Ievietot sludinājumu

City24.lv mēneša projekts: Vairoga 32. Pārdomāti dzīvokļi un unikāli lofti Teikā

Vairoga 32 projekts ir īpašs gan ar savu ārējo veidolu - pamatīgas konstrukcijas ēku, gan elegantu un unikālu fasādi, gan bruģēto un slēgto iekšpagalmu. Arī dzīvokļi šeit ir īpaši - papildu pārdomātājiem dažādu platību mājokļiem projektā pieejami arī unikālilofti jeb vairāku līmeņu dzīvojamās platības. City24.lv mēneša projekts: Vairoga 32. Pārdomāti dzīvokļi un unikāli lofti Teikā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekta ēka “paslēpusies“ klusā un mazā Teikas ieliņā - Vairoga ielā 32. Tieši šī lokācija ir viena no projekta odziņām, jo te ir īpašais Teikas šarms, kurā nav jūtams Rīgas skaļums un rosīgums, bet tajā pašā laikā - Brīvības gatve ir pārdesmit metru attālumā, no kuras vajadzības gadījumā viss ir ērti un ātri sasniedzams.  

Projekta dzīvokļu augstās kvalitātes apdare un panorāmas logi nodrošina bagātīgu dabisko apgaismojumu visas dienas garumā. Savukārt mājas fasāde un kāpņu telpas noformētas mikrorajoniem neierasti augstā dizaina un kvalitātes līmenī. Papildu ērtībām katram dzīvoklim pienākas mantu uzglabāšanas telpa mājas pagrabstāvā. 

Mājas teritorija ir slēgta un var lepoties ar dižkokiem un īstu zaļumu visapkārt. Pagalmā pieejams gan bērnu rotaļlaukums, gan auto stāvvietas. 

DZĪVOKĻI

Lai arī vairāk kā 70% dzīvokļu projektā jau izpārdoti, piedāvājumā vēl ir divu, trīs un četru istabu dzīvokļi, kā arī loft tipa dzīvojamās platības. Katra dzīvokļa plānojums ir individuāls un pārdomāts līdz pat sīkumam. 

Divu istabu dzīvokļi ir neticami kompakti ar maksimāli pārdomātu ergonomisku plānojumu. Tajos ir iebūvēta virtuve ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku. Vairoga 32 divu istabu mājokļi būs īpaši izdevīgi izīrēšanai. Pozitīvi, ka arī divu istabu dzīvoklim pienākas atsevišķa mantu glabātuve.

Trīs istabu dzīvokļi ir ar izcili pārdomātu plānojumu. Tajos ietilpst bērnu istaba, guļamistaba, ar virtuvi apvienota viesistaba, kā arī liela vannas istaba ar akmens masas vannu un dušu. Dzīvoklim pienākas bezmaksas mantu glabātuve un viena bezmaksas auto stāvvieta. 

Četru istabu dzīvokļos ir divas bērnu istabas, guļamistaba, divi sanmezgli - vienā uzstādīta vanna, otrā duša. Virtuve apvienota ar viesistabu. Arī četru istabu mājoklim ir bezmaksas mantu glabātuve un viena bezmaksas auto stāvvieta pagalmā.City24.lv mēneša projekts: Vairoga 32. Pārdomāti dzīvokļi un unikāli lofti Teikā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsTuvumā atrodas vairāki lielveikali un fitnesa centrs, darbojas vairāki bērnudārzi un skolas. Dzīvojamais projekts var lepoties ar ērtu izbraukšanu uz Raunas un Vairoga ielām, kas nodrošina ātru un ērtu nokļūšanu Rīgas centrā vai citās ikdienā nepieciešamajās lokācijās. Burtiski dažu minūšu attālumā ir arī sabiedriskā transporta pieturas. 

Šobrīd pieejams īpašs piedāvājums plašiem trīs un četru istabu dzīvokļiem! Vairāk uzzini arī projekta mājas lapā. 

City24.lv

Publicēts 03.09.2019