Ievietot sludinājumu

Kompakti dzīvokļi Rīgas centrā - gudrai investīcijai

Pērn Viļānu ielā renovāciju piedzīvoja divi Rīgas centra nami, kuriem attīstītāji saredzējuši potenciālu kļūt par mūsdienu prasībām atbilstošu dzīvojamo projektu. Daļa no piedāvātajiem mājokļiem jau ir rezervēta un pārdota, un attīstītāji secinājuši, ka interese par šāda veida īpašumiem ir gana liela.Kompakti dzīvokļi Rīgas centrā - gudrai investīcijai - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Abās renovētajās “WIELONA NAMI“ mājās tiek piedāvāti kompaktu platību dzīvokļi, kas ir lieliski piemēroti kā gudra investīcija nākotnē, vai kā pirmais mājoklis, piemēram, studentiem un jauniem cilvēkiem. Rīgas centra kompaktos dzīvokļus klienti iegādājas dažādu iemeslu vadīti. 

“Jaunā projekta atrašanās vieta ir pietuvināta akadēmiskajai videi, jo tuvākajā apkārtnē atrodas vairāku augstskolu ēkas. Tādējādi auditorija, kurai namu piedāvājums ir interesants, ir arī topošie dažādu jomu speciālisti, kuriem mājīgie “WIELONA NAMI“ dzīvokļi kļūst par labu alternatīvu īrētai mājvietai, kopmītņu vai īres dzīvokļa maksu novirzot ikmēneša maksājumā par savu īpašumu. Vairākus no dzīvokļiem vecāki iegādājušies kā pirmo īpašumu saviem bērniem. Tāpat “WIELONA NAMI“ dzīvokļi ir piemēroti gan īstermiņa (airbnb), gan ilgtermiņa izīrēšanai, kas nākotnē var kļūt par lielisku iespēju pasīvo ienākumu gūšanai, stāsta projekta pārstāvji.Kompakti dzīvokļi Rīgas centrā - gudrai investīcijai - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRenovētajā namā tiek piedāvāti kompaktu platību (18 - 47 m2) dzīvokļi ar pārdomātiem un funkcionāliem plānojumiem. Vairums dzīvokļu ir bez iekšējas apdares, tāpēc arī cenas ir īpaši draudzīgas, pircējiem sniedzot iespēju savu īpašumu pielāgot savām vajadzībām  labiekārtot atbilstoši iespējām un gaumei. Taču tiem, kuri labprāt iegādātos jau gatavu mājokli, ir iespēja izvēlēties kādu no dzīvokļiem, kuriem ir pabeigta pilna, augstas klases apdare. 

Ēkā ir veikta pilna renovācija, nomainītas visas komunikācijas – jauni kanalizācijas, aukstā un karstā ūdens stāvvadi, jauna centralizētā apkures sistēma, uzstādītas sertificētas ugunsdrošās metāla durvis. Atjaunota arī fasāde un veikts kvalitatīvs, dizaina kāpņu telpas remonts.


Iedzīvotāju ērtībām ir labiekārtots un slēgts iekšējais pagalms. Par atsevišķu maksu ir iespēja iegādāties autostāvvietu mājas pagalmā. Attīstīta infrastruktūra tikai dažu minūšu laikā ļauj nokļūt Rīgas centā un Vecrīgā. Blakus atrodas dažādu sabiedrisko transportu satiksmes mezgli, netālu ir arī dzelzceļa stacija (nākotnē pieprasītā RailBaltica), kas aizvedīs uz tālākiem galamērķiem.

Apkārtnē atrodas arī iecienītais restorāns “LIDO“, tirdzniecības centri “Akropole“ un “MOLS“, diagnostikas centrs “Veselības centrs 4“, vairākas mācību (TSI, LU, BSA, ISMA) un sporta iestādes, kā arī citas ikdienā svarīgas un nepieciešamas pakalpojumu vietas. 

 

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - WIELONA NAMI - jaunais projekts - Rīga, Maskavas priekšpilsēta, Viļānu iela 16 - 20.7 m², 1 istaba - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Viļānu iela 16-20,
Maskavas priekšpilsēta, Rīga
    • 20.7 m²
    • 1 ist.
    • 4/5 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - WIELONA NAMI - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Viļānu iela 16 - 33.3 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Viļānu iela 16-3,
    Centrs, Rīga
      • 33.3 m²
      • 2 ist.
      • 1/5 st.
      • Sludinājums nav aktīvs

      City24.lv

      Publicēts 31.05.2021