Ievietot sludinājumu

Luminor tiešsaistē informēs par to, kā rīkoties, ja īpašumā bijusi nesaskaņota pārbūve

Luminor tiešsaistē informēs par to, kā rīkoties, ja īpašumā bijusi nesaskaņota pārbūve - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Luminor banka aicina uz bezmaksas vebināru, kurā eksperti skaidros aktuālos jautājumus par dzīvokļa pārbūvi, tās saskaņošanu, kā arī to, kā nesaskaņota īpašuma pārbūve var ietekmēt īpašuma pārdošanas vai iegādes iespējas. Vebinārs “Nesaskaņota pārbūve: Kā rīkoties tālāk?“ būs skatāms Luminor Latvija Facebook profilā ceturtdien, 21. janvārī plkst. 11.00.Luminor tiešsaistē informēs par to, kā rīkoties, ja īpašumā bijusi nesaskaņota pārbūve - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMājokļa tehniskais stāvoklis un nolietojums ir viens no svarīgākajiem faktoriem, izvēloties jaunu mājvietu. Bez papildu zināšanām un izpētes ir viegli nepamanīt nereti noklusētos zemūdens akmeņus – nesaskaņotu pārbūvi. 

Patvaļīga pārbūve var ne tikai izrādīties bīstama un ietekmēt mājokļa iedzīvotāju drošību, bet arī var radīt sarežģījumus ilgtermiņā, īpaši tad, ja dzīvokli plānots pārdot. Arī iegādājoties īpašumu, kam veikta nesaskaņota pārbūve, var nākties ieguldīt papildu izdevumus un laiku būves stāvokļa uzlabošanā un nepieciešamās dokumentācijas sakārtošanā.

Kāda ir situācija šobrīd? Kādi ir biežāk novērotie pārkāpumi patvaļīgā dzīvokļa pārbūvē? Kādu pārbūvi vajag saskaņot? Kā nesaskaņota pārbūve var ietekmēt dzīvokļa pirkšanu vai pārdošanu? Kāds ir sasakņošanas process – cik laika tas prasa un cik izmaksā?

Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem, kas saistīti ar nesaskaņotu pārbūvi un tās ietekmi uz īpašuma vērtību, ikviens interesents varēs uzzināt Luminor vebinārā, kurā piedalīsies:

Kaspars Sausais – Luminor mājokļu kreditēšanas eksperts;

Marina Kārkliņa – Rīgas pilsētas būvvaldes Būvniecības kontroles pārvaldes Rīgas pilsētas būvinspekcijas priekšniece;

Deivids Barons – nekustamā īpašuma eksperts/mākleris (Aver Brokerage);

Eva Kalviņa – arhitekte.

Vebinārs tiešraidē būs skatāms Luminor Latvija Facebook profilā šo ceturtdien, 21. janvārī no plkst. 11 līdz 12. Vairāk informācijas šeit

Luminor

Publicēts 20.01.2021