Ievietot sludinājumu

Zemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai!

Būvējot mājokli “no nulles“, ir vairākas priekšrocības - tā ir iespēja pašam izvēlēties katru detaļu, tīkamus materiālus, izplānot tieši sev vēlamo plānojumu iekštelpām un apkārtējai videi. Tomēr pats galvenais ir izvēlēties pareizo lokācijas vietu! Zemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsŠobrīd gan aktīvajā Pierīgā, gan reģionos novērojams intereses pieaugums iegādāties zemi mājas būvniecībai. Ņemot vērā pircēju vajadzības un pieprasījumu, City24.lv aicina aplūkot vairākus koku, ūdens, svaiga gaisa un miera ieskautus zemesgabalus Mārupē, Bieriņos un Babītes pusē, kuras ir vienas no populārākajām lokācijām Pierīgā. 

SALIENA, Piekrastes iela 2
Piņķi
804 m2

53 900 EURZemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsZeme apbūvei, kas atrodas ainaviskā vietā, nekustamā īpašuma projektā Saliena.

Visi piedāvājumā esošie Salienas zemes gabali ir atbilstoši zonēti privātai apbūvei, sakopti un labi uzturēti un jau labiekārtoti ar visām pilsētas komunikācijām (ūdens, elektrība, gāze, kanalizācija un ātrgaitas optiskais internets). 

Tos ieskauj regulāri kopta un zaļa apkārtējā teritorija, sabūvēta pilnībā jauna un moderna infrastruktūra, kā arī tie atrodas tuvu Salienas parkiem un aktīvās atpūtas zonām.

Uzzini vairāk! 

DZILNUCIEMS, Mežezera iela
Babīte
1370 m2 

50 000 EURZemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsAtsevišķs zemes gabals ar kopējo platību 1370 m2 Tauriņos (Dzilnuciemā), pie Božu ezera, gleznainā un ekoloģiskāvietā, projektēta ciemata teritorijā.

Zemesgabalam ir pievilkti komunikāciju tīkli - elektrība, kanalizācija, ūdens - vietējais. Komunikāciju pievadiem nepieciešami atjaunošanas remontu darbi.

Grants pievedceļš.Pieklūšana ciematam pa asfaltētu ceļu, 1km no Liepājas šosejas.

Uzzini vairāk!

LAPSAS, Zaķu iela 5
Babīte
1368 m2

35 568 EURZemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsZeme Babītes novadā, labiekārtotā ciematā “Lapsas“, ar pilnībā izbūvētām komunikācijām. Zemesgabals Zaķu ielā 5 paredzēts privātmājas būvniecībai un nodrošināts ar elektrības pieslēgumu, centralizētu ciemata ūdeni (dziļurbums), ciemata teritorijas ielas ir asfaltētas/bruģētas un apgaismotas.

Ciemats izbūvēts ainaviskā un klusā vietā, priežu meža ielokā. No ciemata tiek nodrošināts transports uz Rīgu un Piņķu, Babītes skolām. Pavisam tuvu - 3 kilometru attālumā no ciemata atrodas Božu ezers ar divām saliņām un vairākām peldvietām. Savukārt 4 kilometru attālumā atrodas Babītes ezers, bet līdz jūrai ir vien 10 minūšu brauciens.

Uzzini vairāk!

DAMBJA CEĻŠ 100
Salas pagasts
1.1 ha
85 000 EUR
Zemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApbūves gabals privātmājas būvniecībai. Zemesgabals atrodas blakus Babītes ezeram, ir labs piebraucamais ceļš. Elektrības pieslēguma izmaksas - aptuveni 1 200 eur. 

Salas pagastā pieejama teicama infrastruktūra. 

Uzzini vairāk!

VĀRKAĻI
Salas pagasts
2153 m2
13 000 EUR
Zemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsZemesgabali privātmājas būvniecībai blakus Babītes ezeram. Ezera krasts īpašumā atrodas 500 m attālumā. Zemesgabaliem ir pieejams piebraucamais ceļš un ir pievilkta elektrība. 

Uzzini vairāk!

GĀTCIEMS, Ošu iela
Salas pagasts
2594 m2
23 000 EUR
Zemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsApbūves zemesgabali

Gātciemā, Salas pagastā, gandrīz pašā Lielupes krastā, 35 km attālumā no Rīgas centra un 7 km attālumā no jūras. 

Kopāpieejami 11 īpašumi, no kuriem 6 jau pārdoti. Lieliska vieta tiem, kas vēlas privātmāju/vasarnīcu ūdens tuvumā, laivu īpašniekiem, zvejniekiem. Katram zemes gabalam savs elektrības pieslēgums un izbūvēts piebraucamais ceļš ar šķembu segumu.

Uzzini vairāk!

MĀRUPE, Vecozolu iela
1388 m2

70 000 EURZemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Zeme (taisnstūra)Mārupē pie Vecozolu ielas, kas ir sadalīta un tai ir pievilktas pilsētas komunikācijas - elektrība, ūdens, kanalizācija, gaze.

Zemesgabals atrodas stratšgiski ērtā vietā, jaunu privātmāju rajonā. Atļautais izmantošanas zemes status atļauj būvēt dvīņu, rindu vai individuālo privātmāju. Labs, asfaltēts piebraucamais ceļš.

Uzzini vairāk!

JAUNMĀRUPE, Segliņu iela 2
1983 m2
55 524 EUR
Zemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsZeme Jaunmārupē, stratēgiski ērtā vietā, jaunu privātmāju rajonā. Ir pievilktas visas nepieciešamās komunikācijas: gāze, kanalizācija, ūdens, elektrība. Atļautais izmantošanas zemes status atļauj būvēt dvīņu, rindu vai individuālo privātmāju. Labs, grantēts piebraucamais ceļš. 

Uzzini vairāk!

MĀRUPE, Ritenieku iela 14
53 300 EURZemesgabali Mārupē un Babītē: lieliskas vietas Tavai privātmājai! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsZemesgabals Vētras ciemā, Mārupes novadāar izveidotu elektrības pieslēgumu.

Zemesgabals atrodas teritorijā, kurai ir spēkā esošs detālplānojums, saskaņā ar kuru teritorijai noteiktais lietošanas mērķis ir jaukta dzīvojamās un darījumu apbūves teritorija (J). Zemes vienības minimālā platība - 2000 m2, rindu māju vienai sekcijai - 500 m2. Zemes vienības maksimālais apbūves blīvums - 60%, maksimālā apbūves intensitāte - 100%. Minimālā brīvā teritorija - 30%. Maksimālais apbūves stāvu skaits - 3 stāvi.

Uzzini vairāk!

Vairāk piedāvājumus meklē City24.lv sludinājumu sadaļā “Zeme“

Saistītie sludinājumi

Privātmāju apbūvei - Mārupes nov., Vētras, Straupes iela - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Straupes iela,
Vētras, Mārupes nov.
    • 2046 m²
    • Sludinājums nav aktīvs
    Privātmāju apbūvei - Mārupes nov., Mārupe, Pededzes iela - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Pededzes iela,
    Mārupe, Mārupes nov.
      • 1523 m²
      • Sludinājums nav aktīvs
      Privātmāju apbūvei - Babītes nov., Salas pag., Priedolu ceļš 3 - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Priedolu ceļš 3,
      Salas pag., Babītes nov.
        • 2522 m²
        • Sludinājums nav aktīvs
        Privātmāju apbūvei - Rīga, Ziepniekkalns, Vienības gatve - 615.72 m² - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Vienības gatve,
        Ziepniekkalns, Rīga
          • 615.72 m²
          • Sludinājums nav aktīvs

           

          City24.lv

          Publicēts 27.01.2021