Ievietot sludinājumu

Ērts 3 istabu dzīvokļa iekārtojums par 15 000 eiro!

3 istabu dzīvoklis Liepziedos – lieliska dzīves vieta jaunai ģimenei ar 2 pirmsskolas vai sākumskolas vecuma bērniem.

Ērts 3 istabu dzīvokļa iekārtojums par 15 000 eiro! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Interjera arhitekte Guna Akona piedāvā padomus par dzīvokļa iekārtojumu un visiem pieejamu dizainu:

“Esmu pārliecināta, ka mūsu apkārtējās vides estētika ietekmē mūsu dzīves kvalitāti. Lai radītu gaumīgu, mājīgu un mūsdienīgu dzīves telpu, nav nepieciešams iztērēt lielu naudas daudzumu, bet var izmantojot izmaksās pieejamas mēbeles, piemēram,  no IKEA. Protams, nevajag pārspīlēt, kopējot ražotāja iedvesmas bildes, bet pietiek ar nedaudzām individuāli piemeklētām, pārdomātām un izteiksmīgām lietām, lai savu mājokli padarītu īpašu. Manis veidotajos interjeros tās parasti ir viegli nomaināmas telpas detaļas un aksesuāri – lampas, aizkari, spilveni un atsevišķi trauki. Tas ļauj interjeram dzīvot līdzi garastāvokļa maiņām, sezonalitātei un modei.

Ja gudri izmanto visas telpas piedāvātās iespējas, arī salīdzinoši mazā dzīvoklī var justies plaši un atrast vietu visām sadzīvē nepieciešamajām lietām. Tikai nepieciešami daži pārdomāti lēmumi un tas var izdoties katram.

Sāksim ar koridori. Šeit ir liels, 2.4 m garš iebūvēts skapis, kur glabāt ne tikai drēbes un apavus, bet arī dažādas ikdienā bieži neizmantojamas lietas. Noslēpums ir vienkāršs - ja viss ir aiz gludām durvīm, telpa saglabā tīrību, bet glancētās durvis telpu padara plašāku. 

Dzīvojamā istaba ir plaša, ar lieliem logiem un 2 franču balkoniem. Jauka detaļa ir āra puķu kastes, kas palielina telpas plašuma sajūtu, tai pievienojot daļu no ārtelpas. 

Paklājs telpu sadala mierīgajā atpūtas zonā un aktīvajā daļā, kur atrodas ēdamgalds un mājas ofiss. Dīvāns ir pietiekami liels, lai vakarā būt kopā visai ģimenei, bet, ja nepieciešams, ir vieta, kur pārnakšņot arī vecmāmiņai vai citiem viesiem. Vietas pietiks visiem!

Ērts 3 istabu dzīvokļa iekārtojums par 15 000 eiro! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Virtuves niša ir tieši tik liela, lai ikdienā varētu ērti gatavot maltītes mājās un izvietot visu nepieciešamo sadzīves tehniku. Neskatoties uz kompaktumu, virtuves darba virsmas garums ir

3.2 m.

Nav noslēpums, ka bērni labāk grib būt kopā ar vecākiem nevis spēlēties aiz durvīm slēgtā telpā, tāpēc bērnu istaba ir ērti savienota ar dzīvojamo istabu. Taču  gulēšanas laikā telpa ir nodalāma ar bieziem, skaņu slāpējošiem un gaismu necaurlaidošiem aizkariem.

Lai uzsāktu dienu labā noskaņojumā, vannas istaba ir veidota gaiša un plaša, ar ietilpīgu dušu. Apaļais koka spogulis un saulainās flīzes telpai dod mājīgumu, bet zem izlietnes atrodas ērts plaukts dvieļu glabāšanai, lai tie vienmēr būtu pa rokai un neaizņemtu vietu skapī.

Ērts 3 istabu dzīvokļa iekārtojums par 15 000 eiro! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Guļamistabā mēs katru rītu gūstam pirmo iedvesmu jaunai dienai, tāpēc, manuprāt, tai jābūt saulainai. Liepziedu vecāku guļamistaba ir kompakta, bet pietiekama liela, lai tajā ietilptu viss, kas guļamistabā vajadzīgs. To mēs pārsvarā izmantojam gulēšanai un drēbju glabāšanai, tāpēc galvenais, lai tā būtu mājīga un radītu ideālu noskaņu miegam un atpūtai.

Svarīgi, ka zem gultas ir ērta, ietilpīga kaste, kur glabāt nesezonas mantas vai savu hobiju ekipējumu, piemēram, piepūšamo laivu vai kalnu slēpes.

Izdarot pārdomātas izvēles un efektīvi dzīvojot ikdienā, brīvajā laikā varam atļauties daudz vairāk, kas ir būtiski jebkurai laimīgai ģimenei. Lai izdodas!“

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

BrandEleven

BrandEleven radošā direktore Interjera arhitekte Guna Akona
Publicēts 19.06.2017