Ievietot sludinājumu

Rīgas centrā durvis vērs jauna dzīves telpa 26VESETAS

2018. gadā Rīgas modernajā centrā Vesetas ielā 26 durvis vērs jauna koncepta dzīves telpa 26VESETAS. Radot mūsdienu pilsētnieka prasībām un gaumei atbilstošu dzīvesvietu, 26VESETAS piedāvās ne vien pārdomāta interjera dzīvokļus, kas veidoti kopā ar pazīstamiem dizaineriem, bet arī plaši izmantojamu kopīgo telpu ēkas pirmajā stāvā.

Rīgas centrā durvis vērs jauna dzīves telpa 26VESETAS - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

60 kvadrātmetru plašā koptelpa būs pirmais solis citādākai dzīvesvietu plānošanai Rīgā, būtisku vietu atvēlot kaimiņu attiecību veidošanai. 26VESETAS koptelpa būs vieta gan iedzīvotāju kopā sanākšanām, gan privātiem pasākumiem vai darba tikšanās reizēm. To papildinās āra terase, bet pati telpa būs aprīkota ar mūsdienīgu tehniku, audio iekārtu un projektoru.  

“Māju sajūtai svarīgs ir pārdomāts un gaumīgs dzīvokļa iekārtojums un ar dzīvesstilu un vērtībām saskanīgs rajons un līdzīgi domājoši kaimiņi. To visu piedāvās 26VESETAS. Vienlaikus mēs vēlējāmies radīt ko pilnīgi jaunu dzīvesvietas plānošanā, tādēļ esam izveidojuši kopīgu telpu visiem 26VESETAS iedzīvotājiem,“ saka 26VESETAS projekta vadītāja Dana Jasone-Aleksandroviča

Agnese Kleina, vizuālā žurnāliste, grāmatžurnāla “Benji Knewman“ izdevēja un redaktore: “Mūsdienās cilvēki ir pieraduši dalīties ar personīgo telpu: “šērot“ informāciju sociālajos medijos, uz laiku atvērt savas dzīvesvietas durvis ārvalstu viesiem caur “Airbnb“, dalīt privāto automašīnu kopbraukšanā. 26VESETAS piedāvā ko nebijušu – dalīt telpu, šādi veicinot kaimiņu socializēšanos un piedāvājot jaunu dzīvesstila standartu.“

Gan koptelpa, gan 102 dzīvokļi, ko piedāvās 26VESETAS, ir veidoti ar funkcionālu un pārdomātu dizainu. Desmit dzīvokļiem interjeru veidojuši Latvijā pazīstamie interjera dizaineri Mareks Birznieks, Mārcis Šakausks, Elīna Frankēvica un arhitekti Rita un Kārlis Lauderi. Kompaktajos 40 līdz 70 kvadrātmetru dzīvokļos katrs no dizaineriem īstenojis savu vīziju par mūsdienu rīdzinieku – mērķtiecīgu, ikdienā steidzīgu un reizē prasīgu pret sevi un savu dzīves telpu.

Iepazīties ar 26VESETAS konceptu, koptelpu un piedāvātajiem dzīvokļiem var mājas lapā. 26VESETAS dzīvokļu cena ir no 66 000 eiro un tie jau šobrīd pieejami pārdošanā. Kopumā 26VESETAS celtiecībā plānots investēt 6,4 miljonus eiro.

26VESETAS projekta īstenotājs ir nekustamo īpašumu attīstītājs “HANNER“ uzņēmumu grupa, kas nodarbojas ar biroju, dzīvojamo telpu un komercplatību attīstīšanu Latvijā, Lietuvā, Rumānijā un citās valstīs. 

 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK!

26VESETAS

Publicēts 16.12.2016