Ievietot sludinājumu

Ar dzīves telpas 26VESETAS izveidi Rīgā tiks radīts jauns dzīvesvietas un kaimiņu attiecību standarts

2018.gadā Rīgas modernajā centrā Vesetas ielā 26 durvis vērs jauna koncepta dzīves telpa mūsdienu pilsētniekiem - 26VESETAS. Līdzās kompaktiem dzīvokļiem ar gaumīgu, dizaineru veidotu interjeru, 26VESETAS pirmoreiz Latvijā radījis arī visiem tās iedzīvotājiem pieejamu koptelpu, veidojot jaunu dzīvesvietas un kaimiņu attiecību standartu Rīgā.

Ar dzīves telpas 26VESETAS izveidi Rīgā tiks radīts jauns dzīvesvietas un kaimiņu attiecību standarts - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

26VESETAS piedāvās mājas mūsdienu pilsētniekam – mērķtiecīgam, ikdienā steidzīgam un reizē prasīgam pret sevi un savu dzīves telpu. Tādēļ 102 dzīvokļi, kas atradīsies 26VESETAS, ir veidoti kompakti, ar funkcionālu un gaumīgu dizainu. Desmit dzīvokļiem interjeru veidojuši Latvijas interjera dizaineri Mareks Birznieks, Mārcis Šakausks, Elīna Frankēvica un arhitekti Rita un Kārlis Lauderi. 

“Māju sajūtai svarīgs ir pārdomāts un gaumīgs dzīvokļa iekārtojums un ar dzīvesstilu un vērtībām saskanīgs rajons un kaimiņi. To visu piedāvās 26VESETAS, taču vēlējāmies sniegt arī ko jaunu. Tādēļ esam izveidojuši 60 kvadrātmetru plašu kopīgu telpu. Tā būs atvērta visiem 26VESETAS iedzīvotājiem draudzīgām kopā sanākšanām un rezervējama arī privātiem pasākumiem vai darba tikšanās reizēm. Ceram, ka ar šādu praktiski izmantojamu telpu radīsim gan piederības sajūtu, gan veidosim citādāku pieeju dzīvesvietu plānošanai Rīgā,“ saka 26VESETAS projekta vadītāja Dana Jasone-Aleksandroviča

Iepazīstinot plašāku sabiedrību ar jaunās dzīves telpas konceptu, 26VESETAS kopā ar vizuālo žurnālisti Agnesi Kleinu aicināja uz sarunu 26VESETAS interjera tapšanā iesaistītos dizainerus. Diskutējot par to, ko no dzīves telpas sagaida rīdznieki, dalībnieki secināja, ka mūsdienīgai dzīves telpai ir jāatbilst gan iemītnieku esošajām vērtībām, gan jāatbild uz iespējamām nākotnes vajadzībām.

“Mūsdienās cilvēki ir pieraduši dalīties ar personīgo telpu: “šērot“ informāciju sociālajos medijos, uz laiku atvērt savas dzīvesvietas durvis ārvalstu viesiem caur “Airbnb“, dalīt privāto automašīnu kopbraukšanā. 26VESETAS piedāvā ko nebijušu – dalīt telpu, šādi veicinot kaimiņu socializēšanos un piedāvājot jaunu dzīvesstila standartu,“ secina Agnese Kleina, vizuālā žurnāliste, grāmatžurnāla “Benji Knewman“ izdevēja un redaktore. 

26VESETAS koptelpa būs aprīkota ar audio iekārtu un projektoru. Āra terase to padarīs par patīkamu atpūtas vietu arī vasarā. Iepazīties ar 26VESETAS konceptu, koptelpu un piedāvātajiem dzīvokļiem var mājas lapā

26VESETAS projekta īstenotājs ir nekustamo īpašumu attīstītājs “HANNER“ uzņēmumu grupa, kas nodarbojas ar biroju, dzīvojamo telpu un komercplatību attīstīšanu Latvijā, Lietuvā, Rumānijā un citās valstīs. 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK!

26VESETAS

Publicēts 11.12.2016