi utt. Visas pozīcijas, kas izbūvētas līdz šim, ir augstā kvalitātē, no uzticamiem materiāliem. Ēkā plānotas pilnīgi jaunas iekšējās komunikācijas un inženiertīkli, paredzēts uzstādīt autonomo gāzes apkures katlu. 

Ēkai ir plaša pieguļošā teritorija, kur vietas pietiks visiem nama iedzīvotājiem. Vieta atļauj arī izveidot, piemēram, mazdārziņu vai baseinu! Apkārt ir labi attīstītā Mārupes infrastruktūra - tuvumā sabiedriskā transpotra pieturas, pārtikas veikali, skolas, bērnudārzi, sporta un pakalpojumu iestādes.Investē pieprasītajā Mārupē: četru dzīvokļu mājas projekts ar premium lokāciju - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsInvestīciju scenāriji

Investīciju projektu iespējams realizēt trīs scenārijos: pārdodot ar pelēko apdari, pārdodot ar pilno apdari, vai izīrējot ar 10% ienesīgumu (piesaistot banku, iespējami pat 20%), vai pārdodot kā īres namu.

Lai pabeigtu iekšējās komunikācijas, uzstādītu gāzes katlu, veiktu fasādes un pelēko iekšējo apdari, kā arī teritorijas darbus, nepieciešams ieguldīt aptuveni € 149 000 (kopējā investīcija ar pelēko apdari € 349 000), kas pie vidējās pārdošanas cenas 1 070 €/m2 veidotu € 117 900 peļņu (30%).

Lai dzīvokļos veiktu pilno apdari, nepieciešams ieguldīt aptuveni € 230 000 (kopējā investīcija ar pilno apdari € 470 600), kas pie vidējās pārdošanas cenas 1 362 €/m2 veidotu € 175 400 peļņu (40, 7%) un pie vidējās īres maksas 8, 2 €/m2 veido 10% īres ienesīgumu gadā.

Vairāk par īpašumu iespējams uzzināt ŠEIT!

City24.lv

Publicēts 07.12.2020