Ievietot sludinājumu

Jasmine Garden – dārza jasmīniem ieskautā mājvieta pie jūras

Jūrmala ar tās baltajām smilšu pludmalēm, ārstējošo priežu meža gaisu, nomierinošajām Rīgas līča krasta bangām, augsti attīstīto tūrismu un piesātināto kultūras dzīvi ir pievilcīga dzīvesvieta. Ja arī Jūs ik dienu vēlaties izbaudīt visu šīs dabas ieskautās vietas piedāvāto, par Jūsu mājvietu var kļūt Jasmīnu Dārzs (Jasmine Garden) – jauns un iespaidīgs biznesa klases dzīvojamais komplekss Jūrmalas austrumos, klusā Bulduru rajona sirdī. 

Jasmine Garden – dārza jasmīniem ieskautā mājvieta pie jūras - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jasmīnu ielā, vien 700 metru attālumā no jūras esošais projekts Jasmīnu Dārzs var kļūt mājvietu tiem, kuri jau sen sapņojuši par dzīvi pie jūras. Mūsdienīgais dzīvojamais komplekss, kura kopējā platība ir 4600 kvadrātmetri, sastāv no četrām ēkām, kas nodēvētas četru cildenu dārza jasmīnu šķirņu nosaukumos - Luisa, Patricia, Stephanie un Aurelia. Tajās kopumā atrodas 48 individuāli uzprojektēti un līdz sīkumiem pārdomāti divu līdz četru istabu dzīvokļi, kuriem otru līdzīgu projektā neatrast. 

Jasmine Garden – dārza jasmīniem ieskautā mājvieta pie jūras - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Katrs Jasmīnu Dārza dzīvoklis atbilst visiem biznesa klases projekta standartiem, un pārdošanā tiek piedāvāts ar ekoloģisku un augstvērtīgu pilnu iekšējo apdari, kvalitatīvu santehniku, un iebūvētām virtuves mēbelēm. Visiem projekta mājokļiem ir balkoni, bet trešā stāva dzīvokļiem – plašas personīgās terases uz jumta, kurās varēsiet baudīt savu rīta kafiju apvienojumā ar gleznainām dabas ainavām visapkārt. Turklāt, izvēloties iegādāties mājokli Jasmīnu Dārzā, jaunajiem iedzīvotājiem tiek dota iespēja izvēlētos, kādā stilā tas būs - sākot no klasikas līdz pat mūsdienīgajam minimālismam.

Ievērības cienīgi ir ne vien projekta dzīvokļi, bet arī pašas energoefektīvās ēkas, kuru fasāžu apdarē izmantots īpašs, pēc jaunākajām tehnoloģijām vecināts koks un augstas kvalitātes garenās flīzes. Mūsdienīgie Jasmīna Dārza nami, ko savā starpā savieno plaša pazemes autostāvvieta, organiski iekļaujas jūrmalas vidē un apkārtesošajā Bulduru vēsturiskajā apbūvē, un garāmejošo skatus valdzina ar mežģīņu vieglumu atainojošām baltām terašu un balkonu apmalēm. Iedzīvotāju ērtībām, ēkas ir aprīkotas ar domofoniem un liftiem, bet siltumu nodrošina autonomā gāzes apkure. Mājā ir arī pieliekamā telpa velosipēdu, ratu, sporta inventāra un citu gabarīta, kā arī sezonas mantu uzglabāšanai.

Jasmine Garden – dārza jasmīniem ieskautā mājvieta pie jūras - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Vēl viena autostāvvieta, kā arī velonovietnes ekoloģiskāka transporta mīļotājiem atrodas norobežotajā dzīvojamo māju kompleksa teritorijā. Tā apzaļumošanā galvenā loma atvēlēta dārza jasmīnam, kas ik vasaru ēku iedzīvotājus un viesus priecēs ar sniegbaltiem ziediem un savu izsmalcināto aromātu. Tāpat kā jasmīnu koki, kompleksa teritoriju izdaiļo arī projekta autoru saudzīgi saglabātās priedes. Jasmīna Dārza pagalmā atrodas arī bērnu laukums un labiekārtots zaļš skvērs ar atpūtas zonu, kur nesteidzīgi pavadīt laiku, piemēram, šķirstot glancētu žurnālu vai atpūšoties ģimenes un draugu lokā. 

Jasmīnu dārzs ir mājoklis, par kuru Jūs vienmēr esiet sapņojuši - vieta, kur vari pamosties priežu sila klusumā un no pludmales sadzirdēt jūras viļņu bangas, tajā pašā laikā esot vien 25 minūšu brauciena attālumā no dinamiskās un rosīgās Rīgas.

Papildu informāciju par projektu vari uzzināt šeit. 

City24.lv

Publicēts 27.07.2017