Ievietot sludinājumu

Latvijā izstrādāts jauns portāls, kas ikvienam ļaus kļūt par sava mājokļa dizaineri

Nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv veidotāji ir izstrādājuši jaunu interneta platformu homer.lv, kuras mērķis ir ar mūsdienīgām un interesantām idejām palīdzēt cilvēkiem iekārtot savus mājokļus, kā arī ātri un ērti savest kopā pircēju ar pārdevēju.

Latvijā izstrādāts jauns portāls, kas ikvienam ļaus kļūt par sava mājokļa dizaineri - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunajā mājaslapā ikviens var smelties iedvesmu mājokļa labiekārtošanai, ielūkojoties interesantos mājokļos Latvijā un Igaunijā, kā arī apskatīt skaistus interjera risinājumus no pasaules un pašmāju populārākajiem interjera dizaineriem un mēbeļu ražotājiem. Īpaši vērtīgi ir tas, ka portālā apskatāmās mēbeles un dizaina elementi ir sasaistīti ar pārdevēja mājaslapu, lai lietotāji varētu pēc iespējas vienkāršāk veikt pirkumu un uzzināt papildu informāciju par sevi interesējošo objektu.

Kā stāsta homer.lv vadītājs Maksis Karlins, cilvēki, kas plāno remontu vai iekārto savas jaunās mājas, risinājumus bieži meklē internetā, cerot atrast idejas un izstrādājumus, ko iegādāties vai izmantot sava mājokļa iekārtošanā.

“Analizējot nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv apmeklētāju lietošanas paradumus, esam novērojuši, ka cilvēkus interesē skaisti un iedvesmojoši mājokļi, pat tad, ja viņi paši konkrētajā brīdī nekustamo īpašumu nemeklē,“ stāsta Maksis Karlins. “Tāpēc izveidojām jaunu interjera dizaina portālu homer.lv ar mērķi vienkāršot šo meklēšanas procesu un palīdzēt rast atbildi uz jautājumu, kur pašmāju tirgū var atrast vienu vai citu interjera priekšmetu.“

Iekārtojot vai remontējot mājokli, meklējot iedvesmu vai konkrētus priekšmetus, cilvēki bieži vien nonāk līdz ārvalstu portāliem, caur kurām pasūtīšana nav iespējama vai ir nesaprātīgi dārga. Tagad homer.lv saved kopā pārdevēju un pircēju, samazinot laiku, kas tiek patērēts, lai saņemtu papildu informāciju vai pieņemtu lēmumu par pirkuma veikšanu. Šobrīd portālam ir pievienojušies jau 75 Latvijas un 60 Igaunijas interjera dizaina uzņēmumi, mēbeļu ražotāji un veikali.  

M.Karlins stāsta, ka tuvākajā laikā portālā plānoti arī vairāki jauni un aizraujoši risinājumi. “Plānojam sadarboties ar savas nozares profesionāļiem. Ticam, ka Homer.lv var ietvert gan lietotāju veidotus interjera risinājumus, gan oriģinālus interjera dizaineru radītus mājokļus.“

Homer.lv darbojas gan Latvijā, gan Igaunijā, un apkopo abu valstu mājokļus un ražotājus, kas ļauj Latvijas iedzīvotājiem smelties idejas vai atrast interjera dizaina priekšmetus savu mājokļu iekārtošanai.

 

City24.lv iesaka:

ATKLĀJ JAUNAS INTERJERA DIZAINA IDEJAS - IENĀC HOMER.LV!

City24.lv

Publicēts 03.08.2017