Ievietot sludinājumu

Rīgas Klusajā centrā piedāvā jaunas mājas aktīva dzīvesveida cienītājiem

Katrs no mums ir personība ar savu dzīvesstilu, vērtībām un ikdienas ieradumiem. Izvēloties jaunu mājvietu, ir būtiski tās apzināt un sev pajautāt, ko jūs sagaidāt no dzīvesvietas un apkaimes, kurā tā atrodas? Ja nozīmīgu vietu jūsu ģimenes dzīvē ieņem aktīvs dzīvesveids, iespējams, īstā izvēle jaunām mājām būs nekustamo īpašumu attīstītāja «Bonava Latvija» veidotais projekts Sermuliņu ielā 14 (Pētersalas/Andrejsalas apkaimē) – vietā, kur pilsētas dinamiskie ritmi apvienojas ar Klusā centra mieru un komfortu.

Rīgas Klusajā centrā piedāvā jaunas mājas aktīva dzīvesveida cienītājiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jauna mājokļa izvēle un iegāde ir nopietns lēmums, kura pieņemšanā nozīmīga loma ir ne tikai tā izmēriem un cenai. Piemēram, mūsdienās arvien lielāku nozīmi cilvēku dzīvēs ieņem aktīvs dzīvesveids un tā pieejamība. To apzinās arī “Bonava Latvija“ attīstītāji, kuri prestižajā Rīgas Klusā centra rajonā būvē jaunu, plašam pircēju lokam pieejamu mājokļu projektu, kas apkaimes piedāvāto iespēju dēļ būs īpaši piemērots aktīvām ģimenēm, kas labprāt dodas garās pastaigās vai nododas citām fiziskām aktivitātēm. 

Proti, projekta tuvumā atrodas dažādi sporta un atpūtas klubi (“Joker klubs“, Olimpiskais Sporta centrs Skanstes ielā, “MyFitness“), bet vasaras mēnešos ir iespējams izmantot arī Viesturdārzā pieejamos tenisa kortus vai pa netālu esošo veloceliņu aizbraukt līdz pat Mežaparkam, kur siltajos vasaras vakaros ļauties ātrai peldei saulrietā. Šajā apkaimē labi jutīsies arī četrkājainie draugi, kas varēs izskrieties suņu pastaigu laukumā Eksporta ielā vai omulīgajā Viesturdārzā. “Mājas Sermuliņu ielā 14 - tā būs vieta, kur pirms brokastīm doties ikrīta skrējienā, vakarā kārtīgi izstaidzināt suni, trenēties netālu esošajos sporta klubos vai projekta pagalmā izveidotajā sporta stūrītī, bet brīvdienās doties kopīgās pastaigās ar ģimeni,“ projekta veidotāji ieskicē nākotnes ainu. 

Rīgas Klusajā centrā piedāvā jaunas mājas aktīva dzīvesveida cienītājiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Projekta iedzīvotāji varēs izmantot un baudīt arī citas Pētersalas/Andrejsalas sniegtās iespējas un tuvo atrašanos dažādām nozīmīgām vietām. Piemēram, par moderno pilsētas centru dēvētajai Skanstes apkaimei, kurā turpina veidoties vērienīgi dzīvojamo un biznesa ēku kompleksi, vai kontrastu pilnajai Andrejsalai, kur kūsā kultūras dzīve, industriālai  videi mijoties ar romantiskām restorānu terasēm. Tāpat tā tuvumā atrodas vairāki bērnudārzi, skolas, lielāki un mazāki lielveikali, kā arī dažādu sabiedrisko transportu pieturas. 

Rīgas Klusajā centrā piedāvā jaunas mājas aktīva dzīvesveida cienītājiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

PAR PROJEKTU: 

Projekts Sermuliņu ielā 14, kura būvniecību plānots pabeigt nākamā gada rudenī, sastāvēs no divām četru un piecu stāvu mājām, kurās kopumā būs pieejami 88 kompakti, daudzveidīga plānojuma vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari. Līdzīgi kā citos attīstītāja projektos, arī Sermuliņu ielā daudz darba un ideju tiks ieguldīts pārdomātas un zaļas apkārtējās teritorijas izveidei. Pagalmā atradīsies bērnu rotaļu laukums, neliels sporta stūrītis pieaugušajiem, kā arī mierīgākas atpūtas zonas, piemēram, klusa lapene un piknika zona. Norobežotajā projekta teritorijā paredzēta arī vieta virszemes autostāvvietām.

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 03.10.2017