Ievietot sludinājumu

Aktīvo pilsētnieku izvēle – mūsdienīgi mājokļi pilsētas centrā

Augstvērtīgi restorāni, mājīgas kafejnīcas, biroji, iepirkšanās centri, skaisti parki, katrai gaumei atbilstošas atpūtas vietas un ērta satiksme ir vien daži no iemesliem, kādēļ daudzi moderni un aktīvi pilsētnieki par savu mājvietu izvēlas Rīgas centru. Ja arī Tu labprāt vēlētos dzīvot pilsētas centrā un ik dienu baudīt tā sniegtās ērtības un priekšrocības, aicinām iepazīt jauno projektu kampaņas «Karstie piedāvājumi»centra projektus un atrast savas jaunās, mūsdienīgās mājas.

Aktīvo pilsētnieku izvēle – mūsdienīgi mājokļi pilsētas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

 

“Felicity Apartments“ – ilgtspējīgi dzīvokļi Rīgas vēsturiskajā centrā

Dzīvokļu ēkas projekts “Felicity Apartments“, kas atrodas E.Birznieka Upīša ielā 13, ir pirmā dzīvojamā ēka Baltijā, kurai piešķirts prestižais starptautiskais ilgtspējas sertifikāts BREEAM, kas apliecina nama energoefektivitāti, veselīgāku klimatu un kvalitāti. Tajā pieejami mūsdienu funkcionālajām prasībām atbilstoši racionāla plānojuma vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar augstvērtīgu iekšējo apdari. Lai projekta iemītniekiem tiktu nodrošināts patīkams līdzsvars starp darbu un atpūtu, lielākai daļai dzīvokļu ir franču balkoni, bet dzīvokļiem augšējos stāvos - terases, no kurām paveras skaisti skati uz pilsētas torņiem. Savukārt pirmā stāva dzīvokļu īpašniekiem ir plašas dārza terases ar privātu piemājas teritoriju, kas ir unikāla iespēja Rīgas centrā dzīvojošajiem.

Iedzīvotāju ērtībai projektā iebūvēta pazemes autostāvvieta ar sadzīves mantu noliktavām, slēgta velosipēdu novietne un bērnu ratiņu telpa, savukārt romantiskajā un apzaļumotajā pagalmā – bērnu rotaļu laukums.

Īpašais piedāvājums – atlaide dzīvokļiem līdz 9%!

 

“Alfreda“ – apartamenti renovētā 19.gadsimta elites mājā

Renovētā 19.gadsimta elites māja “Alfred“ atrodas Rīgas centrā, Alfrēda Kalniņa ielā 6. Tā ir viens no UNESCO pasaules mantojuma objektiem, kuru ar saudzīgiem ēku restaurācijas paņēmieniem izdevies pārvērst par luksusa klases kluba tipa dzīvojamo māju, tajā pašā laikā saglabājot tās vēsturisko vērtību. Tajā ir pieejami 36 plaši un grezni atvērtā plānojuma apartamenti ar kamīniem un balkoniem, kuros tā iemītnieki dzīvē varēs iemiesot visus savus priekšstatus par skaistumu, komfortu un dizainu.

Aktīvo pilsētnieku izvēle – mūsdienīgi mājokļi pilsētas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Rūpīgi atjaunotā ēka, ko no blīvi apmeklētā pilsētas vēsturiskā centra Vecrīgas atdala mazāk nekā kilometrs, atrodas klusā un gleznainā pilsētas daļā ar unikālu infrastruktūru. Tās apkaimē ir gan daudzi veikali, restorāni, sporta, izklaides un kultūras iestādes, gan unikāla arhitektūra un slaveni vēstures pieminekļi.

 

“Skanstes Parks“ – dzīvokļi mūsdienīgiem pilsētniekiem Rīgas modernajā centrā

Jaunais projekts “Skanstes Parks“ atrodas Grostonas ielā 12, Skanstes apkaimē – vienā no mūsdienu pilsētnieku dzīvei piemērotākajiem un perspektīvākajiem jaunajiem Rīgas rajoniem. Šajā mūsdienīgajā dzīvojamo māju kompleksā pieejami divu līdz piecu istabu dzīvokļu projekti ar rūpīgi pārdomātu plānojumu, augstiem griestiem un pilnībā pabeigtu iekšējo apdari, kas patiks gan mazākām, gan lielākām ģimenēm ar bērniem. “Skanstes parks“ dzīvokļi ir ar balkoniem, bet atsevišķiem otrā stāva dzīvokļiem ir arī terase ar privāto zālāju. Savukārt augšējo stāvu iedzīvotāji varēs sajusties tālu prom no lielpilsētas kņadas un baudīt pasakaino skatu, ko sniedz mājoklis ar jumta terasi.

Rūpējoties par iedzīvotāju ērtībām, namā ir ierīkots lifts, kurā var pārvadāt arī bērnu ratiņus vai velosipēdu. Katram dzīvokļa īpašniekam mājas autostāvvietā ir paredzēta vieta vismaz vienai automašīnai, bet uz autostāvvietas jumta tikai mājas iedzīvotājiem ir labiekārtota un apzaļumota terase, uz kuras iespējams laiski pavadīt laiku ar tuviniekiem vai draugiem.

 

“Centrus“ – kvalitatīvi apartamenti Rīgas aktīvajā centrā

“Centrus“, kas atrodas Dzirnavu ielā 81/83, ir pēdējais pilnai apbūvei nodotais kvartāls Rīgas vēsturiskajā centrā. Šeit, vietā, ko ieskauj ko ieskauj Tērbatas, Dzirnavu, Blaumaņa un Barona ielas, izveidota komfortabla dzīves telpa ar augstvērtīgu vietu uzņēmējdarbībai un īpašu vietu atpūtai. Kvartālā “Centrus“ savus jaunos iemītniekus gaida divas 7 stāvu dzīvojamās ēkas, kurās ir 82 divu līdz četru istabu dzīvokļi ar pilno apdari, kuri iekārtoti vienā no trim dzīvokļa interjera virzieniem – klasiskā, mājīgā vai modernā.Izvēlē ir gan dzīvokļi ar terasēm, balkoniem, vai ar abiem diviem, taču ir pieejamas arī kompakto dzīvokļu versijas bez ārtelpām.

Domājot par mūsdienu pilsētnieka vajadzībām, “Centrus“ kvartālā lieliski ir atrisināta Rīgas centram raksturīgā autostāvvietu trūkuma problēma. Proti, ēku iedzīvotājiem (kā arī citiem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem) būs pieejama plaša divu līmeņu pazemes autostāvvieta, no kuras līdz pat sava dzīvokļa durvīm viegli un ērti aizvedīs moderni lifti.

Īpaši izdevīgas cenas dzīvokļiem aprīlī – ietaupi līdz pat 30 000 EUR!

 

City24.lv iesaka:

KARSTI PIEDĀVĀJUMI JAUNAJOS PROJEKTOS - IEPAZĪSTI PLAŠO JAUNO PROJEKTU KLĀSTUUN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24.lv

Publicēts 04.04.2017