Ievietot sludinājumu

Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam

Vai mikrorajoni ir paredzēti tikai dzīvokļu masīviem, kur ļaudis allaž steidzas savās ikdienas gaitās? Nebūt ne! Kā izrādās, starp ierasto rajona kņadu var atrast īpaši elegantas privātmājas, kas vairāk atgādina Pierīgas vai Jūrmalas šiku, un aiz žoga slēpj veselu pasauli: ideālu mauriņu, iekoptus dārzus, plašas terases un pat debeszila ūdens pildītus baseinus. 

Mēs atradām ievērības cienīgus piemērus, kā bez bēdu un raižu dzīvot pilsētas sirdī, izbaudot privātmājas sniegtos labumus!

PLESKODĀLE - ŠAMPĒTERIS
460 000 EURMikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Divu ēku komplekss – dzīvojamā māja un saimniecības ēka, kas piemērots arī divu paaudžu ģimenēm. Ēku arhitektūra ieturēta askētiskā stilā, ar koka elementiem – koka vērtnēm, terasēm, logiem, durvīm, grīdām.

Zemesgabals sniedzas pagalma iekšienē – 2552 m2 plašumā, kur uzbūvēta siltumnīca, bērnu rotaļlaukums, saimniecības šķūnis un auto nojume. Uz zemesgabala aug lapegles un lapu koki, mājas priekšpuses dārzā ierīkota lapene. Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPagalms izklāts ar betona plāksnēm un bruģakmeni, zālāju laista automātiskā laistīšanas sistēma. Abās ēkās ierīkota videonovērošana, signalizācijas un kondicionēšanas sistēma.


Uzzināt vairāk!

BOLDERĀJA
265 000 EURMikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĻoti solīda un gaumīga divstāvu mūra māja

Bolderājā, kas izvietota trīs līmeņos. Apakšējā līmenī izvietotas trīs guļamistabas, sauna ar plašu atpūtas telpu un džakuzi ar atsevišķu izeju uz dārzu.

Nama augšējos līmeņosir viesistaba ar kamīnu, virtuve ar ēdamistabas zonu, divas izolētas istabasun garderobes. Ir garāža divām automašīnāmun iekopts dārzs ar dekoratīviem stādījumiem.Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

DĀRZCIEMS
570 000 EURMikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKomfortabla un gaumīga interjera ieskauta trīsstāvu māja Dārzciema apkaimē ar rekuperācijas sistēmu un video novērošanu. Virtuve aprīkota ar kvalitatīvu Miele tehniku un Scavolini mēbelēm un ir apvienota ar dzīvojamo istabu. 

Mājā ir arī kamīns, kabinets un omulīga terase. Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

DĀRZCIEMS
285 000 EURMikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEnergoefektīva divstāvu māja ar garāžu diviem auto, iežogotu un sakoptu teritoriju. Interjers pārpilns sīku un smalku detaļu, kas rada romantisku noskaņu. Īpaši ievērības cienīga mājoklī ir ekstravagantā virtuve. 

Pirmajā stāvā ir halle, viesistaba ar kamīnu, virtuve ar izeju uz atklātu terasi, ēdamistaba, viesu guļamistabaun kabinets ar atsevišķu ieeju.

Otrajā stāvā – četras plašas guļamistabas (divas no tām ar ģērbtuvēm) un vannas istaba.Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

MEŽCIEMS
389 000 EUR Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMājīga, gaiša ģimenes privātmāja ar pārdomātu plānojumu, mūsdienu ērtībam un komfortu. Privātmāja atrodas klusā vidē, kur nav sastopams pilsētas vienmēr steidzīgais ritms.

Mājai ir ērts klasiskā stila iekārtojums, plaši logi, kamīns, kvalitatīva apdare un santehnika, plaša terase, apsildāma garāža divām automašīnām.Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMājas kopējā platība – 409m2, zemes platība – 1753m2.

Īpašumam ir iežogota teritorija ar iekoptu pagalmu, bruģēti celiņi, asfaltēts un apgaismots piebraucamais ceļš. 

Uzzināt vairāk!

Mikrorajonu pērles: eleganti nami no Bolderājas līdz Mežciemam - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

MEKLĒ SAVU IDEĀLO MĀJU VAI ZEMI BŪVNIECĪBAI?

KLIENTU DIENAS MĀJĀM UN ZEMĒM 13. UN 15. MAIJĀ - UZZINI VAIRĀK ŠEIT!

 

City24.lv

Publicēts 10.05.2021