Ievietot sludinājumu

Izstādē "Māja I 2017" piedalīsies vairāk nekā 300 uzņēmumu

Šogad izstādē «Māja I 2017», kas no 9.marta līdz 12.martam notiks Ķīpsalā, piedalīsies vairāk nekā 300 uzņēmumu, informē izstāžu rīkotājsabiedrība «BT 1».

Izstādē "Māja I 2017" piedalīsies vairāk nekā 300 uzņēmumu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Izstāde “Māja I“ ataino mūsdienu celtniecības attīstības tendences, tehnoloģiju jaunumus, kā arī sekmē tiešu dialogu starp būvniecības un citu saistīto nozaru profesionāļiem un galapatērētājiem Baltijā, Austrumeiropā un Rietumeiropā.

Šogad “Māja I“ piedalīsies vairāk nekā 300 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Itālijas, Čehijas, Baltkrievijas, Dānijas, Beļģijas.

Izstādē īpaša uzmanība tiks pievērsta mājokļa drošības jautājumiem, un tās laikā, pateicoties apdrošināšanas AS “Gjensidige“ un drošības nozares pārstāvju iniciatīvai, atklās Baltijā pirmo Mājokļa drošības mēnesi.

Pētījums “Mājokļa drošība Latvijas iedzīvotāju uztverē“ ieskicē tendenci - cilvēki par sava mājokļa drošību ikdienā domā reti un nav informēti, kā to pasargāt un kā rīkoties sadzīviskos nelaimes gadījumos. Tas ir mudinājis “Gjensidige“, izstādes “Māja I“ organizatorus, Latvijas glābšanas dienestus un citu ar drošību saistītu jomu pārstāvjus un organizācijas uzņemties iniciatīvu un uzsākt Baltijā jaunu tradīciju - Mājokļa drošības mēnesi, kas turpmāk ik gadu norisināsies martā.

Izstādes pirmajā dienā, 9.martā, Mājokļa drošības mēneša iniciators “Gjensidige“ un tās atbalstītāji - starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība “BT 1“, Latvijas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Latvijas Valsts policija, AS “Latvijas gāze“, biedrība “Latvijas Sarkanais krusts“, Latvijas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību apvienība un citi drošības nozares pārstāvji - parakstīs īpašu memorandu. Tādējādi iesaistītās puses apņemsies ik gadu martā pievērst pastiprinātu uzmanību, izglītot un informēt sabiedrību par mājokļa drošības jautājumiem.

Mājokļa drošības mēneša atklāšanā, kas notiks halles Nr.1 balkonā Drošības zonā, tiks prezentēti “Gjensidige“ un mediju aģentūras “OMD“ veiktā pētījuma “Mājokļa drošība Latvijas iedzīvotāju uztverē“ rezultāti. Savā viedoklī par pētījuma rezultātiem un esošo situāciju mājokļa drošības jautājumos dalīsies Latvijas palīdzības dienestu pārstāvji.

“Māja I“ apmeklētāji visās četrās izstādes dienās Drošības zonā varēs gūt informāciju un aizraujošā veidā izglītoties dažādos mājokļa drošības jautājumos, piedalīties informatīvos semināros un praktiskās nodarbībās. Drošības zonas programma tiks publicēta izstādes mājaslapā marta sākumā

 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK!

Leta

Publicēts 23.02.2017