Ievietot sludinājumu

Klientu dienas un totāla dzīvokļu izpārdošana premium klases kompleksā "Pērle"

Īstais laiks mainīt dzīvi - premium klases apartamentu kompleksa «Pērle» veidotāji izsludina brīvo dzīvokļu totālu izpārdošanu, piedāvājot iegādāties apartamentus projektā ar atlaidēm no 50 000 līdz 200 000 eiro, kas ir līdz pat 50% no dzīvokļu sākotnējās cenas! Tas nozīmē, ka trīsistabu dzīvokļi ar plašu terasi un skatu uz ezeru ir pieejami, sākot no 225 000 eiro. Tie, kuri vēlētos projektu iepazīt klātienē, šī gada 3.jūnijā tiks laipni gaidīti uz Klientu dienu, kas norisināsies no plkst. 10.00 līdz 19.00.

Klientu dienas un totāla dzīvokļu izpārdošana premium klases kompleksā "Pērle" - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Premium klases dzīvokļu projekts “Pērle“ atrodas Mazā Baltezera krastā. Kopumā izsmalcinātajā kompleksā ir 63 funkcionāli plaša plānojuma trīs līdz piecu istabu dzīvokļi platībā no 67 līdz 250 kvadrātmetriem, no kuru panorāmas logiem un terasēm paveras skaista ainava uz ezeru. 80% no tiem jau ir apdzīvoti, bet pēdējie 12 brīvie apartamenti jau gaida savus īpašniekus. Totālās izpārdošanas laikā, kas noslēgsies, kad visi kompleksa apartamenti būs atraduši savus jaunos īpašniekus, dzīvokļi klientiem tiek piedāvāti ar grandiozām atlaidēm no 50 000 līdz 200 000 eiro. Piemēram, trīsistabu dzīvokļi ar plašu terasi un skatu uz ezeru ir pieejami, sākot no 225 000 eiro (ar 50% atlaidi no sākotnējās cenas). Tā ir unikāla iespēja iegādāties mājokli luksus klases kvalitātes mājā, kas sevī ietver gan augstākās klases iekšējo apdari, gan dzīves komfortu un eleganci, kas piemīt pavisam nedaudziem mājokļu kompleksiem Latvijā. 

Projekta veidotāji norāda, ka apartamentu cenas līdz pat izpārdošanas noslēgumam vairs nemainīsies. Tas nozīmē, ka “Pērle“ luksus klases mājokļi ar skatu uz ezeru, kas atrodas pirmajā krasta līnijā, ir kļuvuši pieejami daudz plašākam klientu lokam. “Apartamentu iegāde par tik pievilcīgām cenām ir ilgtspējīga investīcija, gan lieliska iespēja savu dzīvi pārcelt jaunā komforta līmenī,“ uzsver “Pērle“ veidotāji. 

Apartamenti projektā “Pērle“ tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, iebūvētiem skapjiem, garderobēm un apgaismojuma sistēmu visās telpās, augstajiem griestiem un ar Bosch tehniku pilnībā aprīkotu virtuvi no itāļu dizaina nama Arclinea. To apdarē ir izmantoti tikai augstvērtīgi materiāli, piemēram, kvalitatīvas oša un ozola koka grīdas, cietinātās betona virsmas, dekoratīvās tapetes un koka panelējumi. Turklāt, iegādājoties kādu no apartamentiem, klientiem vēl ir iespēja izvēlēties kādu no trim rūpīgi veidotajiem apdares veidiem – eko, minimālismu vai klasiku. 

Klientu dienas un totāla dzīvokļu izpārdošana premium klases kompleksā "Pērle" - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Dabas ieskautajā projektā “Pērle“ iedzīvotājiem tiek nodrošināts izcils komforts - ir pieejami diennakts konsjerža pakalpojumi un apsardze, pazemes un virszemes autostāvvietas, sporta zāle, relaksācijas zona ar pirtu un baseinu, kā arī koplietošanas jumta terase ar privātām atpūtas zonām. Tāpat mājas iemītniekiem ir pieejams burvīgs restorāns ar vasaras terasi, kur baudīt skaistas dabas ainavas, privāta piestātne laivām un kuteriem, labiekārtota pludmale bezrūpīgai atpūtai vasarā, kā arī bērnu spēļu laukums.

 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK!

City24.lv

Publicēts 24.05.2017