Ievietot sludinājumu

Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda

Šajos grūtajos laikos tik bieži viens otram mēdzam sūdzēties, cik nogurdinoši un apgrūtinoši ir tik daudz laika pavadīt mājās. Tāpēc mēs piedāvājam mazliet pasapņot un iedomāties, kā būtu, ja mājsēdi vai pašizolāciju varētu aizvadīt kādā no galvaspilsētas šikākajiem un iekārojamākajiem dzīvokļiem, kuri aprīkoti ar dažādām ekstrām - sākot ar saunu, džakuzi, biljardu, milzu terasi, privāto sporta zāli, beidzot ar bruņotām rullīšu žalūzijām un iespēju ar dzīvoklī izbūvētā lifta palīdzību servēt sev ēdienu no pirmā mājokļa līmeņa, atpūšoties savā personīgajā SPA zonā. Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMēs esam pārliecināti, ka šie ir dzīvokļi, kuros labprāt kādu laiku “pasēdētu“ ikviens un mājsēde pārvērstos kūrorta cienīgā atpūtā.

VECRĪGA 
Ar divām terasēm un pasakainu skatu uz pilsētu. Ar liftu, kas ļauj servēt ēdienu no pirmā līmeņa uz SPA zonu Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Šis ir viens no unikālākajiem un arī dārgākajiem dzīvokļu piedāvājumiem Rīgā un tas atrodas galvaspilsētas sirdī – Vecrīgā. 

Divstāvu dzīvoklis izvietots ēkas 4. un 5. stāvā, no logiem paveras skats uz Melngalvju namu un Rātslaukumu. Plašais dzīvoklis izvietots divos līmeņos. Dzīvoklī pieejama dzīvojamā telpa, kas apvienota ar virtuves un ēdamzonu, iebūvēta bāra lete, atpūtas telpa, darba kabinets, divas terases, no kurām paveras pasakains skats uz pilsētu. Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDzīvojamā telpā izvietots kamīns, atpūtas telpā - TV. Otrajā dzīvokļa līmenī ierīkota SPA zona - pirts, masāžas vanna, masāžas duša, atpūtas telpa un divas guļamistabas, kas katra aprīkota ar savu vannas istabu. Dzīvoklī izbūvēts lifts, kas ļauj servēt ēdienu no pirmā līmeņa uz SPA zonu. 

Skaties vairāk!

PURVCIEMS
Ar plašuma sajūtu, apdzīvojot visu ēkas pēdējo stāvuRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEkskluzīvais Purvciema penthouse tipa dzīvoklis aizņem visu ēkas pēdējo - sesto stāvu. Šajā mūsdienīgajā mājoklī ir četras izolētas istabas, divas lielas telpas, kur uzņemt viesus, trīs vannas istabas, SPA zona un sauna, atsevišķa tehniskā telpa, plaša zāle un lifts, divi kamīni, kas rada mājīgu un siltu atmosfēru dzīvoklī.  

Papildu priekšrocības: pazemes autostāvvieta un diennakts fiziskā apsardze.Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Skaties vairāk!

BALTEZERS
Ar jahtu piestātni, atpūtas zonu ar saunu un peldbaseinu, trenažieru zāli, labiekārtotu pludmali, koplietošanas terasi uz jumtaRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsBaltezera šikākajā dzīvokļu projektā “Pērle“ iedzīvotājiem tiek piedāvāti konsjerža pakalpojumi, diennakts apsardze, videonovērošana, privāta vieta jahtu piestātnē, atpūtas zona ar saunu un peldbaseinu, trenažieru zāle, labiekārtota pludmale, koplietošanas terase uz jumta.Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSkaties vairāk!

JŪRMALA
Ar īpaši kvalitatīvu dzeramo ūdeni, cigāru istabu un bruņotām rullīšu žalūzijāmRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKADO KARIM ir viens no neparastākajiem projektiem Jūrmalā un šajos apartamentos ikdienā var sajusties tā, itkā dzīvojot mākslas galerijā, jo kompleksa koplietošanas telpās izvietoti apbrīnojami dizaina un mākslas darbi.  

Plašājā 5 istabu dzīvoklī ir dzīvojamā istaba ar virtuvi, trīs guļamistabas, kabinets, trīs vannas istabas un 43 m2 liela terase ar savu zemes gabalu 159,5 m2 platībā.Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsInteresanti, ka komplekss tā iedzīvotājiem piedāvā pat īpaši kvalitatīvu dzeramo ūdeni. Vēl iedzīvotājiem ir pieejams iekārtots iekšējais pagalms, vestibils ar atpūtas vietām relaksācijai un lietišķām sarunām, cigāru istaba, 24h konsjerža pakalpojumi. Kompleksa iedzīvotāju drošību nodrošina slēgta, apsargāta teritorija, čipu kartes, automatizēti vārti, kameras, signalizācijas sistēma, kas savienota ar apsardzes kompānijas pulti un pat bruņotas rullīšu žalūzijas. 

Skaties vairāk!

CENTRS
Ar divām jumta terasēm 200 m2 lielumāRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDizaina dzīvoklis ar divām neticami plašām terasēm 200 m2 lielumā. Vienīgais dzīvoklis mājā, kuram ir izeja uz jumta terasi. Dzīvoklim ir panorāmas logi un griestu augstums 3 m. Arī laika pavadīšana telpās būtu ne mazāk patīkama kā uz terases, jo dzīvoklis ir mēbelēts ar ekskluzīvām mēbelēm un interjera priekšmetiem. Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Skaties vairāk!

SKANSTES RAJONS
Ar jumta terasi 360 grādos, džakuzi, vīna skapi, apskaņošanas sistēmu un tvaika pirti Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEkskluzīvspenthouse jeb divu līmeņu dzīvoklis pilsētas centrā, kur vērot pilsētas panorāmu - no terases ir redzama visa Rīga, visos iespējamos virzienos. Uz plašās terases ir džakuzi un piknika galds, lai baudītu nesteidzīgu atpūtu un lieliski pavadītu laiku.

Dzīvoklī ir arī plaša atpūtas istaba ar vīna skapi un tvaika pirti. Dzīvoklis ir aprīkots ar jaudīgu apskaņošanas sistēmu, tas nozīmē, ka būtu pat iespēja sarīkot mazu un kvalitatīvas mūzikas apskaņotu ballīti mājsaimniecības ietvaros. Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Skaties vairāk!

VECRĪGA
Ar baseinu, pirti, sporta zāles aprīkojumu un pat mākslas galerijuRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Vilhelma Nami“ Miesnieku ielā, Vecpilsētā, iespējams, ir iekārojamākās adreses Rīgā. Senatnes elpa un vecpilsētas miers padara šos dzīvokļus par īstenu oāzi dvēselei. Te pieejamas tādas ekstras kā baseins, pirts, sporta zāles aprīkojums un pat mākslas galerija turpat netālu. Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Skaties vairāk!

SKANSTES RAJONS
Ar skatu no 20. stāva un 24 metru plašu, stiklotu, apkurināmu terasi Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEkskluzīvs dzīvoklis “Skanstes virsotnēs“ ar īpašu apgaismojuma sistēmu un ekskluzīvām mēbelēm no Itālijas. Dzīvoklis ar 169 kvadrātmetru platību atrodas 20. stāvā un no tā paveras brīnišķīgs skats uz visu pilsētu. Papildu atpūtas iespējas nodrošina 24 metru plašā stiklotā terase ar apkuri.  Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

PLESKODĀLE - ŠAMPĒTERIS
Ar dizaina interjeru un milzu terasiRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNo šī Pārdaugavas ekskluzīvā divstāvu dzīvokļa logiem paveras fantastisks skats uz Rīgu un Jūrmalu un telpas spēj sniegt ikdienas dzīves komfortu, kas ir tik svarīgs mājās “sēdētājiem“. Dzīvokļa lielākais bonuss ir milzīgā terase un gaišais, dizainiskais interjers.Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Skaties vairāk!

DĀRZCIEMS
Ar vietu sportiskām aktivitātēm, kinozāli un džakuzi Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPārdomātais 6 istabu dzīvoklis ir veidots pēc idejas dzīvot dzīvoklī, bet sajust mājas plašumu. Pirmajā stāvā platība ir 229 m2, tajā ir izvietots priekšnams ar garderobi, viesistaba ar daļēji atdalītu virtuves zonu, kinozāle, guļamistaba, divi sanitārie mezgli, plaša saimniecības telpa. Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDzīvokļa starpstāvā izveidota vieta sportiskām aktivitātēm, bet otrajā stāvā izvietots plašs priekšnams ar kabineta zonu, sanitāro mezglu un trīs plašām guļamistabām, kur vienā no tām ir plaša vannas istaba ar džakuzi un garderobi.  

Dzīvokļa iekšējā apdarē izmantoti ekskluzīvi un kvalitatīvi apdares materiāli. 

Skaties vairāk! 

CENTRS
Ar košu interjeru, skatu uz Bastejkalnu un biljarda spēlēmRīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsTikko remontētais, skaistais dzīvoklis atrodas centra apkaimē, līdzās grezniem jūgendstila namiem un apzaļumotiem, labiekārtotiem parkiem, prestižiem birojiem, elitāra līmeņa dzīvokļiem, labākajiem pilsētas restorāniem un mājīgām kafejnīcām.

Dzīvoklis atrodas ēkas 3. stāvā un tā platība ir 130 m2. Interjers iekārtots klasiski novatoriskā stilā, izmantojot augstas kvalitātes apdares materiālus. No viesistabas paveras burvīgs skats uz Rīgu, pilsētas kanālu un Bastejkalnu. 

Dzīvokļa košo interjeru atdzīvina biljarda galds, kas noteikti kalpotu kā galvenais izklaides un atpūtas elements vai atslodze  starp ikdienas darbiem.Rīgas stilīgākie dzīvokļi, kur pavadīt mājsēdi būtu tīrā bauda - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Skaties vairāk!

Paliekam mājās, domājam par saviem sapņu īpašumiem un esam atbildīgi! 

City24.lv

Publicēts 21.01.2021