Ievietot sludinājumu

Atlaides līdz 10% no dzīvokļu cenas jaunajā projekta "Priedes" mājā

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs «YIT Celtniecība» uzsācis dzīvokļu rezervāciju priežu meža ieskautā projekta «Priedes» (Pupuķu iela 7, Rīga) nākamajā kārtā. Projekta veidotāji aicina - rezervē dzīvokli projekta jaunajā mājā un saņem līdz 10% atlaidi no tā cenas!

Atlaides līdz 10% no dzīvokļu cenas jaunajā projekta "Priedes" mājā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Dzīvojamo māju komplekss “Priedes” sevī apvieno gan klusu un sakārtotu apkārtējo vidi priežu mežu ielokā, gan iespēju ātri un ērti nokļūt pilsētas centrā. Tas ir radīts, domājot par jaunajām ģimenēm, kuras, kā novērojuši projekta attīstītāji, arvien biežāk dzīvesvietu meklē ārpus Rīgas centra. “Priedes“ atrodas nostāk no pilsētas burzmas, tāpēc būs īstā vieta tiem, kuri ir jauna mājokļa meklējumos, bet nevēlas dzīvot kādā no Rīgas mikrorajoniem. 

Projekta ietvaros kopumā paredzēts uzbūvēt četras piecstāvu ēkas, kurās kopā būs 160 jauni dzīvokļi. Pirmās divas ēkas ir nodotas ekspluatācijā, rudenī tika uzsākta trešās mājas būvniecība, savukārt nākamā gada pavasarī plānots uzsākt arī ceturtās mājas celtniecību.

Katrā no mājām būs 40 jauni dzīvokļi no 49 līdz 65 kvadrātmetriem, kas pārdošanā tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Pagalmā paredzētas virszemes autostāvvietas, savukārt pazemē būs iespējams izvēlēties kādu no stāvvietām. Īpaši domāts arī par mazākajiem iemītniekiem – kompleksa labiekārtotajā teritorijā ieplānots plašs bērnu rotaļu laukums. 

 Projekts ir izvietots stratēģiski izdevīgā un nozīmīgā vietā, un ir sasniedzams gan no Rīgas centra pār Dienvidu tiltu, gan arī no Ziepniekkalna vai Ķekavas puses. Netālu no kompleksa atrašanās vietas ir pieejami dažādi infrastruktūras objekti, kā, piemēram,  lielveikals A7, Veselības centra 4 filiāle, SEB bankas centrālais birojs un citi. Projekta apkārtnē atrodas vairākas izglītības iestādes, labi attīstīts sabiedriskais transports, kā arī sasniedzamas dažādas iepirkšanās vietas, piemēram, tirdzniecības centri “Mols“, “Azur“.

Dzīvojamo māju komplekss “Priedes“ atrašanās vietas, dabas tuvuma, pārdomāto dzīvokļu un labiekārtotās apkārtnes, kā arī pievilcīgās cenas dēļ ir viens no pievilcīgākajiem un pircēju iecienītākajiem Daugavas kreisā krasta projektiem, tādēļ “YIT Celtniecība“ pārstāvji aicina nekavēties un  izmantot īpašo piedāvājumu – rezervēt kādu no dzīvokļiem jaunajā mājā un saņemt līdz 10% atlaidi no tā cenas (piedāvājums spēkā ierobežotu laiku)!

 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK!

City24

Publicēts 09.01.2017