Ievietot sludinājumu

Uzsāk dzīvokļu rezervāciju “YIT Celtniecība“ jaunajā projektā “Dzirciema nams“

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs "YIT Celtniecība" uzsācis dzīvokļu rezervāciju jaunā dzīvojamā ēkā Eiženijas ielā 17 (Dzirciems, Rīga) – ilgi gaidītā projektā, par kuru liela interese bijusi jau tā plānošanas laikā. 

Uzsāk dzīvokļu rezervāciju YIT Celtniecība jaunajā projektā Dzirciema nams - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

"Par jauniem projektiem Pārdaugavā, it īpaši Tuvajā Pārdaugavā, potenciālo klientu interese ir nerimstoša. Šajā Daugavas krastā realizētie jaunie projekti parasti tiek ļoti ātri apdzīvoti. Pieprasījums ir, taču piedāvājums ir nepietiekams, tāpēc varam teikt, ka vietējam pircējam šī ir viena no iespējām par pieejamām cenām iegādāties mājokli iemīļotā Rīgas apkaimē," norāda projekta attīstītāji "YIT Celtniecība". 

Jaunais projekts "Dzirciema nams", kura būvniecība tika uzsākta pērnā gada nogalē, būs piecstāvu ēka, kurā kopumā būs pieejami 74 divu līdz četru istabu dzīvokļi. Īpaši jāizceļ divu un trīs istabu dzīvokļi – tiem būs dažāda tipa plānojumi, kas nozīmē, ka ikvienam pircējam būs iespēja izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko mājokļa variantu. Lielākajai daļai dzīvokļu būs balkoni. Cena par dzīvokli (ar pilnu apdari): sākot no 1630 eiro par kvadrātmetru. Dzīvojamā nama pabeigšana plānota 2019.gada pavasarī. 

Uzsāk dzīvokļu rezervāciju YIT Celtniecība jaunajā projektā Dzirciema nams - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

"Šis projekts var apvienot un kļūt par lielisku mājvietu ļoti dažādām klientu grupām.  Piemēram,  nama kompaktie dzīvokļi būs piemēroti jauniem un dinamiskiem cilvēkiem, kuriem nav vai arī nemaz nav nepieciešama automašīna, kuri ikdienā izmanto sabiedrisko transportu, brauc ar velosipēdu vai pārvietojas kājām. Savukārt plašie trīs un četru istabu dzīvokļi būs piemēroti ģimenēm," stāsta "YIT Celtniecība" pārstāvji. 

Daudzdzīvokļu nama iemītniekiem papildus būs iespējams iegādāties pazemes autostāvvietas un noliktavas, kur droši glabāt ratiņus, velosipēdus un citas personīgās mantas. Namam apkārt esošā teritorija būs labiekārtota un apzaļumota, kā arī tajā tiks ierīkots bērnu laukums, kur rotaļāties projekta mazākajiem iemītniekiem. 

"Dzirciema nams" atradīsies rīdzinieku iecienītajā Pārdaugavā – zaļā Rīgas apgabalā ar attīstītu infrastruktūru. Tā tuvumā atrodas izglītības iestādes (tajā skaitā, arī Rīgas Stradiņa universitāte), mazāki veikali un lielāki tirdzniecības centri, kā arī medicīnas iestādes,  piemēram, Stomatoloģijas institūts. Projekta atrašanās vietu novērtēs gan tie, kuriem svarīgs sabiedriskā transporta tuvums un iespēja ātri un ērti nokļūt Rīgas centrā vai citās tuvējās apkaimēs, gan tie, kuri iecienījuši regulāras pastaigas svaigā gaisā, jo tuvumā atrodas klusākas ieliņas, pastaigu vietas un parki, piemēram, Nordeķu parks, Dzegužkalns, kā arī Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs. 

 

City24.lv iesaka:

APSKATI JAUNO PROJEKTU PIEDĀVĀJUMU UN ATRODI ARĪ SAVAS JAUNĀS MĀJAS!

City24

Publicēts 29.01.2018