Ievietot sludinājumu

Tavas jaunās virtuves santehnika! Kas jāzina, lai nekļūdītos izvēlē?

Virtuves santehnikas izvēle – iespējams, viens no vienkāršākajiem posmiem projekta “jauna virtuve“ īstenošanas gaitā. Tomēr, ir vērts aizdomāties plašāk - ne tikai par  krāsu un izmēru parametriem, jo dažādu nianšu pārzināšana var ne tikai aiztaupīt nepatīkamus pārsteigumus, bet arī padarīt ikdienas saimniekošanu virtuvē daudz patīkamāku un ērtāku. Tavas jaunās virtuves santehnika! Kas jāzina, lai nekļūdītos izvēlē? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaucējkrāna izvēle. Apdomā, vai izvēlēsies klasisko – fiksēto, vai spersi soli tālāk un izvelēsies izvelkama tipa jaucējkrānu, kas ļaus darboties daudz ērtāk, ja, piemēram, nāksies mazgāt nestandarta izmēra traukus. Varbūt vēlies, lai jaucējkrāns ir piemērotas tam, lai varētu filtrēt ūdeni? 

Ūdens kvalitātes novērtēšana. Lai izvēlētos atbilstošu zīmolu/ materiālu jaucējkrānu un izlietni, jānoskaidro, kāda ir ūdens kvalitāte Tavās mājās, jo, piemēram, metāls ātri var sākt rūsēt. 

Izlietnes iebūvēšanas veids. Sākotnēji jāsaprot, kāds būs virtuves iekārtas darba virsmas materiāls, jo no tā atkarīgs, kāda izlietne ir piemērota. Piemēram, lamināta virsmām iespējams izvēlēties tikai uzliekamās izlietnes. 

Izlietnes izmērs. Šajā jautājumā vienas pareizas atbildes nav, bet vissvarīgāk ir saprast kopējās darba virsmas lielumu, lai lielāko darba virsmas daļu neaizņem izlietne. Tāpēc dažreiz labāk izvēlēties apaļu izlietni, jo tas ļauj ietaupīt vietu. Tāpat svarīgi saprast, cik bieži un cik daudz cilvēkiem ēdiens tiks gatavots. Tālāk jau var izsvērt, cik daudz izlietnes nodalījumi būs optimāli, vai blakus vajadzīga noteces un žāvēšanas virsmas.Tavas jaunās virtuves santehnika! Kas jāzina, lai nekļūdītos izvēlē? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsIkdienā izmantojamo trauku izmērs un specifika. Ja ir lieli kastroļi un pannas, tad vajadzēs lielāku izlietni, vai pat divas. Ja ir divas izlietnes, tad ir ērti arī vienā skalot ēdienu, bet otrā likt traukus. Savukārt ja cilvēks dzīvo viens un burtiski ir vienīgais gatavotājs, tas nozīmē, ka nereti jānomazgā tikai kafijas krūzīte, tad lielas jēgas no lielas izlietnes nebūs, labāk vietu atvēlēt brīvajai virsmas daļai, kas radīs harmonisku vizuālo izskatu.

Izlietnes materiāls. Šajā aspektā atkal darbojas tas pats princips – lai saprastu, kāds materiāls būs vislabākais, jāzina, cik daudz gatavo, kāda būs izlietnes noslodze? Ja gatavojam daudz un bieži, jāizvēlas tāds materiāls, kas ir viegli kopjams un ilgāk kalpo. 

Ir metāla, keramikas, fragranīta un tektonīta izlietnes. Katrai ir sava specifika, plusi un mīnusi, bet tajā pašā laikā, slikta izvēle nebūs neviena no tām. Tavas jaunās virtuves santehnika! Kas jāzina, lai nekļūdītos izvēlē? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVAI VĒLIES UZZINĀT DAUDZ VAIRĀK NIANŠU NO ĪSTIEM PROFESIONĀĻIEM?

Izmanto lielisku iespēju pieteikties individuālai BEZMAKSAS konsultācijai pie Arens dizaineriem: www.arens.lv/pieteikt-konsultaciju!  

City24.lv/Arens

Publicēts 26.11.2020