Ievietot sludinājumu

Nekustamo īpašumu uzņēmums IMMOSTATE stiprina savas pozīcijas tirgū, apvienojot zīmolus

Nekustamo īpašumu uzņēmums IMMOSTATE turpmāk darbosies kā pilna servisa uzņēmums, apvienojot komercīpašumu darījumu uzņēmumu IMMOSTATE Commercial ar mājokļu starpniecības uzņēmumu IMMOSTATE Home. Turpmāk apvienotais uzņēmums nodrošinās visus nekustamā īpašuma darījumu pārstāvības, vērtēšanas un pārvaldības pakalpojumus gan privātpersonām, gan korporatīvajiem klientiem dzīvojamā un komercīpašumu segmentā.

Nekustamo īpašumu uzņēmums IMMOSTATE stiprina savas pozīcijas tirgū, apvienojot zīmolus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Zīmols IMMOSTATE pastāv kopš 2004. gada, savos pirmajos darbības gados tas bija pazīstams kā viens no vadošajiem jauno projektu attīstības un realizācijas pakalpojumu uzņēmumiem. Savā pastāvēšanas laikā nodrošinājis konsultāciju, pārplānošanas vai realizācijas pakalpojumus vairāk nekā 20 jaunajiem projektiem ar kopējo platību virs 200,000 kvadrātmetriem, ieskaitot Centra Nams, Ausekļa iela 4, Teātra iela 4, Vīlandes iela 8, Parkside, Fitinghofa Nams, Vidus iela 5, biroju centrs Jupiter Centre, viesnīca Jomas Sēta, Astor Riga u.c..

Jāpiebilst, ka Baltijā vadošā premium klases nekustamā īpašuma uzņēmuma Baltic Sotheby’s International Realty dibināšana 2010. gadā daļēji saistīta ar IMMOSTATE, atdalot premium klases dzīvojamo īpašumu tirgus nodaļu un pārkvalificējot IMMOSTATE darbību komercīpašumu jomā, un izveidojot ekonomiskās klases mājokļu zīmolu IMMOSTATE Home.

IMMOSTATE ir Latvijas īpašumu tirgū pazīstams zīmols ar ilggadēju pieredzi un labām tradīcijām, kas balstītas uz klientu interešu profesionālu pārstāvību un drošu darījumu kārtošanu, sniedzot klientiem patiesu informāciju par attiecīgo darījumu ieguvumiem, vai riskiem, kas veido ilgtermiņa attiecības un uzticamību. Šobrīd uzņēmums tiek pozicionēts kā pilna servisa nekustamo īpašumu uzņēmums, kas nodrošina ekonomiskās un vidējās klases mājokļu pārdošanas un izīrēšanas pakalpojumus, komercīpašumu darījumus, investīciju projektu iespējas, sertificētas vērtēšanas un īpašumu pārvaldības pakalpojumus. Veicot dažādus uzlabojumus, ieskaitot jaunas mājas lapas izveidi, efektīvas datu bāzes un klientu apkalpošanas tehnoloģiju ieviešanu, IMMOSTATE ir radījuši saviem klientiem ērtu un drošu apkalpošanu gan privātām, gan biznesa vajadzībām,“ stāsta Aigars Strods, IMMOSTATE pārdošanas nodaļas vadītājs.

Irina Sjarki, Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas (LANĪDA) izpilddirektore: “Pēc jaunākajiem pieejamiem Centrālās statistikas datiem, 2015. gadā Latvijā darbojās gandrīz 13 tūkstoši uzņēmumu, kas par savas darbības jomu ir norādījuši operācijas ar nekustamo īpašumu. Tas nav mazs skaitlis, un tas liecina, ka nozarē ir pietiekami sīva konkurence. Tāpēc mūs, kā profesionāļu apvienojošo organizāciju, priecē fakts, ka viens no mūsu biedriem –IMMOSTATE

    stiprina savu kapacitāti, un turpmāk saviem klientiem spēs nodrošināt profesionālu, augstas kvalitātes standartiem atbilstošus pilna spektra nekustamā īpašuma pakalpojumus. Turklāt vēl viens atzīmējams fakts ir tas, ka IMMOSTATEdarbinieki ir saņēmuši mūsu Asociācijas izsniegtos nekustamo īpašumu aģentu sertifikātus, kas ir vēl viens apliecinājums uzņēmuma klientiem par pakalpojuma drošumu un profesionalitāti.“

IMMOSTATE mājas lapā immostate.lv, kas piedzīvojusi ievērojamus uzlabojumus, lai to radītu klientiem ērtu, funkcionāli lietojamu un atbilstošu visām mūsdienu tehnoloģiskajām prasībām, datu bāzē ir atrodami aptuveni 1000 nekustamie īpašumi, par kuru iegādi, nomu, kā arī nepieciešamās konsultācijas palīdzēs sniegt sertificētie IMMOSTATE darbinieki, kas garantē drošu, augstas kvalitātes pakalpojumu līmeni. Mājas lapā pēc universāliem meklēšanas kritērijiem viegli un ātri var aplūkot piedāvātos īpašumus, uzzināt, kādas ir īpašumu cenas, kur un kādi īpašumi ir pieejami, izlasāmi arī speciālistu padomi par īpašuma iegādes un pārdošanas procedūru, par nepieciešamajiem dokumentiem, valsts nodevām u.c..

 

City24.lv iesaka:

NEPALAID GARĀM JAUNĀKĀS ZIŅAS NO CITY24 - SEKO MUMS  FACEBOOK!

Immostate

Publicēts 22.01.2017