Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju dienā varēs iepazīt modernā projekta Rembates iela 8 dzīvokļus

Sestdien, 27.maijā, no plkst 10.00 līdz 17.00 energoefektīvajā un modernajā  jaunajā projektā Rembates ielā 8 norisināsies Atvērto durvju diena, kuras ietvaros ikviens interesents varēs iepazīt tā augstākās kvalitātes dzīvokļus. 

Atvērto durvju dienā varēs iepazīt modernā projekta Rembates iela 8 dzīvokļus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Atvērto durvju dienas pasākumā projekta pārdošanas speciālisti interesentus iepazīstinās ar projekta dzīvokļu plānojumiem, kvalitāti un iegādes nosacījumiem, savukārt SEB bankas kredītspeciālists konsultēs par finansējuma iespējām un iepazīstinās ar īpaši izdevīgiem kreditēšanas nosacījumiem. 

SEB bankas īpašais piedāvājums:

    Finansējuma apjoms līdz 85% no īpašuma tirgus vērtības;

    Individuāli noteikta procentu likme;

    Aizdevuma termiņš līdz 30 gadiem;

    Aizdevuma izsniegšana 0,5% no kredīta summas (1 mēnesi pēc atvērtо durvju dienām – noformēšana bez maksas);

    Vērtējums nav nepieciešams;

    Darījuma konts pircēja un pārdevēja drošībai – 75 eiro.

Atvērto durvju dienā varēs iepazīt modernā projekta Rembates iela 8 dzīvokļus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunceltnes komplekss Rembates iela 8 atrodas labiekārtotā, apzaļumotā zemesgabalā Pļavniekos un sastāv no divām desmit stāvu mājām. Projektā pieejami dažāda lieluma un plānojuma vienas līdz četru istabu dzīvokļi, kas pārdošanā pieejami ar balto vai pilno iekšējo apdari. 

Rembates iela 8 projekts ir balstīts uz moderniem tehniskajiem risinājumiem un tradicionālajām prasībām attiecībā uz dzīvojamo ēku – komforts, drošība, energoefektivitāte un individuāla pieeja. Tas būs ideāli piemērots projekts tiem, kuri augstu novērtē iespēju dzīvot mūsdienīgi, taču tajā pašā laikā arī ekonomiski. Piemēram, katrā dzīvoklī ir individuālie padeves skaitītāji un regulētāji. Pagalmā ir aprīkots bērnu laukums, sporta laukums, kā arī divu līmeņu autostāvvieta, bet tā apkārtnē atrodas skolas, bērnu dārzi, dažādi veikali un tirgus, medicīnas iestādes, kā arī sabiedriskais transports, kas ātri un ērti aizvedīs līdz netālu esošajam pilsētas centram. 

 ( Ar valsts galvojumu finansējuma apjoms var sasniegt līdz pat 95% no nolūkotā mājokļa tirgus vērtības).

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24.lv

Publicēts 24.05.2017