Ievietot sludinājumu

Jaunums Āgenskalna centrā! Dzīvokļi renovētā namā Zeļļu ielā 3

Āgenskalna centrā tiek īstenots vērienīgs renovācijas projekts, pilnībā atjaunojot vēsturisko dzīvojamo māju Zeļļu ielā 3. Četrstāvu mūra namā būs pieejami 13 vienistabas, divistabu un trīsistabu dzīvokļi ar platībām no 58 m2 līdz 64 m2. Jaunums Āgenskalna centrā! Dzīvokļi renovētā namā Zeļļu ielā 3 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNelielā Zeļļu iela var lepoties ar lielisku lokāciju un ērtu infrastruktūru, kas ļauj sasniegt pilsētas centru tikai 10 minūtēs. Klusās ielas vienā galā atrodas Latvijas Universitātes Fizikas un Matemātikas fakultātes ēka, taču tās vidū slejas ievērojamā Riharda Šmēlinga celtā skolas ēka – lielākā no šī arhitekta projektētajām skolām Rīgā. Arī šobrīd tur atrodas pamatskola, kas nosaukta par godu folkloristam un dzejniekam Fricim Brīvzemniekam. Pašai Zeļļu ielai gan vairāk raksturīga mazstāvu koka apbūve, to dabiski iekļaujot Āgenskalna vēsturiskajā ainavā, taču Zeļļu ielas 3 nams izceļas kā viens no retajiem dzīvokļu mūra namiem apkaimē. 

Dzīvojamā ēka atrodas ielas sākuma posmā, iepretim vēsturiskajam Āgenskalna tirgum un blakus tirdzniecības centram “Mellene“. Apkārtnē paredzēti vērienīgi teritorijas labiekārtošanas darbi, atjaunojot seno tirgus ēku, laukumu un apkārt esošo teritoriju, veidojot to par gājēju un atpūtas zonu. Tādējādi Āgenskalna centrs jau tuvā nākotnē tiks padarīts vēl patīkamāks un ērtāks tā iedzīvotājiem, tostarp arī jaunajiem Zeļļu ielas 3 dzīvokļu īpašniekiem. Tāpat netālu atrodas vairāki pilsētas parki un populārais Kalnciema kvartāls, nodrošinot izklaides un kultūras pasākumu dažādību apkaimē. 

Namam ir četri stāvi, kur pirmajā stāvā ir izveidotas plašas komerctelpas. No otrā līdz ceturtajam stāvam namā izvietoti 13 dzīvokļi, kuri jaunajiem iedzīvotājiem tiks piedāvāti ar pilnu apdari un pilnībā aprīkotu sanmezglu. Dzīvokļu renovācijā izmantoti mūsdienīgi un kvalitatīvi materiāli, taču tiek saglabātas vēsturiskās detaļas, kas piešķir tiem īpašu šarmu un vērtību.  Jaunums Āgenskalna centrā! Dzīvokļi renovētā namā Zeļļu ielā 3 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls20. gadsimta sākumā celtajā ēkā pašlaik tiek veikti apjomīgi renovācijas darbi, tādējādi atjaunojot būvi un dāvājot tai jaunu dzīvi. Lai veiktu plānotos būvdarbus, pirms renovācijas tika pilnībā pārplānoti ēkā esošie dzīvokļi, veidojot mūsdienu ērtībām atbilstošas mājvietas, kā arī optimāli izmantojot ēkas platību. Ēkā ir pilnībā atjaunots elektrības tīkls, ūdens un santehnikas sistēmas, kā arī no jauna ierīkota gāzes siltuma pievade, kas agrāk ēkā nebija. Tika siltinātas nama sienas, atjaunots jumta pārklājums un veikta pilna fasādes renovācija. Ir nomainīti visi ēkas logi, tāpat visai ēkai un dzīvokļiem tiks nomainītas durvis.  

Tiek labiekārtota pagalma teritorija, padarot apkaimi ērtāku un patīkamāku nama iedzīvotājiem. Pie nama būs izvietota zaļā zona ar bērnu laukumiņu un automašīnu stāvvietas, ko dzīvokļu pircēji varēs iegādāties par atsevišķu samaksu. Ēkas kāpņu telpa ir atjaunota mūsdienīgā dizainā, paturot vēsturiskos pamatelementus, kā piemēram, kāpņu reliņu metāla ornamentus. Jaunums Āgenskalna centrā! Dzīvokļi renovētā namā Zeļļu ielā 3 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRenovācijā un dzīvokļu apdarē izmantoti tikai kvalitatīvi materiāli un iekārtas no atzītiem Eiropas ražotājiem: 

finierētas ozolkoka ārdurvis izgatavotas “Reaton“ ražotnē;
finierētas ozolkoka iekšdurvis ražotas galdniecības uzņēmumā “Mežmaļi“;
santehnikas mezgla iekārtas no vācu ražotāja “Ideal Standart“;
vannas no ražotnes “Casa Di Vanna“;
trīsslāņu parketa grīdas ar koka kājlīstēm;
augstas kvalitātes akmens masas flīzes;
nomainīti PVC logi ar koka palodzēm.

Demo dzīvoklī uzstādīta kvalitatīva, Latvijas galdniecības uzņēmumā izgatavota virtuves iekārta, kas atbilst mūsdienu dzīves prasībām un pilnībā aprīkota ar modernu iebūvējamo tehniku - indukcijas plīti, cepeškrāsni, tvaika nosūcēju, ledusskapi un trauku mazgājamo mašīnu.    

Šobrīd apskatei pieejams pabeigts demo dzīvoklis, kuru var aplūkot piesakot vizīti. Pieteikt apmeklējumu iespējams projekta Facebook lapā vai zvanot uz tālruni: +371 27017035.

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Zeļļu iela 3 - jaunais projekts - Rīga, Āgenskalns, Zeļļu iela 3 - 51.5 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Zeļļu iela 3-5,
Āgenskalns, Rīga
    • 51.5 m²
    • 2 ist.
    • 2/4 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Zeļļu iela 3 - jaunais projekts - Rīga, Āgenskalns, Zeļļu iela 3 - 58.4 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Zeļļu iela 3-3,
    Āgenskalns, Rīga
      • 58.4 m²
      • 3 ist.
      • 2/4 st.
      • Sludinājums nav aktīvs

      Bulkestate

      Publicēts 14.01.2021