Ievietot sludinājumu

Labs nāk ar gaidīšanu - vai zini, cik daudz laika aizņem virtuves plānošana?

Mēs zinām, ka svētku cepetis ir jāgatavo vairākas stundas, grāmatu iespējams uzrakstīt vairāku mēnešu laikā, savukārt mājas būvniecība norit vismaz gadu. Tomēr ne visi apjauš, ka arī virtuves plānošanai ir jāatvēl pietiekami daudz laika. Virtuves plānošana un ierīkošana ir liels notikums, kurā nozīme jāpiešķir ne vien aktuālam, skaistam dizainam, bet arī kvalitātei, kas, savukārt, prasa rūpīgu darbu un laiku. Sadarbībā ar virtuves mēbeļu studiju Arens skaidrojam, cik ilgā laika posmā iespējams izveidot tik kvalitatīvu virtuvi, lai gardas un ģimeniskas maltītes tajā varētu baudīt vēl gadiem ilgi. 

Labs nāk ar gaidīšanu - vai zini, cik daudz laika aizņem virtuves plānošana? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Nav noslēpums, ka mājoklī vislielākajām mitruma un temperatūras izmaiņām ir pakļautas tieši virtuves mēbeles. Mēs cepam, griežam, mazgājam, saldējam, sautējam, proti, darām visu iespējamo, tādējādi nemitīgi ikvienu materiālu nostādot īsta izturības testa priekšā. Tieši šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvus materiālus. Piemēram, virtuves mēbeļu studija Arens (www.arens.lv) saviem laminātiem, akriliem un citiem materiāliem izmanto lāzera metodi savienojuma vietās, kas nodrošina lielāku saķeri, kā rezultātā materiāli spēj kalpot ilgāk, kā arī ir spējīgi izturēt lielākas mitruma un temperatūras izmaiņas. Tāpat mēbeles daļēji tiek montētas jau rūpnieciski, kas ļauj to izdarīt ar precizitāti līdz pēdējam milimetram, līdz ar ko to eņģu vietas gadu laikā nekļūs vājākas un nesāks šūpoties. 

Labs nāk ar gaidīšanu - vai zini, cik daudz laika aizņem virtuves plānošana? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Minētie, kā arī citi faktori prasa laiku jau izgatavošanas procesā, tādēļ par virtuves plānošanu un ierīkošanu ieteicams sākt domāt jau tad, kad dzīvoklis vai māja ir vēl tikai rezervācijas stadijā. Jāņem vērā, ka viss process, kurā ietilpst plānošana, zīmēšana, projekta izstrāde un ražošana, vidēji aizņem 3 līdz 4 mēnešus, reizēm pat ilgāk (atkarīgs, cik ātri tiek pieņemti lēmumi). Iespējams, tas šķiet ļoti ilgs laika periods, taču šajā gadījumā īsti vietā būs teiciens, ka “labs nāk ar gaidīšanu“, jo individuālā pieeja un kvalitāte atsver virtuves plānošanā ieguldīto laiku. Katra mazākā detaļa virtuvē prasa laiku un uzmanību, tādēļ ir vērts pāris mēnešus pacietīgi pagaidīt, lai pēc tam savu turpmāko ikdienu varētu pavadīt skaistā, kvalitatīvā, pārdomātā un ilgi kalpojošā mājoklī. 

 

City24.lv iesaka:

DIZAINS. INDIVIDUĀLA PIEEJA. MODERNI RISINĀJUMI. DAŽĀDAS CENU KATEGORIJAS. IENĀC WWW.ARENS.LV!

City24.lv

Publicēts 09.05.2017